Ζωγραφίζουμε και δημιουργούμε με Play-Doh Art & Activity / Διαγωνισμός με 10 μεγάλους νικητές

Περίληψη: Με τη συλλογή δημιουργικής απασχόλησης της Play-Doh Art & Activity τα παιδιά θα ξετρελαθούν! Ανακάλυψέ τα, πάρε μέρος στο διαγωνισμό και γίνε ένας από τους 10 μεγάλους νικητές.

Η δημιουργική απασχόληση αποτελεί μία από τις βασικές προϋποθέσεις για την σωστή ανάπτυξη των παιδιών. Η ζωγραφική και οι χειροτεχνίες αποτελούν έναν από τους βασικούς τρόπους για να μάθουν τα παιδιά να εκφράζονται. Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες, τους δίνεται η δυνατότητα να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα τους. Μπορούν να αντιληφθούν καλύτερα τον κόσμο που τους περιβάλλει, κοινωνικοποιούνται, μαθαίνουν να λειτουργούν μεμονωμένα και στο πλαίσιο μίας ομάδας και φυσικά, επεκτείνεται η φαντασία τους. Ταυτόχρονα, τα παιδιά ζωγραφίζοντας, επειδή έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν κάτι, εστιάζουν εκεί το ενδιαφέρον τους, άρα μαθαίνουν και να συγκεντρώνονται. Είναι αντιληπτό λοιπόν πως είναι απόλυτα υγιές και απαραίτητο, το να αφιερώνεται χρόνος στα παιδιά για δημιουργική απασχόληση.

Επίλεξε τα σετ ζωγραφικής από τη Play-Doh Art & Activity

Ειδικά τώρα, που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, και σιγά σιγά ξεκινάμε να στολίζουμε, είναι μία καλή ευκαιρία να φτιάξεις χριστουγεννιάτικα στολίδια μαζί με το παιδί. Έτσι θα αφιερώσεις αρκετό χρόνο στο παιδί σου και θα περάσετε υπέροχα μαζί, ζωγραφίζοντας και διακοσμώντας το σπίτι. Επίσης, όπου να ‘ναι θα ξεκινήσουν και στο σχολείο τις προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα, όποτε θα πρέπει οπωσδήποτε να έχεις εξοπλίσει το παιδί σου με σετ ζωγραφικής.

Επιλέγοντας τα απίθανα σετ Play-Doh Art & Activity, τα παιδιά θα έχουν ό,τι ακριβώς χρειάζονται για τις δημιουργικές τους δραστηριότητες. Μπορούν να βρουν ξυλομπογιές και μαρκαδόρους σε μία πανδαισία χρωμάτων, μαζί με μπλοκ ζωγραφικής, για να κάνουν πανέμορφες ζωγραφιές. Ακόμη θα βρουν νερομπογιές και δαχτυλομπογιές, που είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους δημιουργικής έκφρασης, διότι ενδυναμώνονται οι μύες των χεριών και των δακτύλων τους καθώς και μαθαίνουν να αναμειγνύουν χρώματα. Με όλα τα παραπάνω, τα παιδιά θα μπορούν να φτιάξουν πάρα πολλά πράγματα, όπως χριστουγεννιάτικες κάρτες και χρωματιστά στολίδια, και να διασκεδάσουν δημιουργικά ή να δημιουργήσουν διασκεδάζοντας!

Πάρε μέρος στο super ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Play-Doh Art & Activity!

Επειδή οι γιορτές πλησιάζουν, το Public μαζί με την Play-Doh χαρίζουν ένα (1) σετ με είδη ζωγραφικής Play-Doh Art & Activity σε δέκα (10) τυχερούς! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και διεκδίκησε ένα από τα δέκα (10) δώρα συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Το κάθε δώρο περιλαμβάνει ένα σετ με 18 τεμάχια - είδη ζωγραφικής Play-Doh Art & Activity. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία!

ο διαγωνισμός έγινε και οι νικητές κληρώθηκαν