NERF x Fortnite: Το Battle Royale γίνεται πραγματικότητα!

Περίληψη: Aν ψάχνεις δώρο παιδιά που έχουν αδυναμία στο Fortnite αλλά δεν θες να τα βλέπεις μονίμως «κολλημένα» μπροστά στην οθόνη, we got your back: έρχονται τα παιχνίδια NERF!

Αν υπάρχει ένα video game, που τα τελευταία χρόνια να έχει συνεπάρει για τα καλά μικρούς και μεγάλους gamers, αυτό σίγουρα ακούει στο όνομα Fortnite. Το παιχνίδι της Epic Games βρίσκεται στην κορυφή των chart για πάνω από έναν χρόνο τώρα! 

Οπότε, αν ψάχνεις δώρο παιδιά που έχουν αδυναμία στο gaming αλλά δεν θες να τα βλέπεις μονίμως «κολλημένα» μπροστά στην οθόνη, we got your back: έρχονται τα παιχνίδια NERF για να σε βοηθήσουν. Χάρη στις μαλακές «σφαίρες» τους τα όπλα NERF είναι τελείως ασφαλή (από 8 ετών και πάνω) και τα παιδιά μπορούν να παίξουν το δικό τους Battle Royale, χωρίς να ανοίξουν την κονσόλα ή το PC. 

Ο ρεαλισμός, όμως, δεν σταματά εδώ! Hasbro και Epic games ζωντανεύουν το παιχνίδι ακόμα περισσότερο, δημιουργώντας NERF εκδόσεις σε μερικά από τα πιο διάσημα όπλα του Fortnite. Το Assault Rifle, το Tactical Shotgun, το Rocket Launcher, το Suppressed Pistol και πολλά ακόμα όπλα από το παιχνίδι θα κάνουν κάθε μικρό (και μεγάλο) παιδί να νιώσει ότι φέρνει το παιχνίδι στον πραγματικό κόσμο.

Τα παιχνίδια NERF ήταν ανέκαθεν αγαπημένα των παιδιών! Τώρα, που εμπνέονται από το μεγαλύτερο video game, σίγουρα θα τα λατρέψουν!

Βρες όλα τα παιχνίδια NERF στο κοντινότερο κατάστημα Public ή στο public.gr. Προτίμησε τις εκδόσεις Fortnite, για να κάνεις το Battle Royale πραγματικότητα!