Καλοκαιρινές βουτιές μέχρι τελικής πτώσεως με σωσίβια GIM [ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!]

Περίληψη: Ατελείωτες ώρες καλοκαιρινού παιχνιδιού για τα παιδιά μέσα και έξω από το νερό! Με τα προϊόντα GIM θα δώσεις «αγώνα» για να τα πείσεις να βγουν από τη θάλασσα!

Λίγο πριν μπει ο Αύγουστος και η ζέστη βαρέσει κόκκινο, ανυπομονείτε οικογενειακώς για λίγες στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού σε κάποια παραλία ή πισίνα; Ήρθε η στιγμή που το παιδί σου θα έχει την πρώτη του επαφή με τη θάλασσα και-καλώς ή κακώς- ένα άγχος το έχεις. Φαινόταν από κούνια ότι έχει γεννηθεί για να κατακτήσει το υγρό στοιχείο αλλά μην αγχώνεσαι, πρώτα από όλα η ασφάλεια και μετά το...ένστικτο! Ξανακέρδισε το καλοκαίρι σου και ετοιμάσου να χαρείς και με το παραπάνω τις πρώτες του βουτιές. Λοιπόν, όλα έτοιμα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές; Για να κάνουμε ένα check: βαλίτσες, διαμονή, εισιτήρια, σανίδες & φουσκωτάπαιχνίδια &...σωσίβια GIM;

Είναι γνωστό ότι τα παιδιά αγαπάνε το καλοκαίρι και αφιερώνουν πολλές ώρες με τα κουβαδάκια τους στην άμμο φτιάχνοντας πύργους, κάστρα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Χάρισε τους την ανεξαρτησία που χρειάζονται και στις βουτιές τους παίρνοντας μαζί στις καλοκαιρινές βαλίτσες τους τα απολύτως απαραίτητα σωσίβια γιλέκα GIM.

Για παιδιά... δεινούς κολυμβητές που λατρεύουν τις κούκλες Barbie, το πολύ εντυπωσιακό γιλέκο θαλάσσης Barbie σε αποχρώσεις του ροζ θα γίνει το καλοκαιρινό τους outfit, που δεν θα αποχωρίζονται. Φορώντας το σωσίβιο θα μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι τις βουτιές τους και εσύ θα περνάς τις απόλυτες ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές παρακολουθώντας από μακριά.

Δεν θα αφήναμε, όμως, έτσι και τους μαχητές της παραλίας που αγαπούν τις περιπέτειες! Εξίσου εντυπωσιακό και άνετο είναι το γιλέκο θαλάσσης Paw Patrol στο καλοκαιρινό μπλε χρώμα που κάνει «μπαμ» από μακριά! Άνετοι, ασφαλείς και στιλάτοι ακόμα και στην παραλία για παιχνίδι non-stop μέσα και έξω από το νερό!

Ζήσε το καλοκαίρι σου όπως και όπου το ονειρεύεσαι! Αυτή είναι η ευκαιρία σου για λίγες ξεκούραστες και ανέμελες οικογενειακές διακοπές. Χάρισε στα παιδιά σου την πιο γλυκιά καλοκαιρινή ανάμνηση και ατελείωτα μακροβούτια με ασφάλεια!

Καλοκαιρινός διαγωνισμός GIM!

Το Public κάνει δώρο σε τέσσερις (4) τυχερούς αναγνώστες γιλέκα κολύμβησης Neoprene GIM μετά από κλήρωση! Τα δώρα είναι 2 x γιλέκα κολύμβησης Neoprene Paw Patrol και 2 x γιλέκα κολύμβησης Neoprene Barbie για τους μικρούς μας φίλους που μπαίνουν από μικροί στα... βαθιά! Για να διεκδικήσεις ένα από αυτά πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 3 Αυγούστου. Θα γίνεται δεκτή μια συμμετοχή για κάθε διαγωνιζόμενο.

Καλή επιτυχία!

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές ενημερωθήκανε