O George Martin επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζει ιαπωνικό game!

Περίληψη: Οι φήμες πως ο George Martin θα συνεργαστεί με την From Software για το επόμενο...

Οι φήμες πως ο George Martin θα συνεργαστεί με την From Software για το επόμενο μεγάλο game έρχονται να επιβεβαιωθούν με δήλωση του ίδιου του σεναριογράφου.

Μιλώντας στο blog του, μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου για το Game of Thrones, ο Martin σημείωσε πως συνεργάζεται με ιαπωνική εταιρεία στο χώρο των videogames για την ανάπτυξη ενός τίτλου. Αν και οι πληροφορίες δεν είναι αρκετές, δίνουν σίγουρα τροφή για περαιτέρω σκέψεις και μελέτη των όσων έχουν διαρρεύσει.

Σχετικά με το παιχνίδι, φαίνεται πως έχει κωδική ονομασία Project GR (Grean Rune), είναι στο στάδιο της ανάπτυξης εδώ και 3 χρόνια και θα ανήκει στην κατηγορία των open world videogames με δυνατότητα μετακίνησης και με άλογο.

Στο Project συμμετέχει και ο Hidetaka Miyazaki (δημιουργός του παιχνιδιού Dark Souls) και οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα το δούμε για πρώτη φορά στην συνέντευξη Τύπου της Microsoft στην E3 2019.

Το Public θα βρίσκεται για άλλη μια χρονιά στην E3 και θα σας ενημερώσει άμεσα για όλες τις σημαντικές εξελίξεις στο χώρο του gaming!