Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για τη δασκάλα και το δάσκαλο!

Περίληψη: Μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα για δασκάλες και δασκάλους, για να χαρίσεις στα αγαπημένα πρόσωπα των παιδιών! Ανακάλυψε προτάσεις για μοναδικά χριστουγεννιάτικα δωράκια!

Σίγουρα θυμάσαι τον αγαπημένο σου δάσκαλο ή την αγαπημένη σου δασκάλα, αφού όσα χρόνια κι αν περάσουν θα είναι πάντα χαραγμένοι στη μνήμη σου. Και όχι για την ανάγνωση, την γραφή και την αριθμητική που σου έμαθαν, αλλά για τα μαθήματα ζωής. Πού θα βρισκόμασταν άραγε χωρίς αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους που μας εμπνέουν, μας στηρίζουν και μας ενθαρρύνουν στα πρώτα μας βήματα; Καθώς τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών, είναι ευκαιρία να δείξεις την αγάπη σου και την ευγνωμοσύνη σου σε αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωή σου, τους δασκάλους των παιδιών σου! Σου έχουμε ετοιμάσει λοιπόν μπόλικες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα για δασκάλες και δασκάλου, που μπορεί να χαρίσει το μικρό σας. Έτοιμοι;

Χριστουγεννιάτικες κούπες: το αγαπημένο δώρο όλων των δασκάλων

Δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι ακριβό. Αρκεί να επενδύσεις λίγη σκέψη στην επιλογή σου, διαλέγοντας κάτι που θα χρησιμοποιούν τακτικά και θα θυμούνται για πάντα το μικρό σου. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μια χριστουγεννιάτικη κούπα για τη δασκάλα ή το δάσκαλο; Μπορείς να επιλέξεις μια κούπα με χριστουγεννιάτικη ευχή ή μια πιο παιχνιδιάρική χριστουγεννιάτικη κούπα με σκυλάκια. Στα καταστήματά μας και στο Public.gr θα βρεις τεράστια γκάμα από στιλάτες κούπες σε όλα τα μεγέθη, χρώματα και στυλ. Μπορείς, ακόμα, να συνοδέψεις τη κούπα με ένα μπουκέτο από χριστουγεννιάτικα λουλούδια για τη δασκάλα!

Βρες χριστουγεννιάτικα στολίδια που μοιάζουν με χειροποίητα

Ένα ακόμα αγαπημένο δώρο αυτή την εποχή είναι τα χριστουγεννιάτικα στολίδια! Μπορείς να βρεις ένα διαχρονικό (με χριστουγεννιάτικη σφραγίδα) στολίδι όπως έναν κρεμαστό χιονάνθρωπο για το δέντρο ή ένα σετ από ασημένιες χριστουγεννιάτικες μπάλες που θα ξετρελάνει τη δασκάλα! Ανακάλυψε μοναδικά στολίδια και βρες το αγαπημένο σου! Για τις καλλιτεχνικές ψυχές, προτείνουμε να προμηθευτείς χριστουγεννιάτικα χαρτικά είδη και να κατασκευάσουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο χειροποίητο δώρο τα παιδιά. Οι ιδέες είναι άπειρες αρκεί να υπάρχει όρεξη και χρόνος. Και για να γίνει το δώρο ακόμα πιο προσωπικό, μπορείς να συνοδεύσεις με μια χριστουγεννιάτικη κάρτα, βοηθώντας το μικρό σου να γράψει μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ευχή!

Φτιάξε ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι που θα αγαπήσει η δασκάλα σου

Άλλη μια πρωτότυπη ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο για τη δασκάλα είναι ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι. Τα παιδιά μπορούν να το φτιάξουν μόνα του (πάντα με τη δική σου καθοδήγηση) με χριστουγεννιάτικα υλικά που θα βρεις στα Public. Εάν οι καλλιτεχνικές δεξιότητες δεν συναρπάζουν τα παιδιά… άστο πάνω μας! Ψάξε για ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι με χιόνι, βελανίδιακατακόκκινα γκι και πολλά άλλα σχέδια. Ό,τι κι αν ψάχνεις, είμαστε σίγουροι πως θα το βρεις!

Προτίμησε χριστουγεννιάτικα τετράδια, στυλό και μολύβια

Για κάτι πιο fun, αλλά ταυτοχρόνως πολύ χρήσιμο, μπορείς να επιλέξεις τετράδια, στυλό και μολύβια για χριστουγεννιάτικο δώρο στη δασκάλα! Οι δασκάλες και οι δάσκαλοι χρησιμοποιούν καθημερινά γραφική ύλη, επομένως, τι πιο ωραίο από το να κάνεις δώρο κάτι που ξέρεις πως θα τους φανεί χρήσιμο; Όσον αφορά τα χρώματα και σχέδια, έχουμε τεράστια ποικιλία άρα σίγουρα θα βρεις το κατάλληλο design. Fun ιδέα: Μαζί με τα χριστουγεννιάτικα τετράδια, στυλό και μολύβια, μπορείς να κάνεις δώρο και ένα κουτί από χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια. 😊

Τα γούρια λειτουργούν τέλεια ως χριστουγεννιάτικα δωράκια για δασκάλες

Στο κατώφλι της νέας χρονιάς, προληπτικοί και μη επιθυμούν να προσελκύσουν τύχη για το νέο έτος. Για τον σκοπό αυτό, ένα χριστουγεννιάτικο γούρι μπορεί να ξετρελάνει τη δασκάλα! Εάν ψάχνεις κάτι κλασσικό, μπορείς να επιλέξεις ένα χριστουγεννιάτικο κόκκινο ρόδι. Μια άλλη επιλογή είναι ένα γούρι διακοσμημένο με κόκκινες και πράσινες κορδέλες και ένα χριστουγεννιάτικο λουλούδι. Εάν ψάχνεις για ένα γούρι που να διακοσμεί το χώρο όλο τον χρόνο, μπορείς να δεις τα γούρια του 2023 για το σπίτι, για στόλισμα και καλοτυχία!

Μπορείς να φτιάξεις ένα χριστουγεννιάτικο καλάθι που να περιέχει όλα τα παραπάνω!

Για να απογειώσεις το δώρο σου, θα μπορούσες να συνδυάσεις όλες τις παραπάνω προτάσεις σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τη δασκάλα! Πώς; Αρχικά βρες ένα ωραίο μεγάλο ψάθινο καλάθι, διακόσμησε το με κόκκινες και πράσινες κορδέλες (για να θυμίζει Χριστούγεννα) και έπειτα γέμισε το με όλα αυτά τα χριστουγεννιάτικα καλούδια που αναφέραμε! Ένα χριστουγεννιάτικο καλάθι δώρων μπορεί να είναι ένα απόλυτα προσωποποιημένο δώρο σχεδιασμένο ακριβώς για τη δασκάλα ή το δάσκαλο. Βάλε όλο σου το μεράκι και φτιάξε μαζί με τα παιδιά ένα μοναδικό καλάθι που θα αφήσει άφωνη τη δασκάλα!

Οι καλύτερες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα για δασκάλες είναι και φέτος στα Public!

Και κάπου εδώ τελειώνουν οι προτάσεις μας για χριστουγεννιάτικα δώρα που μπορείς να δώσεις στη δασκάλα! Ή μάλλον όχι. 

Γνώριζες ότι στα Public σε περιμένουν χιλιάδες special Χριστουγεννιάτικα δώραπαιχνίδια και βιβλία για μικρούς και μεγάλους; Αμέεε! Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μπορείς να τα αποκτήσεις με έως 3 άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα, χάρις στο πρόγραμμα Klarna. Και ποιος ξέρει… μπορεί να βρεις κάτι ακόμη πιο όμορφο και ταιριαστό για την αγαπημένη δασκάλα των παιδιών!

Αν, μάλιστα, δεν έχεις στολίσει ακόμα να ξέρεις ότι το ίδιο ισχύει και για όλα τα χριστουγεννιάτικα είδηχριστουγεννιάτικα δέντραστολίδιαλαμπάκιαγούρια & όλα τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά!