OnePlus 7 Pro: Έρχεται στις 14 Μαΐου με επαναστατική οθόνη!

Περίληψη: Η αναμονή για το επόμενο flagship killer από την OnePlus φτάνει σύντομα στο τέλος της....

Η αναμονή για το επόμενο flagship killer από την OnePlus φτάνει σύντομα στο τέλος της. Η κινεζική εταιρία επιβεβαίωσε πως στις 14 Μαΐου θα δούμε μία Pro έκδοση, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξει και δεύτερο, «απλό», μοντέλο.

Οι πληροφορίες έρχονται από τον ίδιο το CEO της εταιρίας, Pete Lau, που μέσα από ένα tweet του εστίασε στην οθόνη του OnePlus 7 Pro.

Αυτό που μπορούμε να συμπεράνουμε από τα λεγόμενα του ιδρυτή της εταιρίας είναι πως η οθόνη του OnePlus 7 Pro θα διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 90Hz και ανάλυση QHD+. Στα τελευταία μοντέλα της, η OnePlus, χρησιμοποιεί οθόνες AMOLED FullHD+ με «κλασική» ανανέωση 60Hz. Οπότε η αναβάθμιση θα είναι σημαντική σε όλους τους τομείς.

Ο αυξημένος ρυθμός ανανέωσης δεν είναι κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά σε smartphone, αφού το Razer Phone ήδη προσφέρει refresh rate στα 120Hz! Η διαφορά είναι πως το Razer Phone διαθέτει οθόνη IPS, ενώ το νέο OnePlus θα προσφέρει 90Hz σε οθόνη τεχνολογίας AMOLED.

Άλλες πληροφορίες δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστές, αλλά για κάποια χαρακτηριστικά μπορούμε να είμαστε σχεδόν σίγουροι. Η OnePlus χρησιμοποιεί πάντα τον γρηγορότερο Qualcomm επεξεργαστή στις συσκευές της.

Αυτή την περίοδο η ταχύτερη επιλογή είναι ο Snapdragon 855, άρα αυτός θα βρίσκεται και στο OnePlus 7 Pro. Επιπλέον, το OnePlus 7 Pro είναι σίγουρο πως θα διαθέτει και 5G έκδοση, για να μπορεί να συνδεθεί στα δίκτυα επόμενης γενιάς.

Για όλα τα υπόλοιπα θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 14 Μαΐου, όταν και θα διεξαχθεί η εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων συσκευών της OnePlus!