Οι μάγισσες της Βίβιαν Ινώ Τσαμαδού μας βάζουν σε Halloween mood!

Περίληψη: Μικροί και μεγάλοι ετοιμαστείτε για fun Halloween δραστηριότητες με την Βίβιαν Ινώ Τσαμαδού και τις μάγισσες των ιστοριών της!

Στις 31 Οκτώβρη έρχεται το Halloween και ήδη από την αρχή του μήνα έχουμε μπει σε… spooky κλίμα! Το Halloween είναι μια μέρα που μικροί και μεγάλοι μπορούν να διασκεδάσουν με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους, όπως πάρτι με στολές, διακόσμηση του σπιτιού σε halloween στυλ και πολλά ακόμα. Για τα παιδιά, σου έχουμε μία πολύ ξεχωριστή ιδέα για Halloween activities! Στις 29 Οκτωβρίου η συγγραφέας Βίβιαν Ινώ Τσαμαδού θα παρευρεθεί σε μία… μαγική εκδήλωση γεμάτη παιχνίδια και δραστηριότητες που θα λατρέψουν γονείς και παιδιά! Πάμε να δούμε τι έρχεται στα τέλη του μήνα στα #PublicEventsGoSocial.

Η Halloween εκδήλωση με την Βίβιαν Ινώ Τσαμαδού θα είναι μία ευκαιρία για τα παιδιά να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους. Μπορεί το event να διεξάγεται διαδικτυακά, μέσα από τις σελίδες του Public σε Facebook και YouTube, αλλά τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτό με έναν μοναδικό τρόπο. Η συγγραφέας προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους να ζωγραφίσουν τους πρωταγωνιστές των βιβλίων της σειράς «Οι μάγισσες δεν πιστεύουν στα δάκρυα» και να μοιραστούν τις δημιουργίες τους! 

Για να πάρετε κι εσείς μέρος στην εκδήλωση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι τρία απλά βήματα:

  1. Κατεβάστε τα φύλλα δραστηριοτήτων με την ατρόμητη Ρεγγίνα, τη σοβαρή Ρόζα, τη σκανταλιάρα Νόρα, τον μελετηρό Νεκτάριο και τον παμπόνηρο Βίκτωρα
  2. Συμπληρώστε και ζωγραφίστε τα φύλλα όπως φαντάζεστε
  3. Μοιραστείτε τις δημιουργίες σας στην σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook

Η Βίβιαν Ινώ Τσαμαδού αγαπά τις μάγισσες (κατά βάθος νιώθει και η ίδια μάγισσα!) γι’ αυτό γράφει για αυτές! Πέρσι είχε κυκλοφορήσει το παιδικό βιβλίο «Οι μάγισσες δεν πιστεύουν στα δάκρυα», ενώ φέτος τα παιδιά μπορούν να διαβάσουν νέες μαγισσο-περιπέτειες στο δεύτερο βιβλίο της σειράς, «Στις σκούπες, αδερφές μου, στις σκούπες!». Η Ρεγγίνα, η Ρόζα και η Νόρα επιστρέφουν για να λύσουν ένα μυστήριο που θα τις οδηγήσει μέχρι το Βόρειο Πόλο! Στο μεγάλο τους ταξίδι θα συναντήσουν κι άλλους μικρούς μάγους, αλλά και τον σελέμπτριτι μάγο Τιμολέοντα Μπουφ. Το νέο βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μάρτης και την πανέμορφη εικονογράφηση έχει αναλάβει για ακόμα μία φορά η Κατερίνα Σισκοπούλου.

Για τα παιδιά που αγαπούν τον Χάρι Πότερ -ποια παιδιά δεν αγαπούν το Χάρι Πότερ άραγε;-, ήρθε η ώρα να γνωρίσουν και τις μικρές μάγισσες από την Ελλάδα! Η Βίβιαν Ινώ Τσαμαδού δημιούργησε έναν κόσμο στον οποίο οι μάγισσες βρίσκονται δίπλα μας και μπλέκουν συνεχώς σε περιπέτειες! Οι περιπέτειες αυτές δεν είναι μόνο διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες για μικρούς και μεγάλους, είναι επίσης πολύ διδακτικές και θα εξιτάρουν τη φαντασία των παιδιών. Και φυσικά, με την Halloween εκδήλωση Public τα παιδιά θα δημιουργήσουν τις δικές τους εκδοχές από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς βιβλίων της Βίβιαν Ινώ Τσαμαδού! Την Παρασκευή 29/10 λοιπόν, μικροί και μεγάλοι δεν πρέπει να χάσουν αυτό το ξεχωριστό Halloween event!