Πασχαλινά δώρα για μεγάλα βαφτιστήρια!

Περίληψη: Ωραία τα παιχνίδια και τα σοκολατένια αυγά, αλλά αν το βαφτιστήρι έχει μεγαλώσει λίγο, ήρθε...

Ωραία τα παιχνίδια και τα σοκολατένια αυγά, αλλά αν το βαφτιστήρι έχει μεγαλώσει λίγο, ήρθε η ώρα να «σοβαρέψουν» και τα δώρα του…

Νονέ και νονά, κλέψε εντυπώσεις και χαμόγελα με activity trackers και πρωτότυπα gadgets!

Δώρα fitness

Για τον φανατικό... αθλητή της οικογένειας ή της παρέας, ένα activity tracker μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος. Το Xiaomi Mi Band 3 αποτελεί την καλύτερη λύση για καταγραφή της καθημερινής δραστηριότητας. Ακόμα και για τον πιο casual αθλητή μπορεί να γίνει ιδανικός καθημερινός σύμβουλος, αφού μετρά απόσταση, θερμίδες, καρδιακούς παλμούς, αλλά σε ενημερώνει και για ειδοποιήσεις από το smartphone.

Αν έχεις νακάνεις με πιο... hardcore αθλητή, όμως, υπάρχει και η επιλογή ενός activity tracker, όπως το Garmin Forerunner 235, το οποίο έχει πολύ περισσότερες επιλογές από την απλή καταγραφή. Το Forerunner 235 διαθέτει ενσωματωμένο GPS για υπολογισμό απόστασης με μεγαλύτερη ακρίβεια, αλλά και λειτουργία χρονομέτρου, για να μετράς κάθε γύρο. Το Forerunner διαθέτει προεγκατεστημένα πολλά διαφορετικά αθλήματα, για να μπορέσεις έτσι να καταγράψεις με μεγαλύτερη ακρίβεια κάθε σου άσκηση.

Πρωτότυπα Gadget

Για όποιον λατρεύει την φωτογραφία και το βίντεο, ένα Drone θα του δώσει νέα οπτική γωνία των πραγμάτων. Το Hubsan H107C+ Mini Drone είναι το τέλειο δώρο, για να κάνεις κάποιος την αρχή στις εναέριες λήψεις. Με κάμερα που μπορεί να τραβήξει βίντεο 1080p και λειτουργία σταθεροποίησης πτήσης το mini drone της Hubsan κυριολεκτικά θα απογειώσει τις λήψεις σου!

Αν θες οι μετακινήσεις στην πόλη να γίνουν παιχνιδάκι, τότε μπορείς να κάνεις δώρο στα αγαπημένα σου άτομα ένα ηλεκτρικό scooter, όπως το Xiaomi Mi Electric Scooter. Η νέα μόδα στη μετακίνηση θα κάνει όποιον το χρησιμοποιεί να ξεχάσει την κίνηση. Το ηλεκτρικό scooter της Xiaomi διαθέτει αυτονομία 30km, άρα μπορεί να πάει σχεδόν παντού. Και για τις μέρες που θα πιάσει βροχή, μπορεί εύκολα να διπλωθεί, για να μπεις με αυτό στο μετρό ή σε άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τι θα έλεγες, όμως, και για ένα πατίνι ως δώρο; Ακόμα και τα πατίνια έχουν γίνει high-tech σήμερα και μπορείς με αυτά να πιάσεις πανεύκολα ταχύτητες 15km/h. Με το Hoverboard T-Slide 65X μπορείς να πας βόλτα μέχρι και 15 χιλιόμετρα. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο εκτός από καλή ισορροπία!

IP Cameras

Το Πάσχα ενδείκνυται για εξορμήσεις μακριά από την πόλη. Αν, λοιπόν, εσύ ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα αποφασίσετε να λείψετε από το σπίτι για κάποιες μέρες, τότε η επένδυση σε IP Camera θα ήταν μια σοφή επιλογή.

Για τους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους μπορείς να εγκαταστήσεις την Ezviz C3C, η οποία μπορεί να δει κάθε ώρα της ημέρας μέχρι και σε απόσταση 30 μέτρων. Για εσωτερικούς χώρους, όμως, σου προτείνουμε και τη Xiaomi Mi Home Camera, που διαθέτει επίσης νυχτερινή λήψη και ακόμα μεγαλύτερο οπτικό πεδίο, για να καταγράψει κάθε κίνηση όσο λείπεις. Και οι δύο κάμερες διαθέτουν τη δυνατότητα live ειδοποιήσεων και καταγραφής σε κάρτες microSD, οπότε μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Με τα ιδιαίτερα δώρα που θα βρεις στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr, σίγουρα θα ξεφύγεις από τα τετριμμένα και η έκπληξη για τον παραλήπτη είναι... εγγυημένη!