Τρένα, ράγες, προορισμοί: Όλος ο κόσμος της BRIO έφτασε στo Public!

Περίληψη: Αφήστε τα παιδιά να χτίσουν τον δικό τους BRIO κόσμο με τρένα, ράγες, φάρμες, λιμάνια και αμέτρητους προορισμούς. Η θρυλική σειρά παιχνιδιών έφτασε στο Public!

Με τα παιχνίδια της Brio έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών... και η παράδοση συνεχίζεται για τα σημερινά παιδιά χάρη στη νεότερη σειρά Brio World, που εξάπτει τη φαντασία τους. Με τα παιχνίδια της χτίζουν πολύχρωμους κόσμους με τρένα, φάρμες, λιμάνια και αμέτρητους χαρακτήρες. Πάμε να τους γνωρίσουμε!

Φτιάξτε έναν νέο φανταστικό κόσμο ξεκινώντας με το σετ Brio World εμπορικό λιμάνι. Χάρη στο παιχνίδι αυτό τα παιδιά μπορούν να λειτουργήσουν το δικό τους πλοίο, τρένο, ακόμα και γερανό που μεταφέρει εμπορεύματα. Η αμαξοστοιχία τους μεγαλώνει κι άλλο με τα σετ Brio World Smart Μηχανή Με 2 Τούνελ και Brio World Smart Σετ Τούνελ ενώ τα σετ της σειράς Smart Tech μπορούν να «μιλούν» με τα τρενάκια και να αναπαραγάγουν διάφορους ήχους όταν τα βαγόνια περνούν μέσα από τούνελ και άλλα κομμάτια του σκηνικού!

Η διαδρομή των τρένων Brio μπορεί να οδηγήσει την αμαξοστοιχία σε μια φάρμα! Στο σιδηροδρομικό σετ φάρμα Brio World τα παιδιά μπορούν να παίξουν με την αγελάδα και το τρακτέρ, την ώρα που ο μαγνητικός γερανός γεμίζει με σανό τον αχυρώνα. Η αγελάδα της φάρμας μπορεί να πάει ως και... βόλτα με το τρένο του σετ, καθώς υπάρχει ειδικό βαγόνι για αυτή. Κι αν το τρένο λερωθεί από τις πολλές βόλτες, εύκολα θα βρεθεί στο Brio World Smart πλυντήριο τρένων για πλύσιμο. Το πλυντήριο είναι κι αυτό μέρος της συλλογής Smart Tech και κάνει ήχους όταν το τρένο πλησιάσει. Ταξίδια θέλουν να πάνε και οι επιβάτες, όμως, όχι μόνο τα ζώα της φάρμας! Γι’ αυτό πρόσθεσε και το τηλεκατευθυνόμενο επιβατικό τρένο Brio World στα παιχνίδια του παιδιού.

Τα παιχνίδια Brio World δεν ξεχωρίζουν μόνο για τη διασκέδαση που προσφέρουν στα παιδιά, διακρίνονται και για την ποιότητά τους. Η κατασκευή τους δεν είναι αποκλειστικά από πλαστικό, καθώς χρησιμοποιείται ακόμα ξύλο σε πολλά μέρη, κρατώντας έτσι την παράδοση δεκαετιών της εταιρίας.

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερα παιχνίδια Brio World στο public.gr και φτιάξε με τα παιδιά έναν ταξιδιάρικο παιχνιδόκοσμο!