Καλοκαιρινά μπάνια με ασφάλεια με σανίδες John Hellas - Κέρδισέ τες!

Περίληψη: Βοήθησε τα μικρά παιδιά να μάθουν να κολυμπούν με μία σανίδα θαλάσσης. Με τις σανίδες John Hellas το κολύμπι γίνεται διασκέδαση!

Τώρα που η ζέστη χτυπάει κόκκινο, ο απόλυτος προορισμός είναι μία παραλία. Στη θάλασσα μπορούν όλοι να ξεφύγουν από τον καύσωνα και να χαλαρώσουν μακριά από το άγχος της πόλης. Τα παιδιά απολαμβάνουν το νερό ακόμα περισσότερο καθώς μπορούν να παίξουν με ένα σωρό τρόπους δίπλα στο κύμα. Όταν έρθει η ώρα να κολυμπήσουν, οι σανίδες John Hellas εξασφαλίζουν την ασφάλειά τους. 

Για τα παιδιά που τώρα μαθαίνουν να κολυμπούν μία σανίδα είναι απαραίτητη. Κρατώντας την μπορούν να μπουν με ασφάλεια στο νερό και να μάθουν να αγαπούν το κολύμπι. Με τη βοήθεια και των μεγαλύτερων που θα είναι δίπλα τους να τα προσέχουν, τα παιδιά θα εξοικειωθούν σιγά-σιγά με τη θάλασσα και θα μάθουν να κολυμπούν μόνα τους.

Οι σανίδες John Hellas κάνουν την όλη διαδικασία πολύ διασκεδαστική, δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να παίζουν και να μαθαίνουν ταυτόχρονα μέσα στο νερό, πάντα με ασφάλεια. Σε αυτό βοηθούν και τα σχέδια που συνοδεύουν τις παιδικές σανίδες θαλάσσης, οι οποίες έρχονται με σχέδια αγαπημένων παιδικών ηρώων. Η σανίδα θαλάσσης Frozen 43 cm έχει επάνω της την Έλσα και την Άννα, τις πρωταγωνίστριες της ταινίας «Ψυχρά κι Ανάποδα», ενώ η σανίδα θαλάσσης Spider-Man 43 cm έρχεται με έναν από τους αγαπημένους υπερήρωες των παιδιών.

Με τις σανίδες John Hellas, τα παιδιά από 3 ετών μπορούν να αρχίσουν να μαθαίνουν κολύμπι με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο φέτος! Διάλεξε τη δική σου στο Public και ξανακέρδισε το καλοκαίρι σου! Ή δες παρακάτω πως μπορείς να κερδίσεις μία σανίδα John Hellas!

Διαγωνισμός John Hellas


Το Public χαρίζει οκτώ (8) σανίδες John Hellas σε ισάριθμους (8) τυχερούς. Ο διαγωνισμός αφορά 4 σανίδες Frozen 43 cm και 4 σανίδες Spider-Man 43 cm. Για να διεκδικήσεις ένα από τα δώρα συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 2 Αυγούστου. Οι τυχεροί θα επιλεγούν μετά από κλήρωση, ενώ τυχαία θα είναι και η επιλογή του δώρου για κάθε νικητή. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία!