Xmas Fairytales με τον Αργύρη Πανταζάρα / «Καλώς ήρθατε στο σπίτι του Άγιου Βασίλη»

Περίληψη: Τη χριστουγεννιάτικη ιστορία του Olivier Dupin, «Καλώς ήρθατε στο σπίτι του Άγιου Βασίλη», μας διαβάζει ο Αργύρης Πανταζάρας.

Όλα τα παιδιά ανυπομονούν να δουν τι δώρο θα τους φέρει σε λίγες μέρες ο Άγιος Βασίλης. Θα βρουν άραγε κάτω από το έλατο αυτό που του ζήτησαν στο γράμμα που του έστειλαν; Ένα τέτοιο γράμμα έγραψε και η Αυγή, στο νέο χριστουγεννιάτικο βιβλίο του Olivier Dupin «Καλώς ήρθατε στο σπίτι του Άγιου Βασίλη».

Η Αυγή μπορεί και να μην λάβει καν δώρο φέτος κι αυτό γιατί τελευταία στιγμή συνειδητοποιεί ότι δεν έστειλε ακόμα το γράμμα της! Εκεί που ονειρεύεται τη ζεστή παραμονή των Χριστουγέννων που πλησιάζει, τα γλυκά, τις μυρωδιές, τα παιχνίδια, βλέπει τον κόκκινο φάκελο προς τον Άγιο Βασίλη στο ράφι της! Αναγκαστικά, πρέπει να βιαστεί για να προλάβει το ταχυδρομείο, αν θέλει να φτάσει η επιστολή της εγκαίρως στο χωριό του Άγιου Βασίλη. Κι αυτή είναι μόλις η αρχή της περιπέτειάς της. Δες πώς συνεχίζεται η ιστορία, μέσα από την εκφραστική αφήγηση του αγαπημένου ηθοποιού Αργύρη Πανταζάρα:

Video Duration
3:10

Στο ταχυδρομείο δεν συνάντησε τον γνωστό ταχυδρόμο μπροστά από το γραμματοκιβώτιο, αλλά ένα… ξωτικό! Όπως ίσως κατάλαβες, η Αυγή και ο φίλος της ο Λεωνίδας έχουν με κάποιο μαγικό τρόπο μεταφερθεί στο χωριό του Άι Βασίλη! Αντί για μία αποστολή γράμματος, η Αυγή και ο Λεωνίδας θα πρέπει ξαφνικά να βοηθήσουν τον Άγιο Βασίλη να ετοιμαστεί για το μεγάλο του ταξίδι, μιας και δεν νιώθει πολύ καλά. Κι αν ο Άγιος δεν ανέβει στο έλκηθρο, δεν θα μείνει μόνο η Αυγή χωρίς δώρο, αλλά τα παιδιά όλου του κόσμου!

Ο Αργύρης Πανταζάρας δεν μας διάβασε μόνο το βιβλίο, μας έδειξε για λίγο και τις εντυπωσιακές σελίδες του, στην αρχή του βίντεο. Δεν το πρόσεξες; Πάρα ξανά Play! Το μαγικό χριστουγεννιάτικο βιβλίο «Καλώς ήρθατε στο σπίτι του Άγιου Βασίλη» δεν αποτελείται απλώς από κείμενα και όμορφες εικόνες. Οι σελίδες του ξεδιπλώνουν και αποκαλύπτουν σκηνικά που μοιάζουν να έχουν βγει από το θέατρο, παρακινώντας τα παιδιά να παίξουν με το βιβλίο και να βιώσουν με περισσότερους τρόπους της ιστορία. Για τα μικρά παιδιά, αυτό το βιβλίο είναι μία τέλεια επιλογή δώρου για τις γιορτές!

Ακόμα περισσότερες βιβλιοπροτάσεις δώρων για όλους σε περιμένουν στα καταστήματα Public και στο Public.gr!