SuperZings Σειρά 4: Είναι αποκλειστικά εδώ και σου χαρίζουμε ένα πλήρες σετ!

Περίληψη: Οι περιπέτειες των SuperZings συνεχίζονται στη ολοκαίνουργια σειρά 4! Τα νέα παιχνίδια βρίσκονται αποκλειστικά εδώ και μπορείς να κερδίσεις ένα πλήρες σετ!

Ένα βιβλίο τα βάζει με ένα αυγό, το μολύβι βρίσκει απέναντί του ένα μπούτι κοτόπουλο, το βαζάκι ζάχαρης επιτίθεται στην ηλεκτρική σκούπα! Όχι, δεν γράφουμε ό,τι μας κατέβει! Τα καθημερινά αντικείμενα του σπιτιού γίνονται υπερήρωες και υπερκακοί με τις μάχες τους να είναι επικές και να μην σταματούν ποτέ! Μιλάμε φυσικά για τα SuperZings, τα παιχνίδια που μετατρέπουν το σπίτι στο απόλυτο πεδίο μάχης, με τους δεκάδες αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς να παλεύουν στην πόλη του Kaboom. Πρόσφατα κυκλοφόρησε στα ελληνικά η Σειρά 4 των SuperZings και έτσι δεν γίνεται να χάσουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά τα γεγονότα! Κι επειδή ξέρουμε πόσο αρέσουν και σε εσένα τα SuperZings, εξασφαλίσαμε σε αποκλειστικότητα όλα τα νέα παιχνίδια της νέας σειράς 4 και μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου τα βρίσκεις μόνο στα Public!

SuperZings Σειρά 4: Νέος κόσμος με νέα οχήματα

Στη σειρά SuperZings κάθε χαρακτήρας έχει τον αντίπαλό του. Το κλειδί έχει για αντίπαλο το λουκέτο. Ο εχθρός του ντόνατ είναι το κρουασάν! Η νέα σεζόν ξεκινάει με την εισαγωγή ενός χαρακτήρα έκπληξη. Ο Enigma δημιούργησε τον Kid Kazoom, ο οποίος ξέρει καλύτερα από τους άλλους υπερήρωες τι έχει συμβεί. Μία ακόμα προσθήκη στη νέα σεζόν είναι πως οι νέοι χαρακτήρες έρχονται σε ομάδες των 2. Στην Aqua Team, για παράδειγμα, συμμαχούν ο πυροσβεστικός κρουνός και το νερό. Ποιους έχουν για αντίπαλο; Τους Dark Cleaners, δηλαδή τη σφουγγαρίστρα και τον κουβά, που θέλουν να μαζέψουν όλα τα νερά! Η Σειρά 4 των SuperZings δεν φέρνει μόνο νέους χαρακτήρες όμως. Μαζί με τους χαρακτήρες, προστίθενται νέα οχήματα, τα Blasterjet και Megajet. Παρακολούθησε τα νέα επεισόδια της σειράς SuperZings στο YouTube και ανακάλυψε τι θα συμβεί στη συνέχεια!

Συλλεκτικά παιχνίδια SuperZings Σειρά 4 αποκλειστικά εδώ!

Τα SuperZings Σειρά 4 δεν θα τα βρεις μόνο στο YouTube φυσικά! Όλοι οι χαρακτήρες που βλέπεις στην οθόνη συνοδεύονται και από τα αντίστοιχα παιχνίδια. Μπορείς να τα βρεις όλα και να δημιουργήσεις μία πλήρη συλλογή με όλες τις φιγούρες της νέας σειράς; Η κυκλοφορία της Σειράς 4 συνοδεύεται από τη διάθεση 6 πακέτων παιχνιδιών που πρέπει να τσεκάρεις.

Αρχικά υπάρχει το πακέτο Superzings Μικροπλάσματα Σειρά 4 Φιγούρα Μονή, που έρχεται με έναν χαρακτήρα από τη νέα σειρά. Έπειτα έχεις το Superzings Μικροπλάσματα Σειρά 4 Φιγούρα με Blasterjet. Η φιγούρα αυτού του πακέτου συνδυάζεται με ένα Blasterjet, με το οποίο είτε οι ήρωες προστατεύουν την πόλη είτε οι κακοί της επιτίθενται. Παρόμοιο περιεχόμενο θα βρεις και στο πακέτο Superzings Μικροπλάσματα Σειρά 4 Φιγούρα με Megajet, μόνο που αντί για Blasterjet υπάρχει το όχημα Megajet. Στο παιχνίδι Superzings Μικροπλάσματα Σειρά 4 Starter Pack θα βρεις 1 φιγούρα, 1 Blasterjet, αλλά και 1 κόμικ 24 σελίδων που μεταφέρει την ιστορία της πόλης του Kaboom στις πολύχρωμες σελίδες του. Μπορείς, επίσης, να αποκτήσεις κατευθείαν πολλές φιγούρα μαζί. 4 SuperZings, 2 Blasterjets και 6 Σούπερ-δίσκοι περιλαμβάνονται στο σετ Superzings Μικροπλάσματα Σειρά 4 4 Blister 4 Φιγούρες Με Αξεσουάρ. Τέλος, η Σειρά 4 συνοδεύεται από ένα ακόμα πακέτο παιχνιδιού, το Superzings Μικροπλάσματα Σειρά 4 Blister 9 + 1 Φιγούρες. Όπως καταλαβαίνεις, εδώ βρίσκεις 10 φιγούρες SuperZings σε ένα πακέτο, με μία από αυτές μάλιστα να είναι σίγουρα σπάνια!

Απόκτησε όλα τα πακέτα και η συλλογή σου θα μεγαλώσει πολύ γρήγορα! Μπορείς όμως να μαζέψεις όλους τους χαρακτήρες; Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση! Και με τη Σειρά 4 SuperZings υπάρχουν δεκάδες χαρακτήρες για να συγκεντρώσεις! Δεν είναι μόνο για συλλογή όμως, αλλά και για παιχνίδι! Κάτσε και δες με τα παιδιά τα νέα επεισόδια SuperZings, διαβάστε μαζί το κόμικ και μετά παίξτε! Τα παιδιά λατρεύουν τα SuperZings γιατί δημιουργούν περιπέτειες με πρωταγωνιστές τα αντικείμενα που βλέπουν γύρω τους! Και οι γονείς τα λατρεύουν γιατί αντί να παίζουν με το γάλα ή τα πιρούνια (και να κάνουν τα πάντα χάλια ή να κάνουν ζημιές 😅) τα παιδιά παίζουν με τα SuperZings και βάζουν τη φαντασία τους να φτιάξει «τρελά» σενάρια με ασφάλεια!

Κέρδισε ένα πλήρες σετ παιχνιδιών SuperZings Σειρά 4

Για να σε βοηθήσουμε να ξεκινήσεις τη συλλογή σου με φιγούρες SuperZings Σειρά 4 σου έχουμε έναν σούπερ διαγωνισμό που θα βρεις αποκλειστικά εδώ, αφού μόνο στα Public θα βρεις τα νέα SuperZings! Εξασφαλίσαμε και θα χαρίσουμε, λοιπόν, ένα πλήρες σετ παιχνιδιών της νέας σειράς SuperZings σε πέντε (5) τυχερούς. Αναλυτικά, πέντε (5) νικητές θα παραλάβουν:

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό και να διεκδικήσεις ένα πλήρες σετ παιχνιδιών SuperZings Σειρά 4 πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Οι νικητές θα επιλεγούν μετά από κλήρωση. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία!