Οι «Γονείς στα θρανία» έρχονται στο Public Κολωνακίου

Περίληψη: Το Public εγκαινίασε το 2018 μια νέα θεματική ενότητα με συζητήσεις και σεμινάρια που φέρει...

Το Public εγκαινίασε το 2018 μια νέα θεματική ενότητα με συζητήσεις και σεμινάρια που φέρει τον τίτλο «Γονείς στα θρανία». Αντικείμενο των συζητήσεων αυτών είναι όλα εκείνα που απασχολούν τους σύγχρονους γονείς, σχετικά με το ζήτημα της διαπαιδαγώγησης και της σχέσης με τα παιδιά τους.

Η ενότητα αυτή συνεχίζεται και τον Απρίλιο στο Public Κολωνακίου, με την αρχή να γίνεται με το σεμινάριο «Γονείς σε διαμάχη», το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 12:00, στο Public Κολωνακίου, όπου για το θέμα αυτό θα μιλήσουν η Χρυσαυγή Ατσιδάκου (δικηγόρος που προωθεί τις εναλλακτικές και εξωδικαστικές μεθόδους επίλυσης των διαφορών) και η Αγγελική Καβαλλιεράτου (ψυχολόγος, ειδικευόμενη οικογενειακή συστημική ψυχοθεραπεύτρια).

Τη σκυτάλη παίρνει ύστερα το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 12:00, στο Public Κολωνακίου, ο συγγραφέας, Βασίλης Αλεξάκης, και η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Κατερίνα Καλλιακούδη, που με αφορμή το βιβλίο του πρώτου, «Γιατί κλαις;», θα μιλήσουν στους γονείς για τις εντάσεις που δημιουργούνται μεταξύ μιας μητέρας και ενός παιδιού υπό το βάρος της καθημερινότητας. Μαζί τους θα βρίσκεται και ο εικονογράφος του βιβλίου, Νικόλας Ανδρικόπουλος.

Η θεματική ενότητα «Γονείς στα θρανία» ολοκληρώνεται τον Απρίλιο στο Public Κολωνακίου με το σεμινάριο «Γονείς σε συνεργασία», το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 12:00!