Πίσω στα θρανία / Ζωγραφίζουμε με τα σετ ζωγραφικής Giotto [Διαγωνισμός]

Περίληψη: Με τα σετ ζωγραφικής Giotto, τα παιδιά θα αγαπήσουν τα χρώματα και θα το ρίξουν στη ζωγραφική. Ανακάλυψε τα και πάρε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα από τα σετ!

Μόλις έφτασε η πρώτη μέρα στο σχολείο για μία ακόμη χρονιά. Τα παιδιά σιγά σιγά επανέρχονται στο καθημερινό τους πρόγραμμα με σχολείο, δραστηριότητες και παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε πως η δημιουργική απασχόληση και ιδίως η ζωγραφική ωφελεί τα παιδιά καθώς διευρύνουν τη φαντασία τους, μαθαίνουν να εκφράζουν τα συναισθήματα τους και ταυτόχρονα διασκεδάζουν. Τώρα, με τα προϊόντα ζωγραφικής Giotto, τα παιδιά θα χαρούν ατελείωτες ώρες ζωγραφικής στο σχολείο και στο σπίτι, με παρέα ή χωρίς, με τρέλα και χαρά! Πάμε να γνωρίσουμε τα είδη ζωγραφικής Giotto που δεν πρέπει να λείπουν από καμία σχολική τσάντα!

Η πρώτη μας επιλογή φυσικά και είναι η πιο δημοφιλής και αγαπητή από όλους, δηλαδή οι μαρκαδόροι. Καλό είναι, οι μαρκαδόροι που επιλέγουμε να είναι με λεπτή μύτη, ώστε να βοηθούν τα παιδιά να σχεδιάζουν εύκολα γραμμές. Στο Giotto Turbo Color θα βρεις 12 υπέροχους μαρκαδόρους με λεπτή μύτη σε όλα τα χρώματα που αγαπούν τα παιδιά. Η απόδοση των χρωμάτων είναι εξαιρετική και η ποιότητα τους κορυφαία.

Η επόμενη επιλογή είναι για αυτούς που θέλουν να αποφύγουν όσο γίνεται τις μουτζούρες των μαρκαδόρων από παντού. Με τις ξυλομπογιές Giotto Colors, τα παιδιά θα ξετρελαθούν στη ζωγραφική και εσύ δε θα ανησυχείς ότι πάλι θα πρέπει να καθαρίζεις τα μελάνια σε όλο το σπίτι. Το σετ περιλαμβάνει 12 ξυλομπογιές με φωτεινά χρώματα και σκληρή μύτη. Πρόκειται φυσικά για προϊόντα ασφαλή και πιστοποιημένα, άριστης ποιότητας.

Η τρίτη επιλογή που σου προτείνουμε είναι οι κηρομπογιές της Giotto. Με τις κηρομπογιές τα παιδιά πρέπει να βάλουν περισσότερη δύναμη προκειμένου να τις χειριστούν σωστά και αυτό τα βοηθά πάρα πολύ να μάθουν να ελέγχουν την κίνησή τους. Μπορεί οι κηρομπογιές να μην αποτελούν τόσο δημοφιλή επιλογή, αλλά θα τα βοηθήσει πάρα πολύ. Επειδή οι κηρομπογιές είναι σχετικά ευαίσθητο προϊόν, η Giotto έχει φροντίσει ώστε η κάθε μία να βρίσκεται τυλιγμένη σε προστατευτικό χαρτί, ενώ σε κάθε σετ υπάρχουν 2 κηρομπογιές για κάθε χρώμα.

Η τέταρτη επιλογή, είναι και η πιο δημιουργική. Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει παιδί (και μεγάλος) που να μην έχει λατρέψει τις νερομπογιές. Οι νερομπογιές Giotto αποτελούνται από πλούσια και έντονα χρώματα σε στρογγυλό σχήμα για να μπορεί το παιδί να τις χρησιμοποιήσει πιο εύκολα. Περιλαμβάνει 24 χρώματα για να υπάρχει μεγάλη ποικιλία καθώς και ένα πινελάκι.

Διαγωνισμός Giotto


Τα Public και η Fila χαρίζουν από ένα σετ των τεσσάρων προϊόντων σε πέντε (5) τυχερούς! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και διεκδίκησε ένα από τα πέντε (5) δώρα συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. Το κάθε δώρο περιλαμβάνει ένα (1) σετ μαρκαδόρους Giotto Turbo Color, ένα (1) σετ ξυλομπογιές Giotto Colors 3.0, ένα (1) σετ κηρομπογιές Giotto Maxi Duo και ένα (1) σετ νερομπογιές Giotto. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψη. 

η κλήρωση έγινε και οι νικητές έχουν ενημερωθεί 

Καλή επιτυχία και καλή σχολική χρονιά!