Τα Χριστούγεννα θέλουν παιχνίδι: Ταξίδι στον κόσμο του Frozen!

Περίληψη: Τα παιδιά λατρεύουν τους ήρωες της ταινίας - σκέφτεσαι, λοιπόν, καλύτερο δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα από παιχνίδια Frozen;

Το να μιλήσει κάποιος για την επιτυχία του πρώτου «Frozen» («Ψυχρά και ανάποδα» η ελληνική απόδοση) είναι μάλλον... περιττό! Ποιος δεν αγάπησε την Elsa, την Anna και όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες; Ποιος δεν σιγοτραγούδησε (ή και δυνατά) το κλασσικό πια «Let it Go»;

Αρκετοί ήταν αυτοί που ήθελαν να επιστρέψουν στον κόσμο του Frozen και να ζήσουν μια νέα περιπέτεια μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες. Mετά από καιρό αναμονής, η Disney έφερε τη συνέχεια της ιστορίας με το «Frozen 2» και όλη η παρέα είναι εδώ!

Τα παιδιά λατρεύουν τους ήρωες της ταινίας - σκέφτεσαι, λοιπόν, καλύτερο δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα από παιχνίδια Frozen; Για όσα κορίτσια έχουν αδυναμία στην Elsa και η Anna μια κούκλα Frozen 2 που τραγουδά σίγουρα θα τους χαρίσει πολλά χαμόγελα!  

 

Κάθε κορίτσι δικαιούται να νιώθει πριγκίπισσα, οπότε μια πολύ καλή ιδέα για δώρο είναι το είναι το σετ Παιχνιδιού Frozen 2, που αποτελείται από ολόκληρο κάστρο! Μπορεί να φαίνεται μεγάλο αλλά διπλώνει με τρόπο που να θυμίζει βαλιτσάκι, ώστε να μεταφέρεται παντού πανεύκολα: κλείνετε τα έπιπλα του κάστρου, σφραγίζετε τη κλειδαριά στο μπροστινό μέρος και το σηκώνετε από τη λαβή μεταφοράς.

Ποια πριγκίπισσα δεν θέλει το δικό της παλάτι; Με τη σκηνή Μαγικό Παλάτι Frozen κάθε κορίτσι μπορεί να ζήσει τη δική του περιπέτεια. Περιέχει περιστρεφόμενη κρυσταλλική φωτομπάλα για εντυπωσιακά εφέ, αφού τρία διαφορετικά χρώματα LED δίνουν την ψευδαίσθηση πως χιονίζει!

Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη περίοδος για movie nights στο σπίτι, θυμήσου πώς ξεκίνησαν όλα για την Elsa και την Anna με το DVD της πρώτης ταινίας. Ή τραγούδα μαζί τους τα τραγούδια της ταινίας, που τόσο αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους! Βρείτε την ταινία αλλά και όλα τα παιχνίδια Frozen στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr!