Ο Αργύρης Πανταζάρας μας διαβάζει τη «Φρικαντέλα» του Ευγένιου Τριβιζά

Περίληψη: Χριστουγεννιάτικες ιστορίες με τον Αργύρη Πανταζάρα! Στο πρώτο βίντεο, το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Φρικαντέλα - Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα».

Οι χριστουγεννιάτικες ιστορίες είναι οι αγαπημένες όλων αυτή την περίοδο. Χριστουγεννιάτικες ταινίες στο σινεμά, χριστουγεννιάτικα επεισόδια από τις αγαπημένες μας σειρές και, φυσικά, παραμύθια και βιβλία σε χριστουγεννιάτικη διάθεση για μικρούς και μεγάλους! Και επειδή οι γιορτές συνοδεύονται επίσης και από δώρα, με τη βοήθεια του Αργύρη Πανταζάρα χαρίζουμε σε όλους το δώρο των χριστουγεννιάτικων ιστοριών!

Ο Αργύρης Πανταζάρας φορά το καπέλο του Άγιου Βασίλη, ζωγραφίζει, και ζωντανεύει με τη φωνή του αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ιστορίες για παιδιά. Η πρώτη από αυτές είναι το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Φρικαντέλα- Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα». Η κακιά μάγισσα μισεί οτιδήποτε καλό, ακόμα και τις λέξεις που περιέχουν τη συλλαβή «καλά» μέσα τους. Λογικό, λοιπόν, να μισεί και τα κάλαντα. Τι γίνεται όταν μερικά παιδιά βγαίνουν για να πουν τα κάλαντα στη γειτονιά την παραμονή της πρωτοχρονιάς; Ας αφήσουμε τον Αργύρη Πανταζάρα να μας διαβάσει:

Video Duration
6:30

Τόσα και τόσα δοκίμασε η κακιά μάγισσα Φρικαντέλα Ζαρζουέλα Σαλμονέλα Στρυφνίνη και τίποτα δεν έπιασε. Τα κάλαντα συνεχίστηκαν να ακούγονται. Μέχρι που αποφάσισε να κλέψει τις φωνές τους. Πώς θα καταφέρουν άραγε τα παιδιά να τραγουδήσουν τώρα τα κάλαντα; Μα φυσικά πηγαίνοντας στο κάστρο της μάγισσας και κλέβοντας πίσω τις φωνές τους! Η περιπέτεια συνεχίζεται στις σελίδες του αγαπημένου παραμυθιού από τον Ευγένιο Τριβιζά.

Στο Public θα βρεις το παραμύθι «Φρικαντέλα- Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» και πολλά ακόμα βιβλία, τα οποία θα γίνουν τέλειο δώρο για τα παιδιά αυτά τα Χριστούγεννα. Και δεν τελειώσαμε ακόμα. Τις επόμενες μέρες, ο Αργύρης Πανταζάρας επανέρχεται διαβάζοντας ακόμα περισσότερες χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να μην χάσεις καμία!