Πάσχα με NERF / Κέρδισε εκτοξευτή, λαμπάδα & σοκολατένιο αυγό!

Περίληψη: Ποιο παιδί δεν έχει αδυναμία στους εκτοξευτές Nerf; Πάρε μέρος στον πασχαλινό διαγωνισμό μας για δράση δίχως τέλος!

Νονέ, νονά το Πάσχα πλησιάζει! Τα βαφτιστήρια ξέρουν ότι έφτασε η ώρα που θα γεμίσουν δώρα και η ανυπομονησία μεγαλώνει. Σου έχουμε, λοιπόν, μια ιδέα για δώρο, που θα ξετρελάνει μικρά και μεγάλα παιδιά και θα χαρίσει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο από τους εκτοξευτές NERF; Φυσικά μαζί με το πασχαλινό αυγό και τη λαμπάδα!

Αρχή με το NERF Ultra Amp, που διαθέτει ενσωματωμένο σκόπευτρο για μεγάλη ακρίβεια και λειτουργία αυτόματης εκτόξευσης βελών για ταχύτητα που θα αιφνιδιάσει κάθε αντίπαλο. Τα παιδιά απλώς κρατούν πατημένο το κουμπί επιτάχυνσης και το Ultra Amp εκτοξεύει πολύ γρήγορα τα 6 βελάκια που το συνοδεύουν! Ο NERF Elite 2.0 Echo CS 10 εκτοξευτής ξεχωρίζει γιατί είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμος. Πολλά από τα κομμάτια του, όπως το κοντάκι και ο μύλος, είναι αποσπώμενα και μπορούν να προσαρμοστούν με διαφορετικούς τρόπους. Αυτός ο εκτοξευτής συνοδεύεται από 24 βελάκια, οπότε τα παιδιά θα έχουν ακόμα περισσότερα εφόδια για το παιχνίδι!

Αν το βαφτιστήρι λατρεύει το Fortnite -κάτι πολύ πιθανό, αφού μιλάμε για ένα από τα δημοφιλέστερα video games των τελευταίων ετών- τότε σου έχουμε μια ακόμα πιο επική πρόταση, το NERF Fortnite Pump SG. Η σχεδίαση του είναι εμπνευσμένη από το βιντεοπαιχνίδι, κάτι που σίγουρα θα αναγνωρίσουν τα παιδιά. Αντί να ψάχνουν για loot στο Fortnite, τώρα θα έχουν όποια στιγμή θέλουν το Pump SG στο σπίτι για να παίξουν! Στην αντίπερα όχθη έχουμε τον εκτοξευτή NERF Dinosquad Rex Rampage, ο σχεδιασμός του οποίου δεν θυμίζει κλασικό εκτοξευτή NERF και ξεχωρίζει για τη μοναδικότητά του!

Ακόμα περισσότερες λαμπάδες NERF μπορείς να βρεις στο public.gr για να κάνεις ένα σούπερ δώρο στο βαφτιστήρι φέτος το Πάσχα. Μη χάσεις, επίσης, τον μεγάλο μας διαγωνισμό!

Πασχαλινός διαγωνισμός NERF


To Public χαρίζει σε έξι (6) τυχερούς ισάριθμους (6) εκτοξευτές NERF μαζί με λαμπάδα και πασχαλινό αυγό!

Αναλυτικά τα έξι δώρα που θα μοιραστούν είναι: τρία (3) τμχ. NERF Ultra Amp, τρία (3) τμχ. NERF Elite 2.0 Echo CS 10 και κάθε νικητής θα λάβει επίσης ένα (1) Πασχαλινό αυγό NERF και μια (1) λαμπάδα Hasbro.

Για να διεκδικήσεις ένα από τα μεγάλα δώρα συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 23 Απριλίου. Οι νικητές θα επιλεγούν μέσω κλήρωσης και θα ειδοποιηθούν μέσω email. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία και καλό Πάσχα!