Πρωτοχρονιά με επιτραπέζια για όλη την οικογένεια!

Περίληψη: Στο Public θα βρεις όλες τις ξεχωριστές προτάσεις για επιτραπέζια παιχνίδια - όχι όποια κι όποια, αλλά τα πιο ευφάνταστα και δημιουργικά!

Μένουν μόνο μερικές ώρες μέχρι την Πρωτοχρονιά, που σημαίνει ότι έρχονται λίγες ακόμα στιγμές ανεμελιάς στο σπίτι με την οικογένεια ή την παρέα. Είτε, λοιπόν, ψάχνεις να βρεις δημιουργικούς τρόπους απασχόλησης για τους μικρούς ή τρόπους διασκέδασης εντός των τειχών για τους πιο μεγάλους, στο Public θα βρεις όλες τις ξεχωριστές προτάσεις για επιτραπέζια παιχνίδια!

Αρχή με το διαξεκαρδιστικό Μην Ξυπνήσεις τον Μπαμπά. Έχεις σηκωθεί ποτέ στη μέση της νύχτας, για να κάνεις... επιδρομή στην κουζίνα; Ετοιμάσου να το κάνεις και σε επιτραπέζια μορφή! Μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να περάσεις τις διάφορες παγίδες, που θα βρεις στον δρόμο σου. Καθεμιά από αυτές μπορεί να ξυπνήσει τον μπαμπά, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Νικητής θα βγει αυτός που θα φτάσει πρώτος στο ψυγείο αθόρυβα! 

Πάμε σε κάτι πιο κλασικό με το HotelΉρθε η ώρα να αφήσουμε το σπίτι για ένα ξενοδοχείο. Αν, όμως, θες να βγεις νικητής εδώ, ένα μόνο κτίσμα δεν αρκεί. Πρέπει να γίνεις μεγιστάνας του τουρισμού χτίζοντας μια «αυτοκρατορία» από ξενοδοχεία. Αν καταφέρεις να γεμίσεις το ταμπλό με τα δικά σου ξενοδοχεία και οι αντίπαλοί σου σε επισκέπτονται συνέχεια, τότε είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα τους οδηγήσεις στη χρεοκοπία! Μόλις το καταφέρεις αυτό, έχεις κερδίσει το παιχνίδι!

Αν προτιμάς να βγάλεις μεγάλο κέρδος με... λιγότερο νόμιμο τρόπο, τότε ετοιμάσου για τη ληστεία του αιώνα με το Bank Attack! Σαν άλλο crew από το La Casa de Papel, εσύ και ακόμα τρεις συνεργάτες σου ξεκινάτε μια πολύ δύσκολη αποστολή. Το σχέδιο απαιτεί συνεργασία, ακρίβεια και ταχύτητα. Αν αποτύχετε, ο συναγερμός θα χτυπήσει και το παιχνίδι κάπου εδώ τελείωσε. Αν τα καταφέρετε, όμως, 50 εκατομμύρια περιμένουν να γίνουν δικά σας!

Τα τρία αυτά επιτραπέζια, και πολλά ακόμα, θα τα βρεις στο κοντινότερο κατάστημα Public και public.gr.

Ευχές για την καλύτερη και πιο διασκεδαστική Πρωτοχρονιά!