Uno, Scrabble ή Pictionairy Air; Φέτος τα Χριστούγεννα στρώσου στα επιτραπέζια!

Περίληψη: Στο public.gr θα βρεις όλες τις ξεχωριστές προτάσεις για επιτραπέζια παιχνίδια. Όχι όποια κι όποια, αλλά τα πιο ευφάνταστα και διασκεδαστικά!

Μένουν μόνο μερικές ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! Είτε ψάχνεις να βρεις δημιουργικούς τρόπους απασχόλησης εντός σπιτιού για τις γιορτινές ημέρες είτε ιδέες δώρων για μικρά και μεγάλα παιδιά, στο public.gr θα βρεις όλες τις ξεχωριστές προτάσεις για επιτραπέζια παιχνίδια! Όχι όποια κι όποια, αλλά τα πιο ευφάνταστα και διασκεδαστικά!

Θα ξεκινήσουμε τα κλασικά: Scrabble Original, το νούμερο ένα παιχνίδι λέξεων με το οποίο μπορεί κάθε παρέα να περάσει ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Κάθε νέο παιχνίδι είναι μοναδικό, αφού ποτέ δεν ξέρεις ποια 7 πλακίδια θα τραβήξεις! Ένα επίσης κλασικό παιχνίδι είναι το Uno. Το ήξερες ότι υπάρχουν και Uno με νέες λειτουργίες; Στο Uno Showdown πρέπει να ξεφορτωθείς όλες τις κάρτες σου, όπως ήξερες μέχρι σήμερα, αλλά θα παίξει σημαντικό ρόλο και η ταχύτητα στην ανάδειξη του νικητή!

Μια ακόμα ultra fun εκδοχή του Uno είναι το Uno Extreme. Ο σκοπός δεν αλλάζει ούτε εδώ, αλλά το χάος μεγαλώνει! Όσο τέλεια κι αν είναι η στρατηγική σου, ο αυτόματος μηχανισμός εκτόξευσης καρτών μπορεί να σου χαλάσει τα σχέδια. Ξεφορτώσου γρήγορα τις κάρτες σου, λοιπόν, για να μην γεμίσει πάλι το χέρι σου. Πρόσεξε μόνο να μην ξεχάσεις να πεις «Uno!» πάνω στη βιασύνη σου. Η διασκέδαση μπορεί να γίνει ακόμα και high-tech με το νέο Pictionary Air, το οποίο αλλάζει τον τρόπο που ζωγράφιζες μέχρι σήμερα. Για να κερδίσεις πρέπει να ζωγραφίσεις στον αέρα. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας βλέπουν στην οθόνη του κινητού τους ότι σχεδίασες και προσπαθούν να μαντέψουν τι βλέπουν.

Βρες ακόμα περισσότερες επιλογές από επιτραπέζια στο public.gr. Κλασικά, παιδικά, οικογενειακά και ό,τι άλλο πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει το τέλειο δώρο για τις φετινές γιορτές, το βρίσκεις εδώ!