Πασχαλινές εκδηλώσεις στα νέα καταστήματα Public Συγγρού & Αμαρουσίου!

Περίληψη: Παραμύθια, πολύχρωμες πασχαλινές κατασκευές, απίθανες εκπλήξεις και δώρα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους στα νέα καταστήματα στη Συγγρού και στο Μαρούσι. Διάθεση και φαντασία είναι τα μόνο υλικά που θα χρειαστούν!

Με αφορμή τα εγκαίνια των καταστημάτων Public Συγγρού και Public Αμαρουσίου, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε μια σειρά από events για μικρά και μεγάλα παιδιά! Υποδεχόμαστε τον Απρίλιο και το Πάσχα με την καλύτερη διάθεση, φτιάχνοντας πολλές και διαφορετικές κατασκευές, διαβάζοντας παραμύθια και γνωρίζοντας super ήρωες. Φυσικά, στις περισσότερες εκδηλώσεις θα βρισκόμαστε παρέα με τις αγαπημένες μας Publicistas!

Πασχαλινές κατασκευές με τη Σταυρούλα Χρόνη & την Play-Doh

Η παιδαγωγός Σταυρούλα Χρόνη θα βρίσκεται το Σάββατο 8/4 στις 12:30-13:30 στο Public Συγγρού, για να ψυχαγωγήσει τα παιδιά που θα παρευρεθούν, με πασχαλινές κατασκευές για ένα πολύχρωμο Πάσχα, παρέα με τα φανταστικά υλικά της Play-Doh.

Διαβάζουμε παραμύθια μαζί με τη συγγραφέα Σοφία Αλεξίου

Μετά από τις κατασκευές, ένα παραμύθι είναι πάντα απαραίτητο, πόσο μάλλον δυο. Η συγγραφέας και μέλος των Publicistas, Σοφία Αλεξίου, θα βρίσκεται την Κυριακή 9/4 στις 13:30-14:30 στο Public Συγγρού. Θα διαβάσει στους μικρούς μας φίλους δυο παραμύθια, «Η Έλλη και ο Ερμής ταξιδεύουν στην Ελλάδα» & «Ο ελέφαντας στην σκιά».

Λίγα λόγια για τα βιβλία

«Η Έλλη και ο Ερμής ταξιδεύουν στην Ελλάδα»: Ένας ταξιδιωτικός οδηγός της Ελλάδας για μικρά και μεγάλα παιδιά! Η Έλλη και ο Ερμής φωνάζουν «Ζήτω οι διακοπές» και κάνουν όλο εκδρομές! Στα ταξίδια τους έχουν μαζί τον σκύλο τους, τον Ντίνο, που είναι μέγας οικολόγος, κι ένα μυρμήγκι που κάνει όλο σκανταλιές! Στην περιπέτεια αυτή η παρέα ξεκινάει από την Αθήνα και ταξιδεύει από το Σούνιο και τον Αργοσαρωνικό μέχρι την Πελοπόννησο και την Κρήτη! Σακίδιο, νερό, φωτογραφική και φύγαμε εξερευνητές!

«Ο ελέφαντας στην σκιά»: Έλεγαν πως ο ελέφαντας ήταν κατσούφης. Έλεγαν πως ο ελέφαντας έκρυβε τη λύπη του. Έλεγαν ότι προτιμούσε τη σκιά. Τα άλλα ζώα προσπαθούσαν να του φτιάξουν τη διάθεση με παιχνίδια και χορούς και λαχταριστά κεράσματα. Εκείνος όμως είχε ανάγκη από παρηγοριά, κάποιον που να μπορεί να του εμπιστευτεί το μυστικό του

easter-events-part 2-01

Διαβάζουμε παραμύθια με τη Publicista Busy Mama

Την Κυριακή 9/4 η αγαπημένη μας mom bloggerΈλενα Μητρόπαπα, θα βρίσκεται στις 12:00-13:00 στο Public Αμαρουσίου, για να διαβάσουμε μαζί τα παραμύθια «Πως να πιάσεις ένα αστέρι» & «Θα σε αγαπώ ό,τι και να γίνει».

Λίγα λόγια για τα βιβλία

«Πως να πιάσεις ένα αστέρι»: Το αγοράκι της ιστορίας κάθε βράδυ κοιτούσε τον ουρανό από το παράθυρό του κι ευχόταν να είχε ένα δικό του αστέρι. Ονειρευόταν πώς θα ήταν η ζωή μαζί του, τα παιχνίδια που θα έπαιζαν, τους περιπάτους που θα έκαναν... Αποφάσισε, λοιπόν, ότι θα προσπαθούσε να πιάσει μόνος του ένα αστέρι, μόνο που έπρεπε πρώτα να καταστρώσει ένα σχέδιο.

«Θα σε αγαπώ ότι και να γίνει»: Ο Μικρός είναι ένα αλεπουδάκι που δεν έχει καθόλου κέφια. Φοβάται πως η μαμά του δε θα τον αγαπάει για πάντα. Σ' αυτό το υπέροχο βιβλίο με τις τρυφερές εικόνες, παρακολουθούμε μια ευρηματική μαμά να αποδεικνύει στο παιδί της, πως η αγάπη των γονιών δεν έχει όρια ό,τι κι αν γίνει.

Superzings Μουσείο & απίθανα δώρα

Πέρα από τις Publicistas όμως, δεν θα μπορούσαμε να μην γιορτάσουμε το Πάσχα παρέα με τα Superzings! To Σάββατο 8/4 στις 11:00-13:00, σας περιμένουμε στo Public Αμαρουσίου για να θαυμάσετε από κοντά τις πιο σπάνιες φιγούρες Superzings και να διασκεδάσετε με απίθανες εκπλήξεις και δώρα!

Σας περιμένουμε!