Ο απόλυτος οδηγός για χριστουγεννιάτικα δώρα για γονείς και παιδία!

Περίληψη: Εδώ θα βρεις τον καταλληλότερο οδηγό για τα τέλεια δώρα για τα Χριστούγεννα του 2021 που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς σου φίλους αλλά και τους… γονείς τους!

Τα Χριστούγεννα, η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων καταφθάνει! Αυτές οι μέρες είναι η ιδανική ευκαιρία να περάσεις ποιοτικό χρόνο μαζί με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και να ανταλλάξετε δώρα. Αν αναρωτιέσαι τι δώρα να κάνεις φέτος, μην ανησυχείς… είμαστε εμείς εδώ! Στο Public θα βρεις τα καλύτερα δώρα για τα Χριστούγεννα του 2021 και παρακάτω έχουμε ετοιμάσει έναν οδηγό με τις δικές μας επιλογές για πρωτότυπα και ιδιαίτερα δώρα που έχουμε ξεχωρίσει για μικρούς και μεγάλους!

Χριστουγεννιάτικα δώρα για περιπετειώδη αγόρια

Ξεκινάμε με μερικές ιδέες για παιχνίδια που μπορείς να πάρεις ως δώρο στα αγαπημένα μας αγόρια! Όλα τα αγόρια θα ξετρελαθούν με τη Hot Wheels πίστα γορίλας! Σε αυτήν την πίστα, ένας τεράστιος τοξικός γορίλας προσπαθεί να καταστρέψει το πρατήριο καυσίμων και το συνεργείο επισκευής για λάστιχα της Hot Wheels. Κάνε στο αγόρι σου αυτό το δώρο για να ξετρελαθεί στο παιχνίδι! Τα Χριστούγεννα βέβαια, όλοι ξέρουμε πως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για ένα μαραθώνιο Χάρι Πότερ! Όποιος είναι λάτρης του Χάρι Πότερ, το ιδανικό δώρο για αυτές τις γιορτές είναι το παζλ Harry Potter. Το συγκεκριμένο παζλ, περιλαμβάνει 1000 κομμάτια και μπορείτε να περάσετε μαζί δημιουργικά το χρόνο σας! Από την άλλη, μία πάρα πολύ ωραία ιδέα για τα αγόρια που τρελαίνονται με τα ρομπότ, είναι τα απίθανα ρομπότ Robon Kombat Viking! Το πακέτο περιλαμβάνει 2 ρομπότ με μάτια που φωτίζονται και δυνατές γροθιές, μαζί με δύο χειριστήρια για να παίζουν τα παιδιά πολεμώντας τις πιο απίθανες μάχες!

Ιδέες για δώρα για δυναμικά κορίτσια

Τα περισσότερα κορίτσια αγαπούν την Barbie και πάντα ζητάνε μία από τον Άι Βασίλη. Ένα πολύ καλό δώρο λοιπόν είναι το Ινστιτούτο Ομορφιάς της Barbie. Σε αυτό το πακέτο, η Barbie που περιλαμβάνεται μαζί με το αγαπημένο της κατοικίδιο, έχει όλα όσα χρειάζεται για να φροντίσει τον εαυτό της: μάσκες, αξεσουάρ και ειδικό έπιπλο! Όλα τα κορίτσια θα είναι μες στην τρελή χαρά! Ένα ακόμη τέλειο επικό δώρο, είναι το πριγκιπικό κάστρο της Playmobil. Το παλάτι διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια, κομψές εξωτερικές σκάλες, εντυπωσιακή πύλη και ασανσέρ που οδηγεί στον πύργο. Επειδή αυτές οι μέρες είναι μέρες γιορτής με πολύ γλέντι και parties, ένα πολύ όμορφο και ταιριαστό δώρο είναι το Karaoke Music Star! Σε αυτή τη συσκευή περιέχονται δύο ενσωματωμένα τραγούδια, ηχητικά εφέ, δυνατότητα ηχογράφησης και voice charger. Ετοιμάσου, λοιπόν, για ξέφρενα Karaoke parties με τα κορίτσια της ζωής σου!

Γιατί και οι γονείς αξίζουν δώρα!

Αυτή ήταν ομολογουμένως μία δύσκολη χρονιά, οπότε για τους μεγάλους είναι καλύτερο να προσφέρεις κάποια πιο πρακτικά δώρα. Ειδικά οι νέοι γονείς θα χρειάζονται εξοπλισμό. Μία πολύ καλή επιλογή είναι το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Britax Kid IΙ. Αυτό το κάθισμα παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στα λίγο μεγαλύτερα παιδιά μέσα σε ένα ελαφρύ κέλυφος, που μπορεί να μετακινηθεί εύκολα μεταξύ των αυτοκινήτων και να ασφαλιστεί με ζώνη ασφαλείας τριών σημείων. Επίσης, πάρα πολύ χρήσιμο είναι ένα Ασύρματο Ψηφιακό Baby Video Monitor. Με αυτό το μόνιτορ μπορούν οι γονείς να ακούν και να παρακολουθούν το μωράκι τους όπου και αν βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Διαθέτει κάμερα με IR LEDs για καλή απεικόνιση και τη νύχτα, καθώς και μεγάλη ψηφιακή έγχρωμη οθόνη 2.0 ιντσών. Ακόμη, ένα ριλάξ είναι πάντα μία καλή επιλογή. Το Ricokids relax σε χρώμα μέντας, έρχεται εξοπλισμένο με δόνηση και πάρα πολύ χαριτωμένα παιχνίδια, που χαλαρώνουν και διασκεδάζουν το μωρό!

Αυτές ήταν μόνο μερικές από τις χιλιάδες επιλογές σε χριστουγεννιάτικα δώρα που θα βρεις στα καταστήματα Public αλλά και στο Public.gr. Μπες στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα μας για να τα ανακαλύψεις όλα!