Barbie, Frozen ή Lego Friends: Διαλέγουμε παιχνίδια για τα κορίτσια μας!

Περίληψη: Τα παιχνίδια είναι η πηγή της χαράς! Διαλέξαμε τα αγαπημένα μας για τις ώρες που τα παιδιά βρίσκονται εντός σπιτιού με τη σκέψη στα κορίτσια και τις... δικές τους αδυναμίες.

Γονείς και παιδιά συνήθως ρίχνουν όλη την προσοχή τους στο ημερήσιο πρόγραμμα: δουλειά και σχολείο αντίστοιχα, υποχρεώσεις, εξωσχολικές δραστηριότητες... και ο ελεύθερος χρόνος; Πόσο εύκολο είναι να εξασφαλίσουν καθημερινά λίγες ποιοτικές ώρες για να παίξουν μαζί; Γιατί, ας το παραδεχτούμε, υπάρχει πιο δημιουργική απασχόληση από το παιχνίδι;

Τώρα, που οι συνθήκες μας οδηγούν να περνάμε περισσότερες ώρες στο σπίτι, ας εκμεταλλευτούμε την κατά τα άλλα δύσκολη συγκυρία. Ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια από τα «ράφια» του public.gr για μικρούς και μεγάλους. Ξεκινάμε; 

Αυστηρά για κορίτσια!

Συνεχίζουμε με τα κορίτσια, τα οποία θέλουν κι αυτά... τα LEGO τους! Ο LEGO κύβος παιχνιδιού της Μία μεταμορφώνεται με μία κίνηση σε ιατρείο μικρών ζώων και ξεκινάει το παιχνίδι. Φροντίδα ζητάνε και τα Μίνι Κλαψουλίνια, τα μωράκια που κλαίνε... μαγικά δάκρυα!

Μάζεψέ τα όλα για να φτιάξεις την πιο αξιολάτρευτη κουκλοπαρέα. Και πάμε στις πολυαγαπημένες Barbie, με τις οποίες κάθε κορίτσι μπορεί να γίνει αυτό που ονειρεύεται. Όπως η κούκλα Barbie Career Γιατρός!

Αφού τα είδες όλα, λοιπόν, ποιο παιχνίδι θα διαλέξεις για τα μικρά και μεγάλα κορίτσια της ζωής σου; Όποιο κι αν σου αρέσει, κάνε το δικό σου στο public.gr και γέμισε με χαρά τις κοινές σας ώρες στο σπίτι! Και μη ξεχνάς τη δωρεάν παράδοση σε όλες τις online παραγγελίες από το public.gr!