Χριστουγεννιάτικα παραμύθια / Ο Αργύρης Πανταζάρας διαβάζει «Το χριστουγεννιάτικο γουρουνάκι»

Περίληψη: Το νέο βιβλίο της J.K. Rowling είναι άκρως χριστουγεννιάτικο και ο Αργύρης Πανταζάρας μας διαβάζει την αρχή της ιστορίας του.

Όλοι αγαπάμε τα αρκουδάκια, ειδικά όταν είμαστε παιδιά! Αυτό ίσως να σκέφτηκε η J.K. Rowling πριν δημιουργήσει το νεότερο βιβλίο της. Αυτό είναι «Το χριστουγεννιάτικο γουρουνάκι», το οποίο είναι άκρως γιορτινό, όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος του, και έχει για θέμα του ένα παιδί και το αγαπημένο του λούτρινο γουρουνάκι.

Η ιστορία του Τζακ, που λατρεύει τον Γου, το λούτρινο γουρουνάκι του, ακούγεται τόσο όμορφη και ξεχωριστή. Η αγάπη που τρέφει ο Τζακ για τον Γου γίνεται εμφανής από τις πρώτες σελίδες του βιβλίου κιόλας. Θέλεις να ανακαλύψεις κι εσύ τη μεγάλη αγάπη του Τζακ για τον Γου; Τότε δεν έχεις παρά να ακούσεις τον Αργύρη Πανταζάρα να σου διαβάζει την αρχή του νέου βιβλίου της J.K. Rowling:

Video Duration
7:37

Άκουσες την αντίδραση του Τζακ όταν έχασε τον Γου στη παραλία. Σκέψου τώρα πώς θα αντιδράσει αν πιστέψει ότι έχασε για πάντα τον λούτρινο φίλο του! Έτσι ακριβώς εξελίσσεται η ιστορία στο βιβλίο και μάλιστα ο Γου χάνεται την παραμονή των Χριστουγέννων. Υπάρχει όμως ένα νέο λούτρινο παιχνίδι, το χριστουγεννιάτικο γουρουνάκι, με το οποίο ο Τζακ μπορεί να αντικαταστήσει τον Γου. Το αγαπημένο του λούτρινο γουρουνάκι, όμως, είναι αναντικατάστατο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει και το χριστουγεννιάτικο γουρουνάκι κάτι να προσφέρει όμως. Κι έτσι, ο Τζακ και το χριστουγεννιάτικο γουρουνάκι θα ξεκινήσουν για μία γιορτινή περιπέτεια στη Χώρα των Χαμένων, με σκοπό να εντοπίσουν τον Γου.

«Το χριστουγεννιάτικο γουρουνάκι» θα αγαπηθεί αμέσως από τα παιδιά, όχι μόνο για την ιστορία του αλλά και για την πανέμορφη εικονογράφηση. Αυτό και δεκάδες ακόμα επιλογές βιβλίων για μικρούς και μεγάλους σε περιμένουν στα καταστήματα Public και στο Public.gr για να κάνεις δώρο στους αγαπημένους σου ένα βιβλίο τη φετινή εορταστική περίοδο! Α, μην ξεχαστούμε! Μείνε συντονισμένος στο Public Blog καθώς ο Αργύρης Πανταζάρας έχει ακόμα μία ιστορία να μας διαβάσει, η οποία έρχεται σύντομα!