Christmas countdown / Παιχνίδια Mattel για όλα τα παιδιά!

Περίληψη: Παιχνίδια Barbie και Hot Wheels από τη Mattel είναι δύο από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στα παιδιά τα φετινά Χριστούγεννα.

Ένας από τους λόγους που τα παιδιά αγαπούν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι -φυσικά- τα δώρα που τους περιμένουν κάτω από το έλατο! Οι προσδοκίες κάθε παιδιού είναι διαφορετικές, αλλά, η στιγμή που αποκαλύπτεται το δώρο είναι ανεκτίμητης αξίας για όλα. Κάνε αυτή τη στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή με παιχνίδια Mattel. Τα παιχνίδια της Mattel είναι γνωστά και αγαπημένα σε μικρούς και μεγάλους, και είμαστε σίγουροι πως πολλά παιδιά έχουν ήδη ζητήσει από τον Αϊ-Βασίλη κάποιο από αυτά.

Όταν, για παράδειγμα, ένα κορίτσι ζητήσει μία κούκλα για δώρο, τότε ξέρεις ότι η Barbie είναι αυτό που περιμένει. Χάρισε του, λοιπόν, μία νέα Barbie ως μέρος ενός σετ με πολλά αξεσουάρ. Η Barbie Ζαχαροπλαστείο αναλαμβάνει να δημιουργήσει γλυκές γαστρονομικές απολαύσεις και έρχεται μαζί με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Για τα κορίτσια που δε χορταίνουν να ντύνουν τις Barbie με διάφορα φορέματα, η νέα ντουλάπα Barbie με κούκλα ανανεώνει τη γκαρνταρόμπα της αγαπημένης κούκλας! Οι περιπέτειες της Barbie συνεχίζονται και καθ’ οδόν, με το ασθενοφόρο κινητό ιατρείο Barbie που παρέχει πρώτες βοήθειες σε όλα τα παιχνίδια.

Για τα παιδιά που θέλουν συνέχεια να παίζουν με αμάξια, τρένα, και γενικότερα κάθε λογής όχημα, το δώρο που θα τους δώσει τεράστια χαρά αυτές τις γιορτές ακούει στο όνομα Hot Wheels. To City Γκαράζ Hot Wheels είναι ένα πάρκινγκ αμαξιών διαφορετικό από τα άλλα. Τα οχήματα πετούν από τον ένα όροφο στον άλλο και το σετ μπορεί να συνδεθεί με ήδη υπάρχοντα παιχνίδια της σειράς City της Hot Wheels. Η δράση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη με την πίστα σκορπιός Hot Wheels. Άλματα, μεγάλες ταχύτητες και ένας μεγάλος σκορπιός στη μέση της πίστας προσφέρουν ασταμάτητη διασκέδαση.

Βρισκόμαστε λίγες μόνο ημέρες από τα Χριστούγεννα, οπότε έφτασε η ώρα να προμηθευτείς τα δώρα για όλους. Βρες παιχνίδια Mattel στο Public.gr και μοίρασε χαρά σε όλα τα παιδιά.