Transformers: Τα φημισμένα ρομπότ γίνονται 40 ετών & γιορτάζουν με σούπερ διαγωνισμό!

Περίληψη: Το δημοφιλέστερο franchise με ήρωες ρομπότ κλείνει φέτος τα 40 του χρόνια και το γιορτάζει με έναν μεγάλο διαγωνισμό για μικρούς και μεγάλους!

Από το 1984, Autobots και Decepticons έχουν συντροφευσει με τους απίθανους μετασχηματισμούς σε αγωνιστικά, και όχι μόνο, οχήματα, εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη τους εμφάνιση, συνεχίζουν να συγκινούν μικρούς και μεγάλους όπως έδειξε και η έβδομη ταινία «Transformers: Η Εξέγερση των Θηρίων», που προβλήθηκε πέρυσι στους κινηματογράφους. O αρχηγός των Autobots Optimus Prime μαζί με τον πιστό του φίλο και θαρραλέο ανιχνευτή, Bumblebee, ενώνουν δυνάμεις με τους Maximals και τον ισχυρό ηγέτη τους, Optimus Primal, για να αποτρέψουν την καταστροφή του πλανήτη Γη.

Beast-mode Bumblebee: Η απόλυτη φιγούρα δράσης!

Τώρα, σε προσκαλούμε να αναβιώσεις τις ξεχωριστές στιγμές της ταινίας με τις τελευταίες φιγούρες δράσης Transformers που αποτελούνται από τα κλασικά ρομπότ Transformers αλλά και ρομπότ Θηρία, τους Maximals, τους Predacons και τους Terrorcons. Ειδική μνεία αξίζει ο Mirage, που μετασχηματίζεται στο θρυλικό μοντέλο της Porsche 911 Carrera RS 3.8. Fun fact, από το 1993 η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει κατασκευάσει μόνο 55 αυτοκίνητα, με το θρυλικό μοντέλο της Porsche να βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα σπανιότερα και ιστορικότερα μοντέλα αυτοκινήτων.

Τώρα κι εσύ μπορείς να αποκτήσεις μια φιγούρα Transformers από την ταινία «Rise of the Beasts» για ατελείωτες ώρες δράσης και διασκέδασης! Μόνο που εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα απλό action figure. Ο Bumblebee, ο γενναίος ανιχνευτής των Autobots, «πετάει» χάρη στη νέα λειτουργία αετού. Αυτή η φιγούρα «beast-mode Bumblebee» διαθέτει 3 τρόπους μετατροπής: ρομπότ, όχημα και θηρίο! Πιέζοντας τα πόδια μπορείς να αποκαλύψεις cool λεπτομέρειες, ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς να ενεργοποιήσεις εντυπωσιακά ηλεκτρονικά εφέ ήχου και φωτός!

40 χρόνια Transformers: Μεγάλος διαγωνισμός!

Το πολυαγαπημένο franchise που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές κλείνει φέτος τα 40 χρόνια και το γιορτάζει με έναν μεγάλο διαγωνισμό! Η Hasbro και τα Public χαρίζουν τέσσερις (4) φιγούρες Transformers Rise Of The Beasts: Beast-Mode Bumblebee σε ισάριθμους (4τυχερούς. Για να είσαι εσύ ένας από τους νικητές που θα κάνουν δική τους τη φανταστική φιγούρα δράσης, λάβε μέρος στη κλήρωση συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην ειδική φόρμα συμμετοχής έως τις 19 Ιανουαρίου. Πολλαπλές συμμετοχές δε θα ληφθούν υπόψη. Εδώ θα βρεις αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!