Giotto Bebe / Δημιουργική απασχόληση με πλαστελίνη & μαρκαδόρους!

Περίληψη: Πώς θα βοηθήσουμε τα παιδιά να περνούν ποιοτικά τον ελεύθερό τους χρόνο; Xάρισέ τους ένα σετ Giotto Bebe ή πάρε μέρος στον διαγωνισμό, για να το κερδίσεις!

Όσο τα σχολεία είναι ανοιχτά, τα αγαπημένα μαθήματα των περισσότερων παιδιών είναι τα... διαλείμματα, η γυμναστική και οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ωστόσο οι χειρορεχνίες και όλες οι ασχολίες σε λογική DIY μπορούν να γίνουν ο καλύτερος φίλος τους και για τον ελεύθερο χρόνο τους στο σπίτι, ώστε να παραμείνουν το ίδιο δημιουργικά. Πάμε να δούμε μερικές ιδέες από τα προϊόντα χειροτεχνίας της Giotto Bebe!

Γιατί Giotto Bebe;


Αυτό που θα αγαπήσουν γονείς και παιδιά στα σετ χειροτεχνίας Giotto Bebe είναι η ποικιλία που προσφέρουν. Ας πάρουμε για παράδειγμα τα διάφορα σετ με πλαστελίνες της εταιρείας. Εδώ δεν βρίσκουμε απλώς πλαστελίνες σε όλα τα αγαπημένα χρώματα των παιδιών αλλά και θεματικά σετ και εργαλεία, με τα οποία τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικά σχέδια!

Στο σετ πλαστελίνης Giotto Bebe Παγωτό τα παιδιά φτιάχνουν λαχταριστούς «πυραύλους» παγωτού σε πολλά χρώματα ενώ η συσκευασία περιλαμβάνει και χαρτόνια, για να διακοσμήσουν τα παγωτά τους. Εξίσου... λαχταριστό είναι και το σετ πλαστελίνης Giotto Bebe Μακαρόνια. Με τα εργαλεία της συσκευασίας τα παιδιά θα φτιάξουν ζυμαρικά που μοιάζουν αληθινά! Μιλώντας για ζυμαρικά δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και το σετ πλαστελίνης Giotto Bebe Πίτσα, με το οποίο θα ξετρελαθούν τα παιδιά, όπως ξετρελαίνονται για πίτσα! Με αυτό το παιχνίδι τα παιδιά πλάθουν, κόβουν και γεμίζουν με ό,τι υλικό τους αρέσει την πλαστελινο-πίτσα τους. Μετά το φαΐ έρχεται η ώρα για το γλυκό. Και αυτό είναι φτιαγμένο από πλαστελίνη χάρη στο σετ Giotto Bebe Macaron!

Φυσικά τα είδη χειροτεχνίας και δημιουργικής απασχόλησης της Giotto Bebe δεν περιστρέφονται μόνο γύρω από φαγητά. Με το σετ Giotto Bebe Πλαστελίνη & Παζλ My Model τα παιδιά αποκτούν δύο παιχνίδια σε ένα. Και εξασκούν τη λογική τους φτιάχνοντας παζλ και δημιουργούν όμορφα ζωάκια από πλαστελίνη! Αν πάλι τους χαρίσεις το σετ παιχνιδιών Giotto Η Φάρμα, τότε τα παιδιά θα ζωγραφίσουν αγαπημένα ζώα του αγρακτήματος. Κάθε ζωγραφιά μπορεί να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακή με τους μαρκαδόρους Magic Color Giotto Bebe, οι οποίοι αλλάζουν χρώμα!

Διαγωνισμός Giotto Bebe


Τα έξυπνα, δημιουργικά και διασκεδαστικά παιχνίδια και είδη χειροτεχνίας Giotto Bebe μπορούν να γίνουν δικά σου και μέσα από το διαγωνισμό μας. Το Public κληρώνει έξι (6) σετ δώρων Giotto Bebe σε έξι (6) τυχερούς. Για να διεκδικήσεις ένα από τα δώρα συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 7 Ιουνίου

Τα έξι δώρα που θα κληρωθούν είναι:

Οι τυχεροί νικητές θα επιλεγούν μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθούν στο Public Blog. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψιν.

Καλή επιτυχία!

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές έχουν ενημερωθεί