Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Ζωγράφισε την προσωπική σου ηρωίδα και κέρδισε!

Περίληψη: Στις 8 Μαρτίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με τα παιδιά. Γιόρτασε μαζί μας ζωγραφίζοντας τη γυναίκα που σε εμπνέει και μπες στην κλήρωση για πολλά δώρα!

Μεγάλος Διαγωνισμός!

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μια ημέρα που γιορτάζουμε τους αγώνες για τα δικαιώματα των γυναικών, είναι μια μέρα υπενθύμισης για τις διακρίσεις που συνεχίζουν να υφίστανται οι γυναίκες σε όλο το κόσμο αλλά και μια αφορμή να μάθουμε περισσότερα για τα επιτεύγματα σπουδαίων γυναικών σε κάθε τομέα των επιστημών, των τεχνών και του πολιτισμού.

Εσένα ποια γυναίκα σε εμπνέει; Είναι η μαμά, η αδερφή, η γιαγιά, η νονά, η θεία ή η κολλητή σου; Ή μήπως μια συγγραφέας που σε συντροφεύει με τα βιβλία της, μια επιστήμονας που σε κάνει περήφανη με τα κατορθώματα της, ή μια τραγουδοποιός που λατρεύεις τα τραγούδια της;

"Γνώρισε" τη μας ζωγραφίζοντας τη φιγούρα της. Κόψε τα αξεσουάρ, στόλισε τη όπως επιθυμείς και μπες στην κλήρωση για μοναδικά δώρα-βιβλία!

Τα βήματα είναι απλά

  1. Κατέβασε τα σκίτσα πατώντας εδώ: Σκίτσο 1 | Σκίτσο 2 | Αξεσουάρ 1 | Αξεσουάρ 2
  2. Ζωγράφιζε τη γυναίκα, προσωπική σου ηρωίδα με ότι χρώματα θες
  3. Ανέβασε τη, εδώ

Τα σκίτσα δημιούργησε η Άννα Παπαϊωάννου [Instagram: anna_p_illustration] η οποία είναι συγγραφέας και εικονογράφος του βιβλίου "Έχω μια ιδέα!" των εκδόσεων Key Books.

Μην χάσεις, επίσης, την εκδήλωση Public για την Ημέρα της Γυναίκας, το απόγευμα της Δευτέρας 8 Μαρτίου 2021, την οποία φέτος γιορτάζουμε μαζί με τα παιδιά.