Black Friday 2021: Ετοιμάσου να «σηκώσεις» όλα τα επιτραπέζια από τα ράφια

Περίληψη: Είσαι «εθισμένος» στα επιτραπέζια παιχνίδια; Προετοιμάσου κατάλληλα γιατί η Black Friday 2021 πλησιάζει…

Τι σημαίνει για εσένα η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη; Μήπως ότι έρχονται πολλές Black Friday προσφορές σε επιτραπέζια που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα; Οργανώσου κατάλληλα γιατί η Black Friday 2021 φέρνει πολλές εκπλήξεις στο Public, με τα deals να χτυπάνε «κόκκινο» όχι μόνο στις παραδοσιακές κατηγορίες της τεχνολογίας και του οικιακού εξοπλισμού αλλά και σε αυτές που δεν το περιμένεις! Αν δεν θες να χάσεις καμία ευκαιρία ακολούθησε πιστά τα παρακάτω tips και όλες οι προσφορές θα είναι… του χεριού σου!

#1 Wishlist

Πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα για τα ψώνια σου είναι να γράψεις τη λίστα με τα επιτραπέζια που θέλεις να αγοράσεις. Ειδικά όταν μιλάμε για τη Μαύρη Παρασκευή αυτό το βήμα δεν γίνεται να το παραλείψεις! Ο κόσμος θα είναι πολύς, τα προϊόντα άπειρα και δεν θα έχεις τον απαιτούμενο χρόνο για να γυρίζεις από ράφι σε ράφι για να δεις τι θέλεις να πάρεις και τι αξίζει. Αν ο στόχος σου είναι τα παιδικά επιτραπέζια παιχνίδια, φτιάχνοντας τη λίστα σου εκ των προτέρων θα μπορείς να βρεις με την άνεση σου ποια είναι για την ηλικία των παιδιών σου και σε τι στυλ θέλεις να κινηθείς, παρόλα αυτά ρίξε και μια ματιά στα Hasbro επιτραπέζια για τους ενήλικες και θα δεις ότι σύντομα θα εξελιχθείς σε board game addict! Όπως κατάλαβες, η Wishlist είναι απαραίτητη αν θες να προλάβεις τις πιο «value for money» προσφορές!

#2 Δώρα Χριστουγέννων

Για καλή σου τύχη η Black Friday πέφτει περίπου ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα. Τι σημαίνει αυτό; Τώρα είναι η ευκαιρία σου να σκεφτείς τα Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σου, μικρούς και μεγάλους, και να τα πάρεις σε τιμή που… δεν θα κάνεις δεύτερη σκέψη! Πάντα τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι μια καλή λύση για Χριστουγεννιάτικα δώρα. Ζεστή ατμόσφαιρα, καλή παρέα και πολλές επιλογές παιχνιδιών για διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης! Μην τα φοβηθείς καθόλου, βρες απλά ποιο ταιριάζει στον καθένα και κάνε τα ψώνια σου από τώρα.

#3 Budget

Αφού καταλήξεις στα προϊόντα που θα αγοράσεις, επόμενο βήμα είναι να ορίσεις έναν προϋπολογισμό. Μπορεί να είναι Black Friday και να βρεις στο Public προσφορές που θα σε… σοκάρουν αλλά μην το παρακάνεις! Ακολούθησε την Wishlist σου και το budget σου και κάνε έξυπνες αγορές που δεν θα μετανιώσεις.

#3+1 Εγγραφή στο Newsletter

Σε λίγες μέρες λοιπόν, έρχεται η Black Friday και στην Ελλάδα, προετοιμάσου κατάλληλα. Τσέκαρε τα επιτραπέζια που έχεις βάλει στο μάτι και μην ξεχάσεις να ρίχνεις μια ματιά στις προσφορές πριν έρθει η μεγάλη η μέρα. Αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα το τηρήσεις, άστο σε εμάς αυτό το βήμα. Κάνε εγγραφή στο Newsletter επίλεξε την κατηγορία με τα επιτραπέζια, που σε ενδιαφέρει, και αυτόματα θα σε ενημερώσουμε εμείς για τις Black Friday τιμές χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις κάθε μέρα ποια νέα προσφορά έχει «σκάσει»!

Με όλα τα παραπάνω tips είμαστε σίγουροι ότι θα κάνεις τις σωστές επιλογές και η φετινή Μαύρη Παρασκευή θα σου βγει… χρυσή! Τα αγαπημένα σου επιτραπέζια για μικρούς και μεγάλους σε περιμένουν στο Public.gr και είναι ένα βήμα πριν γίνουν δικά σου σε απίστευτες τιμές.