Ο YouTuber Mikeius έρχεται στα Public!

Περίληψη: Ο YouTuber Mikeius έρχεται στα Public με αφορμή το βιβλίο του "WHAT THE FACT!?".

Το Public και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «WHAT THE FACT!?», του γνωστού YouTuber Mikeius, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στο Public Βόλου, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 19:00 στο Public Σερρών και το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12:00 στο Public Τσιμισκή. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον Mikeius, ο οποίος θα υπογράψει και αντίτυπα του βιβλίου του.

Ο Mikeius εξηγεί τους πιο απίστευτους επιστημονικούς μύθους αντλώντας παραδείγματα από τη Φυσική, τη Χημεία, τη Βιολογία, την Ιστορία, τη Φιλοσοφία και τη Μηχανική.

Αν είσαι φαν του What the fact!? στο YouTube, δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις από το βιβλίο! 39+1 ιστορίες της επιστήμης που θα σου... ανατινάξουν τον εγκέφαλο.

Λίγα λόγια για το βιβλίο (από το οπισθόφυλλο)

  • Πώς θα ήταν μια ρεαλιστική εξωγήινη εισβολή;
  • Τι είναι ο «Πόλεμος των Ρευμάτων»;
  • Γιατί έχει άδικο ο Thanos;
  • Είναι δυνατόν να έκανε λάθος ο Αϊνστάιν;

Το βιβλίο περιέχει βίντεο σε QR code με μήνυμα του Mikeius αποκλειστικά για τους αναγνώστες του

Βιογραφικό

Ο Mikeius σπούδασε στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. αλλά ακολούθησε καριέρα στα media. Ξεκίνησε ως blogger και το 2011 συνεργάστηκε με το ComedyLab για την πρώτη mainstream εκπομπή στο ελληνικό Internet. Από τότε παράγει περιεχόμενο για το YouTube σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς σειρές της πλατφόρμας, όπως το «ΜΠΡΑΦ», το «Θάψε το Σενάριο» και «Ο Σκεπτικός Κάφρος». Από το 2017 προωθεί τη μετάδοση της επιστήμης στο ευρύ κοινό με την εκπομπή «What the Fact!?».