Διαλέγουμε τα απαραίτητα για την επιστροφή στο σχολείο

Περίληψη: Πριν οι μαθητές γυρίσουν στα θρανία πρέπει να έχουν έτοιμα τα σχολικά τους. Η Faber Castell είναι μία διαχρονική αξία που και φέτος σου παρέχει ό,τι χρειάζεται ένα παιδί.

Τώρα που έχει φτάσει η ώρα για τη δημιουργία της λίστας με τα σχολικά, εσύ τι θα βάλεις πρώτο; Τσάντα, τετράδια ή τεχνολογία; Και τα τρία είναι απαραίτητα, αλλά, διαχρονικά, το νούμερο ένα εργαλείο κάθε μαθητή είναι η γραφική του ύλη. Τα μολύβια, οι γόμες, τα  στυλό, και αρκετά ακόμα αξεσουάρ δεν λείπουν ποτέ από καμία κασετίνα.

Για να κάνεις και φέτος την καλύτερη επιλογή, εμπιστέψου το all time classic όνομα στα σχολικά, τη Faber Castell. Τα προϊόντα της έχουν βοηθήσει και συνεχίζουν να βοηθάνε γενιές και γενιές μαθητών στα σχολικά τους χρόνια, κάτι που θα κάνουν ξανά τη νέα χρονιά.

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται κάθε μαθητής είναι μολύβια. Τα ξύλινα μολύβια Faber Castell της σειράς Sparkle, σε ασημένιο, ροζ και μωβ χρώμα, προσφέρουν ποιοτική γραφή, αλλά, και στυλ που τραβά τα βλέμματα. Μαζί με τα μολύβια, χρειάζονται και… χρωματιστά μολύβια, δηλαδή ξυλομπογιές! Το πακέτο Faber Castell Colour Grip 12 τεμαχίων έχει όλα τα βασικά χρώματα. Για τα μεγαλύτερα παιδιά, που χρησιμοποιούν πλέον και στυλό για να γράφουν, το στυλό διαρκείας Broadpen 1554 Faber Castell πρέπει να βρίσκεται στην τσάντα τους.

Όταν έρθει η ώρα για καλλιτεχνικές δημιουργίες, οι ξυλομπογιές δε φτάνουν, χρειάζονται και μαρκαδόροι. Οι Jumbo Faber Castell, σε πακέτα 12 και 24 τεμαχίων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια ακόμα και από μικρά παιδιά. Επιπλέον, το χρώμα τους αφαιρείται πολύ εύκολα, οπότε δεν σε ανησυχεί αν τα παιδιά αρχίσουν να ζωγραφίζουν τα πάντα με αυτούς. Τα καλλιτεχνικά θέλουν πολλές φορές και πιο λεπτομερή σχέδια, ιδιαίτερα σε μεγαλύτερες τάξεις. Εδώ οι μαθητές χρειάζονται μαρκαδόρους όπως ο Faber Castell Fineliner Broadpen με μύτη 0,3 χιλιοστά και ο Faber Castell Broadpen με μύτη 0,8 χιλιοστά.

Μαζί με τη γραφική ύλη έρχονται -αναπόφευκτα- και τα λάθη. Για εκείνες τις στιγμές, στην κασετίνα πρέπει να υπάρχει πάντα μία γόμα και μία διορθωτική ταινία. Μην ξεχάσεις επίσης και την ξύστρα, γιατί όσο ανθεκτική κι αν είναι η μύτη των μολυβιών Faber Castell, σίγουρα θα σπάσει κάποτε. Το τελευταίο που χρειάζεται ένα μαθητής είναι ένας μαρκαδόρος υπογράμμισης, για να σημειώνει τα κομμάτια που πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή. Οι μαρκαδόροι υπογράμμισης της Faber Castell κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα, από το κλασικό μωβ μέχρι το πρωτότυπο ασημί, και θα επισημάνουν τα σημαντικά κομμάτια των σχολικών βιβλίων μέσα στη χρονιά.

Τώρα που ξέρεις τι ψάχνεις, έλα Public για να βρεις όλα τα σχολικά της Faber Castell που χρειάζεται ένας μαθητής.