Δημιουργική απασχόληση κάθε μέρα με Play-Doh [Διαγωνισμός!]

Περίληψη: Με τα πλαστοζυμαράκια και τα σετ παιχνιδιού από την Play-Doh ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών γεμίζει με φαντασία και δημιουργικότητα. Ανακάλυψε τα αγαπημένα μας σετ και κέρδισε ένα από αυτά!

To πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς μόλις ακούστηκε! Από σήμερα τα παιδιά θα μπουν ξανά σε ρυθμούς καθημερινότητας: σχολείο, εξωσχολικές υποχρεώσεις και πολλές πολλές δραστηριότητες! Όμως, πάντα θα υπάρχει χρόνος για παιχνίδι και διασκεδαστικές στιγμές με τα ποιοτικά παιχνίδια της Play-Doh. Το πλαστοζυμαράκι είναι ασφαλές και μη τοξικό, μαλακό, εύπλαστο για τα μικρά χεράκια και μυρίζει υπέροχα! Η ενασχόληση με Play-Doh προάγει τη φαντασία, τα παιδιά το λατρεύουν και οι μαμάδες το εμπιστεύονται! Μαζί με τα σχολικά λοιπόν, βάλε και τα Play-Doh στη ζωή των παιδιών τώρα που αρχίζουν τα σχολεία! Δεν ξέρεις ποιο από όλα τα Play-Doh να διαλέξεις; Άσ’ το πάνω μας!

Ένα από τα αγαπημένα μας παιχνίδια Play-Doh είναι ο Κουρέας. Με αυτό τα παιδιά θα φανταστούν ένα σωρό τρελά στυλ μαλλιών στο πιο πρωτότυπο κομμωτήριο-παιχνίδι που υπάρχει! Ίσιο μαλλί, μπούκλες, κοτσίδες και όποιο άλλο στυλ ζητήσουν οι «πελάτες» μπορεί να δημιουργηθεί με τα πλαστοζυμαράκια Play-Doh. Τα μαλλιά μπορούν να έχουν οποιοδήποτε από τους τρελούς χρωματισμούς που περιλαμβάνει το σετ ή συνδυασμό αυτών, για να δημιουργηθούν ακόμα πιο ξεκαρδιστικά κουρέματα. Το σετ περιλαμβάνει 8 βαζάκια και 3 χρώματα, μαζί με τα κατάλληλα εργαλεία για να φτιάξουν τα παιδιά ό,τι χτένισμα γεννήσει η φαντασία τους.

Μετά το κομμωτήριο, οι πελάτες μπορούν να κλείσουν ραντεβού για τον οδοντίατρο! Τη στοματική τους υγιεινή θα αναλάβουν τα παιδιά, με το σετ Play-Doh Drill N Fill Dentist. Από ότι φαίνεται, ο ασθενής χρειάζεται να κάνει πολλά σφραγίσματα. Ευτυχώς τα πλαστοζυμαράκια Play-Doh μπορούν να επουλώσουν τη ζημιά, πρώτα με τον τροχό και έπειτα με όποιο χρώμα πλαστοζυμαράκι επιλέξουν τα παιδιά. Αν το δόντι δεν σώζεται με τίποτα, τότε οι μικροί οδοντίατροι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το καλούπι και να κατασκευάσουν νέα δόντια. Στο σετ αυτό τα παιδιά θα βρουν 10 διαφορετικά εργαλεία, 8 δοχεία με πλαστοζυμαράκια Play-Doh και έναν πολύ πρόθυμο ασθενή!

Η δημιουργία με τα σετ παιχνιδιού Play-Doh επιτρέπει στα παιδιά να αισθάνονται ικανά και περήφανα για τα επιτεύγματά τους! Είτε στο σχολείο είτε στο σπίτι, το Play-Doh είναι ένας μοναδικός τρόπος να υποστηρίξεις την ανάπτυξη και μάθηση του παιδιού σου, βάζοντας το παιχνίδι, τη δημιουργία και την φαντασία στο επίκεντρο.

Διαγωνισμός Play-Doh


Public και Hasbro χαρίζουν δώρα Play-Doh σε δέκα (10) τυχερούς! Διεκδίκησε ένα από τα δέκα (10) δώρα συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. Ο διαγωνισμός χαρίζει πέντε (5) σετ Play-Doh Crazy Cuts Stylist Hair Salon και πέντε (5) σετ Play-Doh Drill N Fill Dentist. Η επιλογή του δώρου ανά νικητή θα είναι τυχαία. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία!