Real Littles: Τα νέα συλλεκτικά, μίνι τσαντάκια που τα θέλουν… όλοι!

Περίληψη: Τα Real Littles τσαντάκια επιστρέφουν με νέα συλλεκτικά κομμάτια και πολλές εκπλήξεις!

Η αγαπημένη εταιρεία παιχνιδιών Giochi Preziosi Hellas μετράει 9 χρόνια από την ίδρυσή της και πλέον αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στο είδος της. Με παιχνίδια όπως Gormiti, L.O.L. Surprise! , Little Tikes, PJ Masks, Peppa Pig και άλλα, δεν είναι τυχαίο που έχει «τραβήξει» το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων. Με στόχο της από την πρώτη μέρα να καλλιεργήσει τις σχέσεις των παιδιών με τον εαυτό τους και τους άλλους, να ανακαλύψουν φανταστικούς κόσμους, και να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από το παιχνίδι, η Giochi Preziosi έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη κάθε γονιού με την αξία της!

Real Littles: Τα νέα, μοναδικά σχέδια

Η Giochi Preziosi δεν σταματάει να μας ξαφνιάζει! Μετά από επιτραπέζια, μοναδικές φιγούρες και τις πιο ιδιαίτερες κούκλες που κυκλοφορούν ήρθε η ώρα για την πιο στιλάτη συλλογή! Οι Real Littles Handbags επιστρέφουν με πολλές κομψές τσάντες και με άπειρες εκπλήξεις στο εσωτερικό!

Video Duration
0:16

Τα αγαπημένα συλλεκτικά, μίνι τσαντάκια Real Littles αναβαθμίζονται και μαζί ανεβάζουν σε άλλο level και το στυλ του παιδιού σου! Ακόμη πιο κομψά μαζί με λαμπερές εκπλήξεις και αξεσουάρ που σίγουρα θα χρησιμοποιήσει. Μικρές σε μέγεθος για να μπορεί να τις παίρνει παντού μαζί του και τόσο ιδιαίτερες που δεν περνάνε ποτέ απαρατήρητες. Τα 12 νέα σχέδια θα γίνουν η αρχή για τη μεγάλη συλλογή που πρόκειται να φτιάξουν όλα τα κοριτσάκια και θα είναι το πρώτο θέμα συζήτησης με τις φίλες τους. Θα τα λατρέψουν τα νέα τσαντάκια μόδας!

Real Littles: Τι μας επιφυλάσσουν τα συλλεκτικά σετ τσαντάκια

Πάμε να δούμε όμως αυτά τα δύο σετ των έξι σχεδίων πιο αναλυτικά.

Στο πρώτο σετ Real Littles τσαντάκια χειρός η μικρή μας φίλη θα βρει 6 φανταστικά σχέδια! Ένα τσαντάκι σε σχήμα κοάλα με κρυμμένες εκπλήξεις με το χαριτωμένο ζωάκι, ένα υπέροχο χρυσαφένιο σκυλάκι το οποίο διακοσμεί και το στυλό και το νεσεσέρ που θα υπάρχει μέσα, ναι καλά άκουσες, και ακόμα ένα λαχταριστό αβοκάντο, που ακόμα κι αν δεν είναι λάτρης αυτού του φρούτου, αυτό το τσαντάκι θα το αγαπήσει! Δεν τελειώσαμε όμως εδώ, στο ίδιο σετ επίσης θα υπάρχει ένα τσαντάκι σε σχήμα φράουλας με αυτοκόλλητα, στυλό, νεσεσέρ και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς μέσα, ακόμα ένα «δροσερό» τσαντάκι παγωτό με εκπλήξεις που δεν έχεις συναντήσεις στα υπόλοιπα(!) και τέλος την πιο πολύχρωμη γατούλα που έχετε συναντήσει ποτέ με πολλά «πατουσάκια» έκπληξη στο εσωτερικό της!

  real-littles-01

Το δεύτερο Real Littles σετ αποτελείται από τα πιο μοδάτα θεματικά τσαντάκια και αν μας βάλεις να διαλέξουμε ποιο σετ ξεχωρίζουμε, σίγουρα δεν μπορούμε! Σε αυτό το σετ θα συναντήσετε ένα πολύχρωμο φουντωτό τσαντάκι με όλα τα απαραίτητα αντικείμενα που έχει μία τσάντα μιας… κυρίας! Ακόμα ένα τσαντάκι γατούλα σε άσπρο χρώμα με δώρο γυαλάκια σε σχήμα καρδιάς που θα λατρέψει κάθε κορίτσι, και επίσης ένα χρυσό τσαντάκι πεταλούδα που κρύβει ολόκληρη φωτογραφική μηχανή polaroid και τα πιο μοντέρνα ακουστικά. Στο επόμενο τσαντάκι η τέχνη πάει… σε άλλο επίπεδο και στη συλλογή των Real Littles προστίθεται η πιο fashion τσάντα σε ένα μοναδικό μπλε χρώμα και έχοντας πάνω γκλίτερ που… κουνιούνται! Τελειώνουμε με δύο ακόμα μοναδικά σχέδια το ροζ handbag σε σχήμα χειλιών που τραβάει όλα τα βλέμματα και συνοδεύεται από ένα πανέμορφο κραγιόν, και όχι μόνο, και με ένα μοβ τσαντάκι με αυτάκια γάτας με ταιριαστό νεσεσέρ έκπληξη στο εσωτερικό του!

Εμείς σας δώσαμε μια «γεύση» από τις εκπλήξεις των Real Littles αλλά όταν τα κορίτσια σας τα ανοίξουν θα πάθετε και εσείς…σοκ με όλα όσα θα συναντήσετε! Θα βρείτε πραγματικό μακιγιάζ ή ίσως ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι limited edition; Όπως και να έχει, κρεμάστε τα Real Littles τσαντάκια στις σχολικές τσάντες των παιδιών σας και απογειώστε το στυλ τους αλλά και τη διάθεσή τους!