Η νέα Barbie είναι αφιερωμένη στη Naomi Osaka!

Περίληψη: Η διεθνούς φήμης τενίστρια Naomi Osaka είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας Barbie Role Models. Μάθε όσα κάνουν τη νέα κούκλα ξεχωριστή!

Η νεότερη κούκλα Barbie έχει τη μορφή της Naomi Osaka. Η κορυφαία τενίστρια από την Ιαπωνία γίνεται για δεύτερη φορά Barbie για τη σειρά Barbie Role Models, που σκοπό έχει να εμπνεύσει νεαρά παιδιά. Η Naomi Osaka έχει κερδίσει 4 τίτλους Grand Slam στην καριέρα της και έχει φτάσει μέχρι το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ έχει συχνά θίξει θέματα κοινωνικών ανισοτήτων και ψυχικής υγείας. Για όλους αυτούς τους λόγους αποτελεί ένα πρότυπο για τα παιδιά όλου του κόσμου και η Mattel αποφάσισε να την τιμήσει κάνοντάς την μέλος της σειράς Role Models!

Η νέα κούκλα σχεδιάστηκε από την Carlyle Nuera. Το look που βασίζεται στην εμφάνιση της Naomi Osaka στο Australian Open του 2020 και περιλαμβάνει τα ρούχα και τα παπούτσια με τα οποία εμφανίστηκε στα courts του τουρνουά η τενίστρια, καθώς επίσης και τη ρακέτα Yonex, την οποία χρησιμοποίησε. Το στυλ ολοκληρώνει το καπέλο και το χαρακτηριστικό χτένισμά της!

Η νέα κούκλα Barbie δεν μοιάζει απλώς στη Naomi Osaka. Χάρη στα 22 σημεία άρθρωσης, όποιος την αποκτήσει θα μπορέσει να την τοποθετήσει σε όποια πόζα θέλει. Για τον λόγο αυτό η συσκευασία περιλαμβάνει ένα stand. Όταν τα παιδιά δεν παίζουν με την κούκλα, η νέα Barbie μπορεί να διακοσμεί το δωμάτιό τους επάνω στην ειδική βάση της.

Για τη νέα της δημιουργία η σχεδιάστρια Carlyle Nuera δήλωσε πως «Προφανώς η αθλητική ικανότητα της Naomi είναι απαράμιλλη, αυτό είναι γεγονός. Αλλά αυτό που θαυμάζω προσωπικά περισσότερο στη Naomi Osaka είναι πώς χρησιμοποιεί τη φωνή της για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης.» Η ίδια η Naomi Osaka δήλωσε για τη νέα Barbie που φέρει την εμφάνισή της ότι ελπίζει «να υπενθυμίσει σε κάθε παιδί πως μπορούν να κάνουν και να γίνουν οτιδήποτε.»

Ανακάλυψε κούκλες Barbie από όλες τις αγαπημένες σειρές στο public.gr και στα καταστήματα Public!