Επιδότηση Vodafone & Public: Τεχνολογία και οικιακές συσκευές σε πρώτο πλάνο!

Περίληψη: Εξαργυρώνοντας την επιδότηση Vodafone στα Public έχεις στη διάθεσή σου μία κορυφαία γκάμα από οικιακές συσκευές και τεχνολογικά προϊόντα για να διαλέξεις!

Τώρα μπορείς να εξαργυρώσεις την επιδότηση Vodafone στα καταστήματα Public! Μέσα από αυτή τη νέα συνεργασία αποκτάς πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες επιλογές προϊόντων για να αξιοποιήσεις τα προνόμια του συμβολαίου του κινητού σου, τα οποία συνδυάζεις με τα μοναδικά οφέλη των Public. Στα καταστήματα Public που φιλοξενούν Vodafone corner θα βρεις και την ομάδα Vodafone Ready που θα σε εξυπηρετήσει για όλα τα θέματα της σύνδεσής σου. Ακόμα κι αν δεν έχει Vodafone corner το Public ή “Public + home” που θα επισκεφθείς, μπορείς να εξαργυρώσεις σε όλες μας τις τοποθεσίες* την επιδότησή σου. Τι θα διαλέξεις από την τεράστια γκάμα των καταστημάτων μας όμως; Σου έχουμε μερικές προτάσεις!

Όλη η τεχνολογία που θες, σε καλύτερες τιμές

Επιλέγοντας τα καταστήματά μας για να εξαργυρώσεις την επιδότησή σου έχεις στη διάθεσή σου χιλιάδες προϊόντα τεχνολογίας για να επιλέξεις. Έτσι μπορείς να επιλέξεις τα gadgets που εδώ και καιρό σκέφτεσαι να αποκτήσεις, και να τα πάρεις πιο οικονομικά χρησιμοποιώντας την επιδότησή σου! Τι θα έλεγες λοιπόν για…

Καινοτόμο foldable κινητό;

Το ολοκαίνουργιο Xiaomi MIX Flip μόλις ανακοινώθηκε και έκλεψε αμέσως τις εντυπώσεις! Με την κορυφαία εξωτερική οθόνη που σου επιτρέπει να τρέξεις σχεδόν όλες τις εφαρμογές χωρίς να το ξεδιπλώσεις και την εντυπωσιακή κάμερα Leica, είναι αναμφισβήτητα μία συσκευή που θα τραβήξει τα βλέμματα! Η επιδότηση συχνά πάει χέρι-χέρι με νέο smartphone οπότε τώρα μπορείς να κάνεις δικό σου ένα κορυφαίο και καινοτόμο foldable σε ακόμα καλύτερη τιμή με επιδότηση Vodafone στα Public.

Laptop με κορυφαίες AI δυνατότητες;

Τα laptops έχουν περάσει πλέον στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, με επεξεργαστές που ενσωματώνουν δυνατές NPU και υποστηρίζουν όλα τα χαρακτηριστικά των Copilot+ PCs. Η αρχή έγινε με τους επεξεργαστές της σειράς Snapdragon X Elite και τώρα μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις ένα ΑΙ laptop. Αυτή τη στιγμή θα βρεις το Asus Vivobook S 15 σε πιο προσιτή τιμή, που σε συνδυασμό με την επιδότησή σου πέφτει ακόμα χαμηλότερα!

Τηλεόραση κινηματογραφικών διαστάσεων;

Η επιδότησή σου είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να αναβαθμίσεις την εμπειρία ψυχαγωγίας στο σπίτι με μία νέα τηλεόραση! Από τη στιγμή που η τιμή θα είναι ακόμα πιο χαμηλή, μπορείς να πας σε ακόμα μεγαλύτερη οθόνη από ό,τι θα διάλεγες κανονικά. Η 75άρα LG QNED AI QNED80 έρχεται με εντυπωσιακό πάνελ και φέρνει μαζί και το AI στο σαλόνι σου!

Καινούργιο iPad;

Στην κατηγορία των tablets η Apple κυριαρχεί και το iPad Air 11″ 6th Gen είναι η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση στη γκάμα. Με πανίσχυρο M2 chip, 8GB RAM και πανέμορφη Liquid Retina HD οθόνη με υποστήριξη Apple Pencil, προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις και εμπειρία χρήσης, οπότε δεν χρειάζεται να πας σε κάποια από τα ακριβότερα Pro μοντέλα για να αξιοποιήσεις την επιδότησή σου. 

Κορυφαίες οικιακές συσκευές πιο οικονομικά με επιδότηση Vodafone

Εννοείται πως η επιδότησή σου μπορεί να εξαργυρωθεί και για οικιακές συσκευές! Επιλέγοντας τα μεγάλα και άνετα καταστήματα “Public + home” για να εξαργυρώσεις την επιδότησή σου, μπορείς να δεις από κοντά και την τεράστια γκάμα μας από μικρές και μεγάλες συσκευές για το σπίτι, να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει στο χώρο σου και να την αποκτήσεις φθηνότερα. Οπότε συγκεντρώσαμε και εδώ μερικές εξαιρετικές προτάσεις που πρέπει σίγουρα να τσεκάρεις.

Ψυγειοκαταψύκτης Samsung

Το ψυγείο είναι ίσως η σημαντικότερη συσκευή στο σπίτι. Και ο ψυγειοκαταψύκτης Samsung RB34C600ESA/EF είναι μία κορυφαία επιλογή σήμερα. Διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα 344 λίτρα και έρχεται με Wi-Fi και τη λειτουργία AI Energy για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Τώρα είναι διαθέσιμος σε εξαιρετική τιμή, η οποία με την επιδότησή σου θα πέσει ακόμα περισσότερο.

Πλυντήριο/στεγνωτήριο Bosch

Το στέγνωμα των ρούχων το χειμώνα δυσκολεύει, εκτός κι αν έχεις την κατάλληλη συσκευή. Αντικατάστησε το παλιό σου πλυντήριο με ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο και θα ξεμπερδέψεις και με το πλύσιμο και με το στέγνωμα! Το Bosch WNA144V9GR έχει μεγάλη χωρητικότητα και είναι ενεργειακής κλάσης E, ενώ το Iron Assist διευκολύνει το σιδέρωμα καθώς ψεκάζει τα ρούχα με ατμό και μαλακώνει τις ίνες τους. Η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο εύκολη με αυτή τη συσκευή, γι’ αυτό αξίζει της προσοχής σου αν σκέφτεσαι να αξιοποιήσεις την επιδότηση Vodafone σε λευκές συσκευές από τα Public.

Τέλειος καφές στο σπίτι με νέα μηχανή espresso

Δεν χρειάζεσαι μεγάλες οικιακές συσκευές για το σπίτι ούτε ψάχνεις για καινούργια tech gadgets; Τότε η επιδότησή σου μπορεί να σου εξασφαλίσει τον καλύτερο καφέ που μπορείς να πιείς στο σπίτι, με την Gaggia Evolution Deluxe! Κατασκευασμένη στη Ιταλία, την πατρίδα του espresso, η μηχανή της Gaggia ξεχωρίζει για το απαράμιλλο στιλ και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής της.

Κάνε το σκούπισμα παρελθόν με σκούπα-ρομπότ

Έχουμε ακόμα έναν τρόπο να κάνουμε τη μέρα σου πιο εύκολη στα Public: συνδυάζοντας την επιδότηση Vodafone με την κορυφαία ρομποτική σκούπα Xiaomi Robot Vacuum X20+. Με έξυπνο σταθμό βάσης για αυτόματο άδειασμα και ενισχυμένη απόδοση σε σκούπισμα και σφουγγάρισμα, η καθαριότητα στο σπίτι μόλις έγινε πολύ πιο εύκολη υπόθεση.

ΟΛΑ ΑΤΟΚΑ σε συνδυασμό με την επιδότησή σου

Πέρα από την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων που θα βρεις στα καταστήματά μας, έχεις το επιπλέον πλεονέκτημα πως μπορείς να συνδυάσεις την επιδότησή σου με τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας. Αυτό σημαίνει πως πέρα από την εξοικονόμηση που θα σου εξασφαλίσει η επιδότηση, η εξόφληση των αγορών σου μπορεί να γίνει με ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ χωρίς πιστωτική κάρτα.

Με τόσες επιλογές στη διάθεσή σου και κορυφαία ευελιξία πληρωμών, τα καταστήματα Public είναι ο καλύτερος προορισμός για να εξαργυρώσεις την επιδότηση από το Vodafone κινητό σου.

* Αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση επιδότησης στα καταστήματα Public Αεροδρομίου και “Public + home” Περιστερίου και Πειραιά