Tag your Bag: Επιστροφή στα θρανία με σκίτσα!

Περίληψη: Η επιστροφή στο σχολείο γίνεται πιο διασκεδαστική! Έλα στα Public στις 2 Σεπτεμβρίου για να φτιάξουν τα παιδιά καρτελάκια για τις τσάντες τους!

Για άλλη μία χρονιά, το σχολείο αρχίζει με Public! Εδώ θα βρεις όχι μόνο όλα τα σχολικά και τα απαραίτητα για κάθε φοιτητικό σπίτι, αλλά θα ανακαλύψεις και διασκεδαστικά Back to school events για τα παιδιά! Και φυσικά, το πρώτο πράγμα στη λίστα με τα σχολικά είναι η τσάντα! Ποιος όμως θέλει μια τσάντα όπως όλες οι άλλες και όχι ένα σακίδιο που έχει κάτι ξεχωριστό, ένα στοιχείο από την προσωπικότητά του; Γι’ αυτό όσοι γονείς και μαθητές βρεθούν σε επιλεγμένα καταστήματα Public τις επόμενες ημέρες θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν από την αρχή το δικό τους σκίτσο και να δημιουργήσουν μοναδικά καρτελάκια για την τσάντα τους!

Με τη βοήθεια έμπειρων σκιτσογράφων φτιάχνουμε ξεχωριστά καρτελάκια (tags) για κάθε παιδί, γράφοντας το όνομά τους και σχεδιάζοντας κάποιους από τους αγαπημένους τους ήρωες, ώστε το σχολικό τους σακίδιο να ξεχωρίζει όπου και αν βρεθούν! Φεύγοντας από τα Public, τα παιδιά θα έχουν ένα μοναδικό σκίτσο σε πλαστικοποιημένο tag με το όνομα του, έτσι ώστε τα σακίδιά τους να ξεχωρίζουν όπου και αν βρεθούν!

Tag your bag: Σε ποια καταστήματα έρχεται το event

Φέρε και εσύ τα παιδιά στα Public για να δημιουργήσουν τα δικά τους tags για την σχολική τους τσάντα! Η εκδήλωση Tag your bag θα βρίσκεται σε 4 καταστήματα ταυτόχρονα, για τέσσερεις ημέρες. Αναλυτικά οι χώροι, οι ημέρες και οι ώρες του event έχουν ως εξής:

Αν είσαι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη λοιπόν, βάλε από τώρα στο πρόγραμμα το event. Πάρε τα παιδία και ελάτε στα Public για να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά με χρώμα, δημιουργικότητα και διασκέδαση!

Και μην ξεχνάς πως ο Σεπτέμβρης ξεκινά με πολλά ακόμα events για γονείς και παιδιά που ετοιμάζονται για την επιστροφή στο σχολείο. Αυτές τις μέρες, ερχόμενος στο Public μπορείς επίσης να δώσεις την ευκαιρία στα παιδιά να δημιουργήσουν με Play-Doh, αλλά και να πάρεις ιδέες για το καθημερινό κολατσιό από διάσημους και καταξιωμένους σεφ!

Τα Public είναι και φέτος ο μοναδικός προορισμός για γονείς και μαθητές λίγο πριν την επιστροφή στο σχολείο!