Play-Doh: Τα παιδιά πλάθουν τον δικό τους κόσμο - κερδίστε 10 παιχνίδια!

Περίληψη: Και κάπως έτσι φτάσαμε στον Σεπτέμβριο... Η άδεια τελείωσε, οι διακοπές ολοκληρώθηκαν και, όπως λέει ο σοφός...

Και κάπως έτσι φτάσαμε στον Σεπτέμβριο... Η άδεια τελείωσε, οι διακοπές ολοκληρώθηκαν και, όπως λέει ο σοφός λαός, «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του». Επιστρέφεις, λοιπόν, στη δουλειά και το παιδί σου επιστρέφει με τη σειρά του στο σχολείο. Και εκεί σε πιάνει η ανησυχία για το πώς η απασχόλησή του θα γίνει δημιουργική! Στο σημείο αυτό, λοιπόν, έρχεται η Play-Doh με τις πλαστελίνες και τα... μαγικά κίτρινα βαζάκια της με το πολύχρωμο περιεχόμενο, που κάνουν εδώ και χρόνια τα παιδιά να δημιουργούν τους δικούς τους κόσμους από πλαστελίνες, γεμάτους χρώματα, μαλακές και εύκαμπτες υφές με χαρακτηριστικά αρώματα και εκείνο  το εθιστικό «ποπ» που κάνει το δοχείο όταν ανοίγει! Ποια είναι όμως η Play-Doh και πώς την γνωρίσαμε; H Play-Doh πρωτοεμφανίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1920 και ήταν γνωστή ως υλικό καθαρισμού ταπετσαρίας! Τη σημερινή της χρήση, ως ένα από τα πλέον δημιουργικά παιχνίδια, την απέκτησε τη δεκαετία του 1950 και από τότε έχει μπει σε κάθε σπίτι και σχολείο παγκοσμίως. Αργότερα στη συλλογή προστέθηκαν και πολλά αξεσουάρ και καλούπια, τα οποία έκαναν το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό. Πλέον τα σχέδια και τα χρώματα είναι τόσα που τα παιδιά δεν θα ξέρουν τι να πρωτοδιαλέξουν! Τι είναι όμως αυτό που κάνει το παιχνίδι με τις πλαστελίνες Play-Doh τόσο ξεχωριστό; Η Play- Doh δίνει τη δυνατότητα σε κάθε παιδί να αναπτύξει τόσο το μυαλό όσο και το σώμα του με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Αρχικά το βοηθά να αναπτύξει τη σκέψη και τη φαντασία του στην προσπάθειά του να εμπνευστεί την πιο ξεχωριστή δημιουργία. Ακόμη συντελεί στην ανακάλυψη και την προσέγγιση του γύρω περιβάλλοντος μέσα από την προσπάθεια αντιγραφής τρισδιάστατων αντικειμένων. Αυξάνει, μέσω της αφής, το οπτικό του ερέθισμα και ενισχύει την όσφρηση μέσω της ιδιαίτερης μυρωδιάς του υλικού. Τέλος, ενδυναμώνει τα δάχτυλα του παιδιού κάνοντάς το έτοιμο να κρατά τα μολύβια του και τα πιρούνια του!

Εμείς στο Public παίξαμε με τα πλαστοζυμαράκια Play-Doh και σας προτείνουμε τα Χρώματα και Σχήματα, πλαστελίνες με ζωηρά, κεφάτα χρώματα!

Μαζί με τις πλαστελίνες, χρήσιμο θα ήταν και το παιχνίδι Αριθμοί & Μέτρημα της Play-Doh, που θα βοηθήσει τα παιδιά να καλλιεργήσουν τη σκέψη και τη φαντασία τους, κάνοντας το μέτρημα... παιχνιδάκι! Αν σε αυτό προστεθούν και τα καλουπάκια φαγητού, τα πιρούνια, το μαχαίρι και όλα τα συμπαρομαρτούντα που χρειάζεται ένας σεφ για να δημιουργήσει λαχταριστές λιχουδιές και θα τα βρει ενσωματωμένα στο Grocery Goodies της Play-Doh, καθώς και το μίξερ της Play-Doh - γίνεται σεφ χωρίς μίξερ; - το παιδί σου θα γίνει ο καλύτερος σεφ, μαθαίνοντας όλα τα κόλπα και τις τεχνικές στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το Public.

To Public, σε συνεργασία με την Play-Doh, χαρίζει σε δέκα τυχερούς (10) δέκα (10) παιχνίδια. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου.

Η κλήρωσε έγινε και οι νικητές είναι: Ασπασία Λώλου Μαρία Περεζού Γιάννης Μπάτσιος Γαλάτεια Γερακανάκη Χρυσούλα Τεκεσάββα Ευαγγελία Βέργου Θεόφιλος Ρώσσιος Ευαγγελία Σταμέλου Κωνσταντίνα Κουτσουρά Μπαχαντίρ Μπιτιρίμ