Μεγάλος διαγωνισμός / Νέα σχολική χρονιά με κασετίνες CITY - κέρδισέ τις!

Περίληψη: Ξεκίνα τη σχολική χρονιά με κασετίνα CITY. Ανακάλυψε δεκάδες διαφορετικά σχέδια στο Public ή το public.gr και μπες στην κλήρωση για ένα από τα 6 μοναδικά σχέδια που εξασφαλίσαμε!

Η λίστα με τα σχολικά είδη για την επιστροφή στις τάξεις αρχίζει πάντοτε από την τσάντα και... συνεχίζεται με την κασετίνα. Μολύβια, γόμες, ξύστρες... όλα χρειάζονται να οργανωθούν σε πρακτικές και στυλάτες κασετίνες. Γι’ αυτό φροντίζουν οι κασετίνες CITY, που συνδυάζουν εμφάνιση και οργάνωση!

Ξεκινάμε από μοντέρνα σχέδια με τις κασετίνες Eclair Satins Kimono και Eclair Satins Nature, που κερδίζουν εντυπώσεις με τα μοτίβα και τα χρώματά τους κρατώντας ασφαλή όλα τα σχολικά χάρη στο φερμουάρ τους και το εύκαμπτο υλικό, από το οποίο είναι κατασκευασμένες, και τις βοηθά να χωρέσουν σε κάθε τσάντα. Αν χρειάζεσαι περισσότερο χώρο και έχεις αδυναμία στα έντονα χρώματα, τότε η οβάλ κασετίνα Parrots Lycsac είναι η καλύτερη προσθήκη για τον φετινό σχολικό εξοπλισμό σου.

Το οβάλ σχήμα στις κασετίνες CITY θα το βρεις σε πολλά ακόμα στυλ, για να διαλέξεις αυτό που σε αντιπροσωπεύει καλύτερα! Τα σχέδια της κασετίνας Hello Lycsac θυμίζουν emoji και neon πινακίδες. Η κασετίνα Mr Cool Lycsac διακοσμείται κι αυτή με κάτι μοναδικό, έναν... cool δεινόσαυρο, ενώ η κασετίνα Wild Camo Lycsac είναι ντυμένη στα χακί!

Μια από τις παραπάνω κασετίνες μπορεί να γίνει δική σου αρκεί να πάρεις μέρος στον παρακάτω διαγωνισμό. Το Public, λοιπόν, χαρίζει έξι (6) κασετίνες σε ισάριθμους (6) τυχερούς μετά από κλήρωση.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και οι νικητές είναι οι εξής:

Νίκος Τζαφέρης
Πέτρα Νικολάου
Γιώργος Κοντόπουλος
Στέλλα Μαρκαδάκη
Στέλλα Κωστοπούλου
Γιώργος Ιορδανίδης

Καλή σχολική χρονιά!