4+1 κοντινοί προορισμοί για τις πρώτες βουτιές!

Περίληψη: Οι ιδανικές παραλίες για τις μονοήμερες αποδράσεις σου σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη και τα προϊόντα που μπορείς να πάρεις μαζί αξιοποιώντας την υπηρεσία Next Day Delivery

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά με τον υδράργυρο να φτάνει σε θερμοκρασίες άνω των 33οC. Μπορεί οι περισσότεροι να εργάζονται σκληρά τις καθημερινές, αλλά όλοι περιμένουν το Σαββατοκύριακο για σύντομες αποδράσεις μακριά από τον καύσωνα των μεγαλουπόλεων και μία δροσερή θάλασσα που θα τους αναζωογονήσει και θα τους δώσει «δύναμη» να ανταπεξέλθουν σε μία ακόμη εβδομάδα δουλειάς εν μέσω καύσωνα. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν συγκεκριμένες παραλίες οι οποίες πλημμυρίζουν τόσο πολύ από τον κόσμο, που δυσανασχετείς να πας και εσύ εκεί. Μην ανησυχείς όμως, γιατί φέτος δεν πρόκειται να χάσεις κανένα μπάνιο! Σου έχουμε τις καλύτερες επιλογές για Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο. Και αν σου λείπει ο απαραίτητος εξοπλισμός, τότε θα σου πούμε ξανά να μην ανησυχείς, γιατί χάρη στο Next Day Delivery μπορείς να βρεις αμέτρητες επιλογές σε εξοπλισμό και αξεσουάρ παραλίας, ούτως ώστε να είσαι έτοιμος για τις επόμενες βουτιές σου!

next-day-delivery-beach-ideas-01.jpg

Μαγευτικές παραλίες στην Αττική

Πόρτο Γερμενό

Σε απόσταση περίπου μίας ώρας από το κέντρο της Αθήνας, το Πόρτο Γερμενό αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όλους λατρεύουν τη θάλασσα και τη φύση. Η μοναδική αυτή παραλία συνδυάζει το πράσινο της φύσης με το μπλε του ουρανού και της θάλασσας και δημιουργεί μία αγαλλίαση σε όλους τους ρομαντικούς και μη της παρέας. Θα συναντήσεις 5 διαφορετικές, με κρυστάλλινα νερά, παραλίες με άμμο και ψιλό βοτσαλάκι για να επιλέξεις όποια εσύ επιθυμείς. Το πιο πιθανό είναι πως θα βρεις σκιά κάτω από τα αρμυρίκια, αλλά για να είσαι απόλυτα σίγουρος που δε θα είσαι εκτεθειμένος στην υψηλή ακτινοβολία του ήλιου, μπορείς να προσθέσεις στον εξοπλισμό σου ένα σκίαστρο θαλάσσης.

Βραχάτι

Αν έχεις οικογένεια και αναζητείς μία ήσυχη παραλία με μεγάλη έκταση στην οποία μπορείς να αφήσεις ελεύθερα τα παιδιά σου να παίζουν, όσο εσύ θα απολαμβάνεις το μπάνιο σου ή τον καφέ σου στις ξαπλώστρες της παραλίας, τότε δε χρειάζεται να επιλέξεις άλλη παραλία πέρα από το Βραχάτι, που απέχει μόλις μιάμιση ώρα από το κέντρο της Αθήνας. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για μία μονοήμερη εκδρομή, ενώ έχει και πολλά καταστήματα εστίασης για τα ποτά και τα φαγητά σας. Επειδή, όμως, τα παιδιά σου θα φύγουν δύσκολα από την παραλία, μπορείς να προμηθευτείς φαγητό από το σπίτι σε φαγητοδοχεία και άφθονο νερό σε μπουκάλια θερμός γιατί σίγουρα θα διψάσουν από το πολύ παιχνίδι.

Παραλία ΚΑΠΕ

Από την άλλη πλευρά της Αττικής και σε απόσταση μιάμισης ώρα από το κέντρο της Αθήνας, θα συναντήσεις την παραλία ΚΑΠΕ με τα γαλανά χρώματα και την χρυσαφένια άμμο. Σε πολύ κοντινή απόσταση θα συναντήσεις τον Ναό του Ποσειδώνα για να τραβήξεις φωτογραφίες με την φωτογραφική μηχανή σου το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα που σε κάνει να νομίζεις πως βρίσκεσαι σε ένα από τα αγαπημένα σου νησιά της Ελλάδας μας. Η συγκεκριμένη παραλία αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για μία μονοήμερη απόδραση!

Πού θα πας για βουτιές στη Θεσσαλονίκη;

Επανομή

Σε απόσταση μόλις 30 λεπτών από το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα συναντήσεις την Επανομή. Είναι μία αρκετά μεγάλη παραλία με άμμο στο κέντρο, που σου επιτρέπει να κολυμπήσεις και από τις δύο πλευρές της παραλίας. Η επιβλητική θέα στον Όλυμπο αλλά και το χαρακτηριστικό ναυάγιο της περιοχής εντυπωσιάζουν κάθε χρόνο μικρούς και μεγάλους. Μην ξεχάσεις να πάρεις το αγαπημένο σου βιβλίο για να περάσεις ποιοτικό χρόνο, πλάι στον ήχο του κύματος που θα σου θυμίσει όμορφες παιδικές ξέγνοιαστες στιγμές.

Λιτόχωρο

Και μιας και αναφέραμε τον Όλυμπο παραπάνω, δε γίνεται να μην προσθέσουμε στη λίστα μας άλλο ένα μοναδικό μέρος για τα καλοκαιρινά μπάνια σου. Αυτό δεν είναι άλλο πέρα από το Λιτόχωρο και συγκεκριμένα την χαράδρα του Ενιπέα, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου μίας ώρας από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μιλάμε για την βάση του Ολύμπου και απευθυνόμαστε σε όσους λατρεύουν την φύση και τη θάλασσα και θέλουν να τα συνδυάζουν. Και μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου το φορητό ηχείο σου, για να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική και να ζήσεις την κάθε στιγμή στο έπακρο!

next-day-delivery-beach-ideas-02.jpg

Ό,τι χρειαστείς στην πόρτα σου με Next Day Delivery!

Με το Next Day Delivery όλα είναι δυνατά γιατί μπορείς να παραλάβεις άμεσα και συγκεκριμένα μέσα στις επόμενες 24-48 ώρες, όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που σου λείπουν, από τα Public και να είσαι έτοιμος για την δική σου σύντομη κυριακάτικη απόδραση. Αρκεί να μπεις στο site και να επιλέξεις προϊόντα που διαθέτουν «Παράδοση 24-48 ώρες». Όλα τα άλλα άσε τα πάνω μας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!