Ψήφισε τώρα το αγαπημένο σου βιβλίο στο www.publicbookawards.gr!

Περίληψη: Εσένα ποιο ήταν το αγαπημένο σου βιβλίο για το 2013; Από χτες οι αναγνώστες ξεκίνησαν...

Εσένα ποιο ήταν το αγαπημένο σου βιβλίο για το 2013; Από χτες οι αναγνώστες ξεκίνησαν να ψηφίζουν το αγαπημένο τους ελληνικό βιβλίο το οποίο εκδόθηκε μέσα στο 2013 στα πρώτα Βραβεία Βιβλίου Public!  

Στα Βραβεία Βιβλίου Public συμμετέχουν: περισσότεροι από 100 εκδότες και 900 συγγραφείς, με πάνω από 1.000 ελληνικούς τίτλους! Οι κατηγορίες των Βραβείων Βιβλίου Public 2014 είναι οι εξής: Μυθιστόρημα της χρονιάς, Non-Fiction, Ποίηση, Παιδική λογοτεχνία, Εφηβική λογοτεχνία, Μαγειρική, Μεγάλες συγκινήσεις (ή αλλιώς το βιβλίο που σε έκανε να κλάψεις με μαύρο δάκρυ ή το βιβλίο που σε έκανε να γελάσεις μέχρι δακρύων!)

page2   Εκτός από τα βραβεία που αναδεικνύονται από το κοινό υπάρχουν και 3 βραβεία που είναι εκτός ψηφοφορίας κοινού. Τα 2 εξ’ αυτών αφορούν σε βράβευση εκδοτών, ενώ το 3ο αφορά στο Βραβείο βιβλιοπωλείων PUBLIC, όπου η ψήφος προκύπτει από τους πωλητές των βιβλιοπωλείων μας! Η διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώνεται σε δύο φάσεις: Στην 1η φάση, που διαρκεί από τις 19 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου, ο αναγνώστης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον αγαπημένο του τίτλο μέσα από μια πληθώρα ελληνικών βιβλίων, τα οποία εκδόθηκαν για πρώτη φορά το 2013. Ο κάθε αναγνώστης θα έχει δικαίωμα να ψηφίσει σε μία ή και περισσότερες κατηγορίες ένα και μόνο τίτλο βιβλίου.  Στη 2η φάση της ψηφοφορίας κι αφού έχουν ανακοινωθεί τα 10 δημοφιλέστερα βιβλία ανά κατηγορία βράβευσης, οι αναγνώστες θα κληθούν να αναδείξουν το μεγάλο νικητή της κάθε κατηγορίας.  page 1   Τα αποτελέσματα των βραβείων θα ανακοινωθούν στα μέσα Μαΐου σε μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στο βιβλίο, στους αναγνώστες που έχει ως στόχο να τιμήσει τους συγγραφείς και τους εκδότες τους. Μπες από τις 19 Μαρτίου στο www.publicbookawards.gr, αναζήτησε το αγαπημένο σου βιβλίο σε όποια κατηγορία επιθυμείς και ψήφισε το!  Στα Βραβεία Βιβλίου Public ο αναγνώστης αποφασίζει!   Χορηγός είναι η νέα σειρά tablet Samsung Galaxy Pro.    GalaxyNotePro_41x37,7cm_v2