Τα όνειρα του τεμπέλη δράκου / Ο 4ος δίσκος του Γιώργου Χατζηπιερή μόλις κυκλοφόρησε!

Περίληψη: Ο τεμπέλης δράκος επιστρέφει σε νέο δίσκο! Ετοιμάσου να διασκεδάσεις και να ταξιδέψεις μέσα από 14 καινούρια τραγούδια.

Μετά από τρεις άκρως επιτυχημένους δίσκους ο Γιώργος Χατζηπιερής μαζί με τον Τεμπέλη Δράκο, επιστρέφουν με έναν καινούριο εξαιρετικό δίσκο με τίτλο «Τα όνειρα του τεμπέλη δράκου». Ο νέος δίσκος περιλαμβάνει 14 καινούρια τραγούδια τα οποία ερμηνεύουν 21 καταξιωμένοι καλλιτέχνες.

Για όσους δε γνωρίζουν ο Γιώργος Χατζηπιερής είναι το πρόσωπού που κρύβεται πίσω από τους δίσκους του Τεμπέλη Δράκου με τα πολλά γνωστά τραγούδια όπως «Έχω ένα μικράκι ελεφαντάκι…» και «Τα καβουράκια είναι κρίμα, τριαλαριραρό». Ο Γιώργος έχει καταγωγή από την Κύπρο, είναι πατέρας, δικηγόρος και καλλιτέχνης.

Στο καινούριο δίσκο, ο αγαπημένος τεμπέλης Δράκος, διόλου τεμπέλης είναι αφού μπαίνει σε τρομερές περιπέτειες. Μας ταξιδεύει από το Πεκίνο, στο Κιλιμάντζαρο, από τη ζούγκλα και τα δάση στην έρημο. Ταξιδεύει με ένα ποδήλατο ή πάνω στη ράχη του κροκόδειλου. Θα μας γνωρίσει ένα ζωγράφο που ζωντανεύουν οι ζωγραφιές του και θα κυκλοφορεί στο σπίτι με μάσκα και στολή του δύτη.

Video Duration
3:24

Τα σχέδια του εξωφύλλου είναι της Θεοδώρας Γκέκας και η γραφιστική επιμέλεια του Εύρου Βοσκαρίδη. Οι στίχοι και η μουσική από όλα τα τραγούδια του καινούριου δίσκου, είναι του Γιώργου. Υπάρχουν και δύο ορχηστρικά, τα οποία ενορχήστρωσαν ο Μάριος Τακούσιης, ο οποίος είναι και μόνιμος ενορχηστρωτής του Τεμπέλη Δράκου, μαζί με τη βοήθεια του Χρίστου Ανδρέου. Στα χορωδιακά συμμετέχει και η Παιδική Χορωδία από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς καθώς και συγγενείς και φίλοι. Επιπλέον στα τραγούδια ακούμε μοναδικούς ερμηνευτές με απαράμιλλο ταλέντο. Πιο συγκεκριμένα ακούμε την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Μάρκο Κούμαρη (Locomondo), την Πέννυ Μπαλτατζή, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον Κώστα Μακεδόνα, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Κύπριο παραδοσιακό τραγουδιστή Μιχάλη Τερλικκά με συνοδεία των Monsieur Doumani, την Ειρήνη Σκυλλακάκη, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Αλέξανδρο Κτιστάκη και τον Δημήτρη Μπάκουλη.

To νέο ψηφιακό δίσκο «Τα Όνειρα του Τεμπέλη Δράκου» καθώς και τους προηγούμενους δίσκους θα βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Public αλλά και στο Public.gr.