Ο He-Man έρχεται στο Netflix!

Περίληψη: Είναι επίσημο: Η κλασική σειρά κινουμένων σχεδίων He-Man επιστρέφει στις τηλεοράσεις! Όπως ανακοίνωσε ο Kevin Smith,...

Είναι επίσημο: Η κλασική σειρά κινουμένων σχεδίων He-Man επιστρέφει στις τηλεοράσεις! Όπως ανακοίνωσε ο Kevin Smith, γνωστός από ταινίες όπως το Clerks και το Mallrats, Netflix και Mattel του εμπιστεύτηκαν το project, το οποίο θα παίξει στη streaming πλατφόρμα.

Η νέα σειρά θα έχει τίτλο «Masters of the Universe: Revelation» και θα πιάσει το νήμα της ιστορίας από εκεί που είχε μείνει, όταν η σειρά ήταν τελευταία φορά στον αέρα. Στη νέα εκδοχή της σειράς θα αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά του Grayskull, για τα οποία οι φαν έχουν απορίες μέχρι και σήμερα. Οι κλασικές περιπέτειες από τα ‘80s και οι επικές μάχες με τον Skeletor ίσως αναδείξουν τελικά νικητή στη νέα σειρά του Netflix.

Το «Masters of the Universe: Revelation» δεν θα είναι η πρώτη φορά που το Netflix αντλεί υλικό από το σύμπαν του He-Man. Στην υπηρεσία παίζει ήδη το «She-Ra and the Princesses of Power», το οποίο όμως αποτελεί reboot του παλιού cartoon και όχι συνέχεια της ιστορίας.

Το animation της σειράς έχει αναλάβει η Powerhouse Animation, η οποία βρίσκεται πίσω και από τη σειρά Castlevania του Netflix. Ο Kevin Smith υποσχέθηκε στους φαν πως η ιστορία της σειράς θα είναι αυτή που και ο ίδιος θα ήθελε να δει ως παιδί. Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει και πολλά βέβαια αυτή τη στιγμή, αλλά όλοι οι συντελεστές φαίνεται πως τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη προς την σειρά.

Αν το αποτέλεσμα θα είναι αντάξιο των προσδοκιών και των υποσχέσεων, μένει να φανεί. Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία - οπότε αναμένουμε...