Black Friday 2021 / Οδηγός για έξυπνους γονείς!

Περίληψη: Βρισκόμαστε λίγο πριν ξεκινήσουν να τρέχουν οι φετινές Black Friday προσφορές! Γονιέ, ενημερώσου πως μπορείς να εκμεταλλευτείς σωστά τις Black Friday τιμές στα παιχνίδια! 😉

Η Black Friday 2021 που όλοι περιμένουμε πως και πως πλησιάζει. Όπως γνωρίζουμε, η Black Friday στην Ελλάδα και γενικά, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και γίνονται πολύ μεγάλες εκπτώσεις σε πάρα πολλά είδη. Αν είσαι λάτρης των επιτραπέζιων ή του gaming γενικότερα, αύτη είναι μία από τις καλύτερες ευκαιρίες να κάνεις τις αγορές σου στις καλύτερες τιμές. Βέβαια, μην ξεχνάς πως και τα παιδιά αγαπούν τα παιχνίδια και ανυπομονούν να έρθει η μέρα αυτή για να ζητήσουν από τους γονείς τους κάτι που θα έχουν βάλει στο μάτι. Γονιέ, όπως καταλαβαίνεις πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα για τη φετινή Black Friday, για αυτό και εμείς ετοιμάσαμε μερικά χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν.

Φτιάξε Wishlist

Το πρώτο και βασικό που πρέπει να κάνεις, είναι να φτιάξεις μία λίστα με όλα τα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν, καθώς και τι σου ζητάνε τα παιδιά. Για να οργανωθείς σωστά και να μη χάσεις την μπάλα, και αρχίσεις να ξοδεύεις αβέρτα, καλό είναι να κάνεις μία λίστα μόνο με τα παιχνίδια που χρειάζεστε.Τώρα είτε είναι επιτραπέζια, είτε οι πιο πρόσφατοι τίτλοι παιχνιδιών από Sony, Microsoft, Nintendo, εσύ το αποφασίζεις. Ανάλογα τι θέλεις και μπορείς, θα επιλέξεις τα περισσότερα που μπορείς.

Υπολόγισε συγκεκριμένο budget

Αυτό το tip πάει χέρι-χέρι με το από ακριβώς από πάνω. Το τι θέλεις να αγοράσεις και τι θέλουν τα παιδιά, εξαρτάται από το πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις. Καταλαβαίνουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες και για αυτό πρέπει να χειριστείς το θέμα σωστά. Πρέπει λοιπόν να θέσεις ένα συγκεκριμένο budget και να μην ξεφύγεις από αυτό. Φυσικά, μπορείς να εξηγήσεις και στα παιδιά ότι το maximum ποσό που μπορεί να διαθέσει η οικογένεια είναι συγκεκριμένο και πρέπει να κινηθείτε μέσα σε αυτά τα πλαίσια. Με αυτόν τον τρόπο και θα αγοράσετε αυτά που θέλετε και δε θα αγχώνεστε για τα έξοδα σας.

Φέρσου… έξυπνα – αγόρασε από τώρα για τα Χριστούγεννα

Όπως είπαμε, οι εποχές είναι δύσκολες γιατί να μην εκμεταλλευτείς λοιπόν για τα καλά τις Black Friday προσφορές; Τα Χριστούγεννα είναι κοντά και μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτές τις ημέρες με τις μεγάλες προσφορές στα παιχνίδια για να πάρεις τα χριστουγεννιάτικα δώρα από τώρα. Γλίτωσε τα μελλοντικά έξοδα, επιλέγοντας από τώρα τα δώρα που θα φέρει ο Αϊ Βασίλης και που θέλεις να δώσεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Μείνε ενημερωμένος

Εφόσον έχεις θέσει το budget σου και έχεις φτιάξει τη whist list σου, τώρα πρέπει οπωσδήποτε να είσαι σε εγρήγορση. Από τη στιγμή που ψάχνεις συγκεκριμένα πράγματα, πρέπει να είσαι ενημερωμένος, γιατί ως γνωστόν στις μεγάλες προσφορές, πέφτουν όλοι από πάνω και τα πάντα γίνονται sold out μέσα σε μερικές ώρες. Για να μη χάσεις λοιπόν τίποτα από όσα θέλεις, μπορείς να κάνεις εγγραφή στο newsletter του Public και να ενημερωθείς άμεσα για τις τιμές και τη διαθεσιμότητα, για όλα τα παιχνίδια της λίστας σου.

Με όλα τα παραπάνω, τώρα είσαι πανέτοιμος να κάνεις τις αγορές σου την Black Friday του 2021. Μοίρασε χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους επιλέγοντας τις προσφορές που σε περιμένουν στο public.gr.