«Ο Ψιθυριστής»: Το ντεμπούτο του Alex North θα σε ανατριχιάσει

Περίληψη: Η αναμονή έφτασε (σχεδόν) στο τέλος της και το πιο πολυσυζητημένο μυθιστόρημα-θρίλερ της χρονιάς είναι...

Η αναμονή έφτασε (σχεδόν) στο τέλος της και το πιο πολυσυζητημένο μυθιστόρημα-θρίλερ της χρονιάς είναι πολύ κοντά στην κυκλοφορία. «Ο Ψιθυριστής» είναι το συγγραφικό ντεμπούτο του Alex North και θα σου χαρίσει πολλά παραπάνω από τρόμο. Το μαεστρικό γράψιμο του North θα σου μεταδώσει την ιστορία του με τέτοιο τρόπο, που πραγματικά θα νιώσεις σαν να ήσουν μέρος της.

Ο λόγος που «ο Ψιθυριστής» καταφέρνει να είναι τόσο τρομακτικός είναι οι πολύ δυνατοί χαρακτήρες του. Οι πρωταγωνιστές είναι φτιαγμένοι έτσι που δεν μπορείς παρά να δεθείς μαζί τους και να σε συγκλονίσει ό,τι τους συμβαίνει.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μια αναπάντεχη οικογενειακή τραγωδία αλλάζει απότομα το σκηνικό της ζωής του Tom Kennedy. Η σύζυγός του φεύγει από τη ζωή και αφήνει αυτόν και τον μικρό του γιο Jake συντετριμμένους. Η ψυχολογική κατάσταση και των δύο είναι πολύ κακή και η αντιμετώπιση της πραγματικότητας κάθε άλλο παρά εύκολη.

Θέλοντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του, μετά τον χαμό της συζύγου του, ο Tom αποφασίζει να μετακομίσουν με τον γιο του στο Featherbank, ένα φαινομενικά ήσυχο χωριό που έχει όμως μακάβριο παρελθόν. Είκοσι χρόνια πριν, είχε δράσει στο χωριό ο «Ψιθυριστής», ένας κατά συρροή δολοφόνος που απήγαγε και σκότωσε πέντε παιδιά πριν τελικά συλληφθεί.

Οι μνήμες του Ψιθυριστή ξυπνούν ξανά στο Featherbank, όταν ακόμα ένα νεαρό παιδί εξαφανίζεται. Την κατάσταση κάνει ακόμα πιο ανησυχητική για τον Tom Kennedy η νέα παράξενη συμπεριφορά του γιού του. Ο εξάχρονος Jake έχει αρχίσει να μιλάει σε φανταστικούς του φίλους και να ακούει ψιθύρους στο παράθυρό του. Θα μπορούσε η νέα απαγωγή να είναι από τον «ψιθυριστή»; Μοιάζει απίστευτο μιας και ο «ψιθυριστής» βρίσκεται εδώ και χρόνια στη φυλακή. Τι συμβαίνει, λοιπόν, πραγματικά στο Featherbank;

Τις απαντήσεις θα τις πάρουμε στις 13 Ιουνίου όταν και το μυθιστόρημα «Ο Ψιθυριστής» θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα. Ήδη τα σχόλια είναι διθυραμβικά με τον συγγραφέα Steve Cavanagh να χαρακτηρίζει τον ψιθυριστή ως «Το καλύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα της δεκαετίας».

Τόσο μεγάλη είναι η θετική ανταπόκριση που έχει λάβει το βιβλίο, που οι αδερφοί Russo (Avengers Infinity War/Endgame, Community) έχουν αποκτήσει ήδη τα δικαιώματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του.

Το Public, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Bell, χαρίζουν σε πέντε (5) τυχερούς πέντε (5) αντίτυπα του βιβλίου «Ο Ψιθυριστής». Ο διαγωνισμός θα λήξει τη Δευτέρα 10 Ιουνίου

Ο διαγωνισμός έληξε και οι νικητές είναι οι εξής:

Γιώργος Φράγκος
Κυριακή Κουρτέση
Ελευθερία Ψαρρού
Δέσποινα Σιαφαρίκα
Δημήτρης Νταλαγιώργος

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!