Πολύχρωμες χειροτεχνίες με τη Σταυρούλα Χρόνη και υλικά Play-Doh

Περίληψη: Η Σταυρούλα Χρόνη έρχεται στα Public και φέρει μαζί της υλικά Play-Doh για να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά με πολύχρωμες χειροτεχνίες και κατασκευές.

Ο Σεπτέμβριος φέρνει μαζί του τη νέα σχολική χρονιά! Λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, γονείς και μαθητές ετοιμάζονται στις την επιστροφή στα θρανία. Κι αν αυτό φέρνει μαζί λίγο άγχος σε μεγάλους και μικρούς, εμείς είμαστε εδώ για να το διώξουμε! Ό,τι χρειάζεται ένα παιδί για να μπει ξανά σε ρυθμούς back to school μπορείς να το βρεις εδώ. Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Ο Σεπτέμβρης στα Public ξεκινά με πάρα πολλά events για τα παιδιά, έτσι ώστε να μπουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο στο mood της νέας σχολικής χρονιάς. Αυτές τις μέρες έρχεται στα Public η Σταυρούλα Χρόνη, ή @crafts_by_stavy όπως την ξέρεις από το Instagram. Μαζί της θα έχει τα πολύχρωμα υλικά της Play-Doh και θα περιμένει τα παιδιά για να δημιουργήσουν παρέα ό,τι βάζει η φαντασία τους!

H Σταυρούλα Χρόνη δημιουργεί με τα παιδιά

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με τον πιο πολύχρωμό τρόπο στα Public. Η Σταυρούλα Χρόνη είναι παιδαγωγός και μέλος των Publicistas. Για τέσσερεις ημέρες θα βρίσκεται σε τέσσερα διαφορετικά καταστήματα Public για να ψυχαγωγήσει τα παιδιά που θα παρευρεθούν, με φανταστικές χειροτεχνίες και κατασκευές για μια πολύχρωμη νέα σχολική χρονιά παρέα με τα φανταστικά υλικά της Play-Doh.

Έλα κι εσύ στα Public για να συναντήσεις τη Σταυρούλα Χρόνη και να δώσεις την ευκαιρία στα παιδιά να δημιουργήσουν με Play-Doh, τις παρακάτω ώρες και μέρες:

Για δύο ώρες η παιδαγωγός Σταυρούλα Χρόνη θα είναι μαζί μας. Δύο ώρες γεμάτες αγαπημένες παιδικές δραστηριότητες όπως οι χειροτεχνίες και οι κατασκευές, οι οποίες θα ξετρελάνουν τα παιδιά. Ποιο παιδί δεν αγαπάει τα Play-Doh άλλωστε; Γι’ αυτό πρέπει από τώρα να βάλεις στο ημερολόγιό σου το event που σε βολεύει και να έρθεις με τα παιδιά στα Public!

Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη με ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις για παιδιά και μεγάλους. Έλα στα Public για να πάρεις ιδέες για τα καθημερινά snacks των παιδιών στο σχολείο από έμπειρους σεφ, αλλά και για να δημιουργήσουν τα παιδιά μοναδικά καρτελάκια για την σχολική τους τσάντα! Η επιστροφή στα σχολείο περνάει και φέτος μόνο από τα Public. Όλα όσα χρειάζεσαι για τη νέα σχολική χρονιά βρίσκονται σε έναν μόνο προορισμό!