Σου βρήκαμε τα καλύτερα πασχαλινά δώρα για βαφτιστήρια!

Περίληψη: Νονές, νονοί ετοιμαστείτε! Έφτασε η ώρα για τα πασχαλινά δώρα για βαφτιστήρια, αλλά και για τη λαμπάδα. Δεν ξέρεις τι να επιλέξεις; Σου έχουμε προτάσεις!

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει ακόμα Μάρτιο, αλλά, αν είσαι νονός ή νονά πρέπει από τώρα να αρχίσεις να σκέφτεσαι το Πάσχα. Οι μέρες περνούν πολύ γρήγορα και αν τα αφήσεις όλα για την τελευταία στιγμή θα τρέχεις! Τα παιδιά ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται τις διακοπές που έρχονται, το ψήσιμο του αρνιού, τα αβγά που θα βάψουν και θα σπάσουν, αλλά και τα δώρα που θα τους φέρει ο νονός και η νονά. Τα πασχαλινά δώρα για βαφτιστήρια πρέπει να μπουν σε πρώτο πλάνο λοιπόν. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε το έργο κάθε νονού και νονάς πιο εύκολο και φέτος. Πάμε να δούμε μαζί τα δώρα που θα κάνουν τα βαφτιστήρια να ξετρελαθούν!

Όλα ξεκινούν απ' τις λαμπάδες: Σούπερ σχέδια για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Ανάλογα με την ηλικία οι προτιμήσεις αλλάζουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε παιδί δεν περιμένει με ανυπομονησία τη λαμπάδα για το Πάσχα. Vintage, χειροποίητη, παιχνιδολαμπάδα ή ακόμα και DIY λαμπάδα είναι μεταξύ των επιλογών σου. Για τα μικρότερα παιδιά εμείς ξεχωρίσαμε την χειροποίητη λαμπάδα So Lucky Captain America, που συνδυάζει έναν αγαπημένο ήρωα με όμορφα, καρτουνίστικα σχέδια. Οι χειροποίητες λαμπάδες είναι η καλύτερη επιλογή και για τα μεγαλύτερα παιδιά, με την λαμπάδα ξύλινο κουνελάκι να είναι πανέμορφη και άκρως πασχαλινή. Δεν ξεχνάμε βέβαια και τις παιχνιδολαμπάδες, οι οποίες σίγουρα ενδιαφέρουν τα μικρότερα παιδιά. Όμως, δεν θα ενθουσιαστεί περισσότερο το βαφτιστήρι αν έχει πολλά κουτιά που πρέπει να κάνει… unboxing, αντί για ένα με όλα μέσα; Γι’ αυτό και η επιλογή μίας χειροποίητης λαμπάδας και ενός ξεχωριστού δώρου είναι μία τέλεια επιλογή φέτος το Πάσχα. Ας εξερευνήσουμε μερικά από τα καλύτερα πασχαλινά δώρα για βαφτιστήρια κάθε ηλικίας.

Λαμπάδα χωρίς δώρο γίνεται; Δεν γίνεται! Επικά παιδικά δώρα για μικρούς φίλους!

Πιο πολύ από τη λαμπάδα, τα παιδιά ανυπομονούν για το παιχνίδι που θα τους φέρεις. Για τον απλό λόγο ότι με το παιχνίδι θα περάσουν πολλές περισσότερες ώρες διασκέδασης. Οπότε αξίζει να διαλέξεις κάτι που θα τους μείνει αξέχαστο. Το γαλατικό χωρίο από του Αστερίξ και του Οβελίξ μπορεί να το ξέρουν ήδη, από τις ταινίες, τα κόμικς και τα κινούμενα σχέδια. Αν από όλα τα πασχαλινά δώρα για βαφτιστήρια επιλέξεις να χαρίσεις στα παιδιά το σετ Playmobil Asterix τότε θα μπορούν και να παίξουν με τους αγαπημένους ήρωες κάθε μέρα! Με τα LEGO τα παιδιά μπορούν επίσης να περάσουν «άπειρες» ώρες παίζοντας και δημιουργώντας. Οπότε το σετ LEGO Friends Friendship Tree House θα γίνει τέλειο συνοδευτικό για τη λαμπάδα. Εξαιρετικά διασκεδαστική και ταυτόχρονα εκπαιδευτική είναι και η κατασκευή ενός παζλ. Μπορείς και να βοηθήσεις τα παιδιά να φτιάξουν το παζλ και έτσι να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Χάρισέ τους το Super Color Marvel Superhero σετ με 4 παζλ και φτιάξτε μαζί ένα από αυτά μόλις ανοίξουν το δώρο τους. Για τα παιδιά που λατρεύουν να παίζουν με κούκλες, το απόλυτο δώρο φέτος το Πάσχα είναι το Ultimate Celebration Castle της Disney! Γιατί να τους χαρίσεις ακόμα μία κούκλα όταν μπορείς να τους χαρίσεις ένα πριγκιπικό κάστρο για τις κούκλες που ήδη έχουν;

Βρες τον ήρωά του και θα γίνεις εσύ ο επόμενος στα μάτια του!

Τα παιδιά, ειδικά όταν είναι μικρότερης ηλικίας, «κολλάνε» με αγαπημένους ήρωες. Θέλουν να βλέπουν συνεχώς την αγαπημένη τους ταινία, ζητάνε κάθε παιχνίδι που απεικονίζει τους χαρακτήρες που λατρεύουν, ντύνονται σαν και αυτούς τις Απόκριες. Άρα φέτος το Πάσχα πρέπει να τους χαρίσεις ένα δώρο με αγαπημένους ήρωες. Avengers, Barbie, Pokemon, Πιτζαμοήρωες, είναι μερικοί από τους αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών. Αν δεν είσαι σίγουρος τι να διαλέξεις, απλά ρώτα τους γονείς. Αποκλείεται να μην ξέρουν την απάντηση όταν η ίδια ταινία παίζει σε loop κάθε μέρα!

Δώρα tech, η πιο «safe» επιλογή για εφήβους!

Αν το βαφτιστήρι έχει μπει στην εφηβεία είναι σχεδόν βέβαιο ότι πλέον δεν θέλει να ακούει για παιχνίδια και τα θεωρεί αρκετά παιδικά. Δεν πτοούμαστε, η τεχνολογία δίνε την απάντηση. Θες να γίνεις αμέσως ο πιο cool «μεγάλος» στα μάτια του βαφτιστηριού σου; Τότε κάνε του δώρο το πρώτο του smartphone! Το Xiaomi Redmi 12C θα σηκώσει όλα τα apps για τα οποία νοιάζεται ένας έφηβος και είναι και οικονομικό. Αν έχει ήδη smartphone τι κάνεις; Σε αυτή την περίπτωση, την πρώτη θέση στη λίστα με τα πασχαλινά δώρα για βαφτιστήρια παίρνουν τα smartwatches και συγκεκριμένα το Huawei Watch GT3. Ή μπορείς να του χαρίσεις το ασύρματο ηχείο JBL Flip Essential 2. Οι γονείς του μπορεί να μην το εκτιμήσουν, αλλά ποιος έφηβος δεν λατρεύει να ακούει δυνατά την αγαπημένη του μουσική;

Δώρα gaming και θα κερδίσεις σίγουρα την πίστα!

Αν το βαφτιστήρι έχει μπει για τα καλά στον κόσμο του gaming, ή αν είσαι εσύ φανατικός gamer και θες να το βάλεις στον ίδιο δρόμο, τότε δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι και πολύ τι δώρο θα του χαρίσεις το Πάσχα. Η απάντηση είναι απλή: καινούργια κονσόλα! Το gaming μπορεί να γίνει και ένας τρόπος για να δεθείτε περισσότερο, παίζοντας παρέα κάποια παιχνίδια. Οπότε βάλε το βαφτιστήρι στο ίδιο οικοσύστημα με εσένα. Παίζεις σε PlayStation 5, Nintendo Switch ή Xbox Series X|S; Το ίδιο επίλεξε και για το βαφτιστήρι!

Δώρα lifestyle και θα σου πει το πολυπόθητο «ευχαριστώ, το βρήκες»!

Όταν λέμε δώρα lifestyle μπορεί να φαντάστηκες ότι μιλάμε για ρούχα, αλλά τα lifestyle Πασχαλινά δώρα για βαφτιστήρια δεν χρειάζεται να είναι μόνο αυτά. Στο μυαλό μας έχουμε, για παράδειγμα, το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Lite. Σίγουρα θα αλλάξεις την καθημερινότητα του παιδιού με αυτό! Ή μπορείς να του χαρίσεις ένα δώρο που θα το κάνει να αγαπήσει ένα νέο χόμπι. Με το drone DJI Tello ή την instant κάμερα Canon Zoemini S2 τα παιδιά θα μπουν στον κόσμο της φωτογραφίας και ίσως ανακαλύψουν ένα πάθος που δεν γνώριζαν ότι είχαν.

Νονοί ενωθείτε και εξοπλιστείτε με τα καλύτερα Πασχαλινά δώρα για βαφτιστήρια στα Public!

Πιστεύουμε πως με τόσες πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις σου διώξαμε κάθε άγχος για το Πάσχα που πλησιάζει. Ό,τι κι αν επιλέξεις να χαρίσεις στα παιδιά, τα πασχαλινά δώρα για βαφτιστήρια θα τα βρεις εδώ!