Επιστροφή στο σχολείο και ζωγραφίζουμε με BIC!

Περίληψη: Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου θα βρεις στο Public όλα τα BIC είδη ζωγραφικής με έκπτωση 30%! Και για κάθε αγορά σχολικών BIC, η εταιρεία ενισχύει οικονομικά τα παιδικά χωριά SOS.

Τα σχολικά είδη της BIC έχουν συνοδεύσει γενιές και γενιές μαθητών. Λίγο πριν τα σχολεία ανοίξουν (ξανά) και οι σχολικές τσάντες γεμίσουν, δεν γίνεται να λείπουν από τη λίστα μας! Και ειδικά τα είδη ζωγραφικής BIC, που τώρα έχεις δύο ακόμα λόγους να τα επιλέξεις - πέρα από την ποιότητά τους.

Ο πρώτος λόγος για να αποκτήσεις είδη ζωγραφικής BIC είναι η νέα μειωμένη τους τιμή. Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου θα βρεις στο Public όλα τα BIC είδη ζωγραφικής με έκπτωση 30%. Ο δεύτερος -και σπουδαιότερος- είναι ότι για κάθε αγορά σχολικών BIC η εταιρεία ενισχύει οικονομικά τα παιδικά χωριά SOS. Έτσι και οι μικροί σου μαθητές θα έχουν ό,τι χρειάζονται για τη νέα σχολική χρονιά και συνεισφέρεις έμπρακτα στη ενίσχυση ακόμα περισσότερων παιδιών. Ας δούμε, λοιπόν, μερικά από τα είδη ζωγραφικής BIC που χρειάζεται κάθε μαθητής.

Το πρώτο καλλιτεχνικό... εφόδιο είναι οι ξυλομπογιές. Τα αγαπημένα χρωματιστά μολύβια της BIC κατασκευάζονται χωρίς ξύλο και διαθέτουν πολύ ανθεκτική μύτη για απρόσκοπτη ζωγραφική επί ώρες. Οι ξυλομπογιές BIC Kids Evolution Ecolution έρχονται με 12 διαφορετικά χρώματα σε όλες τις αγαπημένες αποχρώσεις!

Για τα μικρότερα παιδιά οι ξυλομπογιές BIC Kids Evolution Triangle Jumbo με την τριγωνική λαβή είναι πολύ εύκολες στο κράτημα και τη χρήση. Ακόμα περισσότερα χρώματα θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά με το πακέτο BIC Tropicolors των 24 τεμαχίων ενώ για εύκολες διορθώσεις η BIC έχει δημιουργήσει τις ξυλομπογιές BIC Erasable.

Αφού βρήκαμε τις ξυλομπογιές που θα μπουν στην κασετίνα, ας δούμε και ποια άλλα BIC προϊόντα θέλουν όλα τα παιδιά. Σίγουρα χρειάζονται και μαρκαδόρους για να ζωγραφίζουν. Οι μαρκαδόροι BIC Visacolor XL διαθέτουν μεγάλη μύτη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα από μικρά παιδιά. Για πιο... λεπτεπίλεπτους χρωματισμούς, οι μαρκαδόροι BIC Visacolor Fine με λεπτή μύτη είναι αυτοί που χρειάζεσαι!

Πολύ συνηθισμένα είναι πλέον τα λαδοπαστέλ και οι κηρομπογιές στα καλλιτεχνικά. Η BIC έχει και από τα δύο. Τα λαδοπαστέλ BIC Kids και οι κηρομπογιές BIC Kids Plastidecor θα δώσουν μια... διαφορετική όψη στις ζωγραφιές τους.

Επισκέψου το public.gr ή το κοντινότερο κατάστημα Public και ανακάλυψε ακόμα περισσότερα είδη ζωγραφικής BIC. Τη φετινή σχολική χρονιά έχεις πολλούς λόγους για να τα αποκτήσεις!