Νονέ, νονά, οργανώσου εγκαίρως: Διαλέγουμε λαμπάδες για το Πάσχα!

Περίληψη: Νονέ, νονά, ακούς; Το Πάσχα πλησιάζει και το βαφτιστήρι αρχίζει να ανυπομονεί! Μην τα αφήσεις όλα για την τελευταία στιγμή λοιπόν, διάλεξε από σήμερα δώρο και λαμπάδα.

Οδεύουμε ολοταχώς για το Πάσχα του 2021 και για τα παιδιά αυτό σημαίνει δώρα, παιχνίδια, λαμπάδα ή και τα τρία μαζί! Πλησιάζει η ώρα, λοιπόν, που ο νονός και η νονά θα αναζητήσουν δώρα για τα βαφτιστήρια. Αν είσαι κι εσύ νονός ή νονά, τότε βρες από σήμερα τη λαμπάδα και το δώρο που θα χαρίσεις, για να είσαι προετοιμασμένος από τώρα για το Πάσχα!

Για τις μικρές και τους μικρούς δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από παιχνιδολαμπάδα! Για τα παιδιά που έχουν αδυναμία στα αυτοκίνητα και την ταχύτητα, η λαμπάδα Hot Wheels City Γκαράζ θα τα κερδίσει σίγουρα! Η πόλη που θα χτίσουν τα παιδιά με τα παιχνίδια τους, πέρα από αυτοκίνητα, μπορεί να έχει και φιγούρες Playmobil, αν τους χαρίσεις τη λαμπάδα Playmobil Πιτσαρία. Αν, τέλος, θες να κάνεις δώρα μία λαμπάδα με δώρο ένα πιο… δραστήριο παιχνίδι στο βαφτιστήρι, τότε κάνε του δώρο τη λαμπάδα Nerf Ultra Two.

Μεταξύ των διάφορων παιχνιδιών που μπορείς να κάνεις δώρο σε παιδιά, τα LEGO είναι μια κατηγορία από μόνο τους. Με διάφορες κατασκευές που αφήνουν τη φαντασία να ταξιδέψει, ή εντυπωσιακά σχέδια και κατασκευές αγαπημένων χαρακτήρων, υπάρχει κάτι για όλους. Και το Πάσχα λοιπόν μπορείς να χαρίσεις LEGO σετ για δώρο. Το LEGO City Police Prisoner Transport και το LEGO Ninjago Legacy Tournament Of Elements είναι δύο σετ που έρχονται μαζί και με την πασχαλινή λαμπάδα! Υπάρχουν LEGO σετ με λαμπάδα ακόμα και για τις μικρότερες ηλικίες, όπως η λαμπάδα LEGO Duplo Τρένο Με Αριθμούς για παιδιά από 18 μηνών.

Σε… μανία για πολλά παιδιά έχουν μετατραπεί τα κλαψουλίνια. Τα γκρινιάρικα μωρά είναι η αγαπημένη κούκλα πολλών μικρών παιδιών και τώρα κυκλοφορούν σε φρουτένια σχέδια και αρώματα! Η λαμπάδα Κλαψουλίνια Tutti Frutti φέρνει νέους χαρακτήρες στη συλλογή που θα λατρέψουν τα παιδιά. Για τα παιδιά που δεν θέλουν να τα βάλουν με τα δάκρυα μιας κούκλας σου έχουμε μία… μαγική πρόταση, τη λαμπάδα γοργόνα Nancy με την εντυπωσιακή ουρά που αλλάζει χρώμα.

Ακόμα πιο μαγικός είναι ο κόσμος της ταινίας Frozen της Disney. Από εκεί μας έρχεται η λαμπάδα Κούκλα Frozen 2 Elsa. Τα ρούχα και τα μαλλιά της Elsa είναι εμπνευσμένα από την ταινία Ψυχρά κι Ανάποδα 2 και θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να αναπαραστήσουν τις αγαπημένες τους σκηνές παίζοντας. Μιλώντας για κούκλες βέβαια, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στη διασημότερη όλων, τη Barbie. Αν το βαφτιστήρι αγαπά τις Barbie, τότε κάνε του δώρο τη λαμπάδα Barbie Wellness - Ινστιτούτο Ομορφιάς.

Η λαμπάδα που θα επιλέξεις για τα παιδιά δεν χρειάζεται να συνοδεύεται απαραίτητα από παιχνίδι, ειδικά αν τα παιδιά έχουν μεγαλώσει. Σε αυτή την περίπτωση σου προτείνουμε να επιλέξεις μια από τις παιδικές χειροποίητες λαμπάδες. Μπορεί να μην έρχονται σε μεγάλο κουτί με πολύχρωμα παιχνίδια μέσα, αλλά τα σχέδιά τους είναι πολύ πιο cute! Η πασχαλινή λαμπάδα Rainbows έχει design εμπνευσμένο από το ουράνιο τόξο και συνοδεύεται από ένα πανέμορφο σακίδιο, ενώ η λαμπάδα Δράκος διακοσμείται με έναν πολύ παιχνιδιάρικο ξύλινο δράκο.

Ένα ακόμα ζώο που αγαπάνε τα παιδιά είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας, το λιοντάρι. Ίσως να τους ταιριάζει η χειροποίητη λαμπάδα Λιονταράκι Ινδιάνος για φέτος το Πάσχα λοιπόν. Ή μπορεί η λαμπάδα που θα διαλέξεις να έχει επάνω της και σπουδαίες φυσιογνωμίες. Η λαμπάδα γλειφιτζούρι Frida Kahlo απεικονίζει μία σπουδαία καλλιτέχνιδα που μπορεί να εμπνεύσει τα παιδιά. Μία ακόμα πανέμορφη λαμπάδα με τη μορφή της Frida Kahlo είναι η δημιουργία της Perfect Match.

Μόλις βρεις τη λαμπάδα που θα χαρίσεις το βαφτιστήρι, είναι ώρα να αποφασίσεις και για τη δική σου πασχαλινή λαμπάδα. Και εδώ θα σου προτείνουμε μία σειρά από χειροποίητες δημιουργίες, για ενήλικες αυτή τη φορά, που θα σε συνοδεύσουν το Πάσχα στην εκκλησία. Μία τέτοια είναι η λαμπάδα Λουλούδι Μεταξωτό της Perfect Match. Με ανάγλυφο σχεδιασμό και ένα λουλούδι από μετάξι να τη διακοσμεί κλέβει αμέσως τις εντυπώσεις.

Για τον πρωτότυπο σχεδιασμό της ξεχωρίζει και η λαμπάδα Γλειφιτζούρι Μάτι. Έχει σχήμα σαν γλειφιτζούρι, είναι βαμμένη σε παστέλ αποχρώσεις και διαθέτει υπέροχο άρωμα. Σε κλασικότερο σχήμα, αλλά παρόμοιες αποχρώσεις έχουμε τη λαμπάδα Λευκό Μάτι Με Φουντάκι και τη λαμπάδα Κεραμικό Μάτι Βεραμάν. Και οι δύο συνοδεύονται από ένα κρεμαστό γούρι με κεραμική χάντρα μάτι το οποίο μπορείτε να κρεμάσετε μετά την Ανάσταση σε άλλα αντικείμενα.

Ό,τι ψάχνει ο νονός και η νονά θα το βρει εδώ! Ο προορισμός για όλα τα Πασχαλινά είναι το Public!