Summer bucket list: Τα 5+1 must do’s του φετινού καλοκαιριού

Περίληψη: Αυτές είναι οι δραστηριότητες που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε φέτος το καλοκαίρι! Πιάσε χαρτί και μολύβι και κράτα σημειώσεις για την summer bucket list σου.

Ξέρεις ότι ήρθε το καλοκαίρι όταν η όρεξη σου για δραστηριότητες είναι ανεβασμένη και σκέφτεσαι συνεχώς τι θα βάλεις στο πρόγραμμά σου ώστε να «σπάσεις» λίγο τη ρουτίνα σου! Είσαι έτοιμος να ανανεώσεις τη summer bucket list σου με νέες προτάσεις για να νιώσεις και εσύ… περισσότερο καλοκαίρι; Άραγε τι σημαίνει για εσένα καλοκαίρι; Γιατί για εμάς σημαίνει όλα τα παρακάτω!

Video Duration
0:30

Θερινό σινεμά

Είτε είσαι σινεφίλ είτε όχι, το θερινό σινεμά είναι καλοκαιρινή αξία! Η πρώτη σου ταινία στον αγαπημένο σου υπαίθριο κινηματογράφο σηματοδοτεί και την έναρξη του καλοκαιριού. Σωστά; Μην το αμελήσεις λοιπόν, κλείσε θέση για εσένα και την παρέα σου, πάρε μπόλικα ποπ-κορν και καλή προβολή!

Αν όμως κανένα θερινό σινεμά δεν έχει κάποια ταινία που να σε ενθουσιάζει, δεν χρειάζεται να ξενιτευτείς. Φτιάξε το δικό σου σινεμά στο μπαλκόνι σου με ένα άσπρο σεντόνι και έναν projector. Και αυτή η εκδοχή έχει τη χάρη της αφού η επιλογή της ταινίας είναι ξεκάθαρα «στο χέρι σου» και η άνεση του χώρου σου όπως και να το κάνουμε, δεν συγκρίνεται!

Πάρτι στη θάλασσα

Το έχουμε κάνει ξεκάθαρο ότι ο στόχος μας για το φετινό καλοκαίρι είναι να το ζήσουμε όσο δεν πάει; Πάρτι σε μία παραλία λοιπόν! Τι θα χρειαστείς; Την καλύτερη παρέα, μαγιό, παιχνίδια και φουσκωτά για ατελείωτη διασκέδαση μέσα στη θάλασσα, ένα ψυγειάκι για τα αναψυκτικά και ένα φορητό ηχείο που θα απογειώσει τη διάθεση του πάρτι! Πάτα το play στην αγαπημένη σου playlist και κάνε τις βουτιές σου ανενόχλητος με την παρέα σου.

Picnic στην εξοχή με τα πιο δροσιστικά cocktails

Αν δεν είσαι fan της θάλασσας και προτιμάς τα πάρκα, στην summer bucket list σου πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις ένα picnic με τους αγαπημένους σου. Βρες ένα ήσυχο μέρος με δέντρα που θα σου προσφέρουν σκιά ή στήσε μια σκηνή για περισσότερη άνεση, άπλωσε το καθιερωμένο τραπεζομάντηλο με όλα τα σνακ που έχεις πάρει μαζί και απόλαυσέ το! Κάνε την ημέρα ακόμα πιο ιδιαίτερη έχοντας μαζί σου τα απαραίτητα «σύνεργα» για να φτιάξεις τα πιο δροσερά και απολαυστικά cocktails για τους φίλους σου! Μην πας απροετοίμαστος, δες τα απαραίτητα tutorials στο youtube γιατί οι απαιτήσεις είναι ανεβασμένες!

summer-bucket-list-01

Διάβασμα στην παραλία

Αυτό το καλοκαίρι πέρα από διασκέδαση στη λίστα προτεραιοτήτων μας έχουμε και την ξεκούραση! Μήπως ήρθε η ώρα λοιπόν, να φτιάξεις τη λίστα με τα αγαπημένα σου βιβλία ή τα βιβλία που θα ήθελες πολύ να διαβάσεις και να τα πάρεις μαζί σου στη θάλασσα; Είτε στις διακοπές σου είτε στις απογευματινές σου βουτιές, τα βιβλία θα σε ταξιδέψουν και θα σου δώσουν την ψυχική «ελευθερία» που χρειάζεσαι! Αν δεν έχεις κάποιο βιβλίο στο νου σου, τι θα έλεγες φέτος το καλοκαίρι να διαβάσεις συγγραφείς από διαφορετικές χώρες του κόσμου;

Extreme sports ή και όχι

Παραδέξου το ότι και το προηγούμενο καλοκαίρι είχες βάλει στη λίστα σου τα θαλάσσια extreme sports αλλά τελικά… δεν έκατσε! Φέτος λοιπόν, θα τα καταφέρεις πίστεψέ το και η εμπειρία θα είναι μοναδική!

Αλλά μέχρι τότε μπορείς να… αλωνίσεις τη θάλασσα με το προσωπικό σου sup ,να εξερευνήσεις τον βυθό με τη μάσκα σου ή ακόμα να το «ρίξεις» στο απόλυτο καλοκαιρινό σπορ, τις ρακέτες!

Συναυλίες & παραστάσεις δεν πρέπει να λείπουν από την summer bucket list

Κάνε το φετινό καλοκαίρι να μείνει αξέχαστο με όποιον τρόπο μπορείς! Οι καλοκαιρινές περιοδείες συναυλιών και παραστάσεων ξεκινάνε και εσύ γίνεται να λείπεις; Κλείσε σήμερα τα εισιτήρια για εσένα και την παρέα σου και νιώσε σαν να είσαι ήδη εκεί!

Αυτές είναι μερικές από τις προτάσεις μας που θα κάνουν το καλοκαίρι σου πιο διασκεδαστικό, πιο δροσιστικό, πιο ψυχαγωγικό, πιο χαλαρωτικό και… περισσότερο καλοκαίρι! Μείνε συντονισμένος στο Public Blog γιατί αυτή ήταν μόνο η αρχή!