Άγιος Βαλεντίνος: Αστεία δώρα για ζευγάρια και fun ιδέες εορτασμού

Περίληψη: Έφτασε σχεδόν 14 Φλεβάρη! Σήμερα θα δούμε μερικά πολύ fun δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο και μερικές πρωτότυπες ιδέες για ραντεβού!

Η φετινή ημέρα των ερωτευμένων δεν απέχει και πολύ. Το project «δώρο για το άλλο μου μισό» ίσως και να έχει σημειωθεί ως «complete» στην to do list σου εδώ και μέρες. Αν είναι ακόμα «pending» όμως, σου έχουμε μερικές ιδέες που πρέπει να τσεκάρεις. Όχι, δεν θα διαβάσεις ακόμα ένα άρθρο με κλισέ προτάσεις όπως τριαντάφυλλα και ρομαντικό δείπνο. Παρακάτω θα δούμε μερικά πιο fun δώρα για ζευγάρια και πρωτότυπες ιδέες για ραντεβού για δύο!

Fun ιδέα δώρου #1: Καλτσούλες με funky σχέδια!

Η πρώτη μας ιδέα διαφορετικού δώρου για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου φέτος είναι ένα ζευγάρι (ή περισσότερα) κάλτσες! Με τόσα σχέδια για να διαλέξεις, οι κάλτσες είναι πλέον ένα από τα πιο διασκεδαστικά κομμάτια του outfit of the day! Το πιο cool ζευγάρι για την ημέρα είναι οι κάλτσες DoIY, σε μια συσκευασία που θυμίζει cupcake (ναι, εντάξει, έχεις δίκιο, αυτό είναι λίγο κλισέ :P). Δεν είναι απαραίτητο να είναι «αγιο-βαλεντινίστικο» το δώρο βέβαια. Κάνε τη nerdy πλευρά του αγαπημένου ή της αγαπημένης σου να ξετρελαθεί με τις κάλτσες Difuzed Pokémon ή το σετ δώρου Star Wars Mandalorian με κάλτσες και κούπα!

Fun ιδέα δώρου #2: Cup-ple gifts!

Και μιας και είπαμε για κούπα, αυτή είναι ακόμα μία τέλεια ιδέα για δωράκι για ένα ζευγάρι. Επίλεξε ένα σετ με δύο κούπες που να σας εκφράζουν και απολαύστε παρέα με το άλλο σου μισό τον καφέ σας. Η δική μας αγαπημένη είναι το σετ κούπες espresso for two. Δεν θέλεις σετ αλλά μονή κούπα για να κάνεις δώρο; Ετοιμάσου για cuteness overload με την κούπα Cup-puccino To The Moon And Back!

Fun ιδέα δώρου #3: Let the games begin!

Μία πολύ διασκεδαστική ιδέα δώρου για τον Άγιο Βαλεντίνο είναι ένα παιχνίδι για ζευγάρια. Στις 14 Φεβρουαρίου όλες οι απαντήσεις στα ερωτικά που απασχολούν εσένα και τον Βαλεντίνο σου βρίσκονται στα χέρια σου. Υπάρχουν πολλά ακόμα επιτραπέζια για δύο που ταιριάζουν στο πνεύμα της ημέρας. Ανακάλυψέ τα στο αναλυτικό άρθρο που ετοιμάσαμε.

Fun ιδέα δώρου #4: Ντεκόρ στα χρώματα του Βαλεντίνου!

Μία ακόμα δραστηριότητα για δύο είναι οι χειροτεχνίες. Αν έχετε ήδη κανονίσει να μείνετε σπίτι με το άλλο σου μισό, τότε εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να ντύσετε το χώρο στα χρώματα της ημέρας με ένα διακοσμητικό Valentine's μαξιλάρι ή κρατείστε τις αγαπημένες σας στιγμές για πάντα ζωντανές με το Legami Kit διακόσμησης Every Moment Counts.

valentines-funny-gift-and-date-ideas-02

Fun ιδέα δώρου #5: Ώρα για παζλ!

Το παζλ είναι ένας από τους πιο τρυφερούς τρόπους για να περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παρέα με το «αμόρε». Καθίστε αναπαυτικά στο σαλόνι με απαλή μουσική και δοκιμάστε να φτιάξετε το παζλ 1000 κομματιών συνθέτοντας τη πασίγνωστη φωτογραφία-εξώφυλλο του περιοδικού LIFE που έγινε συνώνυμο του έρωτα!

Fun ιδέα δώρου #6: Αρωματικά κομφετί για μαγική ατμόσφαιρα!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θέλει τη δική της μοναδική ατμόσφαιρα αγάπης σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Μπορείς να μοιραστείς τη ζεστή λάμψη του έρωτα προσθέτοντας κομφετί σε σχήμα καρδιάς στο μπάνιο και να απολαύσετε το μεθυστικό τους άρωμα!

Fun ιδέα δώρου #7: Πίνακας τοίχου με θέμα τον Βαλεντίνο! 

Όπως είπαμε, φέτος η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει καθημερινή, οπότε λογικά οι εορτασμοί σας θα έχουν ξεκινήσει πριν τη μεγάλη μέρα. Ευκαιρία λοιπόν να φτιάξετε πρόγραμμα με στιλ, με τον μαγνητικό πίνακα Scaramantic Love. Οργάνωσε τα events του Βαλεντίνου και δείξε την αγάπη σου με μια γλυκιά αφιέρωση για τον αγαπημένο σου.

Fun ιδέα δώρου #8: Organizer που ξεχειλίζει αγάπη

Άλλη μια κλασική επιλογή δώρου που παραδόξως δε συνηθίζεται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ένα στιλάτο σημειωματάριο χρησιμεύει σε όλους, άσε που είναι και ένας όμορφος τρόπος ώστε το έτερον σου ήμισυ να θυμάται κάθε μέρα τις μοναδικές στιγμές που περνάτε μαζί! 

Fun ιδέα δώρου #9: Ποτήρια για το τέλειο ρομαντικό δείπνο

Δεν νοείται Valentine's Day χωρίς το καθιερωμένο ρομαντικό δείπνο. Μαζί με το πεντανόστιμο κυρίως πιάτο και το θεσπέσιο dessert που θα ετοιμάσεις, απογείωσε τη βραδιά με ένα πανέμορφο σετ ποτηριών σαμπάνιας και πείτε... cheers to love!

Fun ιδέα δώρου #10: Ευχετήρια κάρτα με...μυστικά!

Το αγιο-βαλεντινίστικο δώρο σου δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι κάτι πολύπλοκο. Ένα ιδιαίτερο μα απλό δώρο είναι αρκετό για να εκδηλώσεις με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη σου. Μια ευχετήρια κάρτα, όπως η κάρτα scratch to reveal της Legami, είναι μια κλασική και ταυτόχρονα fun ιδέα δώρου που το «αίσθημα» θα εκτιμήσει δεόντως.

Πρωτότυπες ιδέες ραντεβού για ζευγάρια

Δεν θέλεις να μείνεις σπίτι του Αγίου Βαλεντίνου; Τότε πάρε το άλλο σου μισό και βγείτε έξω. Όχι απλά για φαγητό προφανώς – αυτό είναι πολύ κλασική πρόταση. Σου έχουμε, λοιπόν, μερικές πιο διασκεδαστικές ιδέες για ραντεβού. Βέβαια, επειδή ο Άγιος Βαλεντίνος «πέφτει» φέτος Τρίτη, ίσως να μεταθέσεις τα σχέδια σου για το Σαββατοκύριακο πριν τις 14 Φλεβάρη, έτσι ώστε να ευχαριστηθείς την ημέρα ακόμα περισσότερο. Πάμε να δούμε τις ιδέες μας:

Ιδέα #1: Γίνετε τουρίστες στην πόλη σας!

Κάνε διακοπές στην πόλη σου και απόλαυσέ την όπως ποτέ πριν. Κλείστε μία διανυκτέρευση σε ένα κεντρικό ξενοδοχείο, εξερευνήστε τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της πόλης, επισκεφθείτε μουσεία, βγάλτε πολλές φωτογραφίες, δοκιμάστε φαγητά σε καινούργια μαγαζιά, αγοράστε σουβενίρ! Με αυτό τον τρόπο, και θα περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο σου άνθρωπο και θα αγαπήσεις την πόλη σου λίγο παραπάνω, κάτι που δεν μπορείς να κάνεις στο χάος της καθημερινότητας. Αν θέλετε να το πάτε ακόμα πιο μακριά, μιλήστε και σε ξένη γλώσσα για να είστε σαν κανονικοί τουρίστες!

Ιδέα #2: Road trip χωρίς προορισμό

Τα ταξίδια είναι μία από τις ρομαντικότερες δραστηριότητες για ένα ζευγάρι. Για τον Άγιο Βαλεντίνο, όμως, ξέχνα το άγχος της οργάνωσης και απλά απόλαυσε τη διαδρομή! Γέμιζε το ντεπόζιτο (το λες και δώρο από μόνο του αυτή την περίοδο), προετοίμασε ίσως λίγο φαγητό σε περίπτωση που ο δρόμος σας βγάλει σε κάποιο σημείο για πικνίκ, κι απλά ξεκίνα να οδηγείς! Το ταξίδι στο άγνωστο είναι μία περιπέτεια που μπορεί να αποδειχθεί τρομερά διασκεδαστική και είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε μέρη που δεν θα είχες σκεφτεί ποτέ να επισκεφθείς.

Ιδέα #3: Karaoke Night

Fun ιδέες δεν είπαμε; Τι σημασία έχει αν δεν μπορείς να πετύχεις με τίποτα τη σωστή νότα; Σε διαβεβαιώνουμε πως θα το διασκεδάσεις απίστευτα, αρκεί να έχεις μπόλικη διάθεση για αυτοσαρκασμό μετά! Τραγούδα μόνος και αφιέρωσε το τραγούδι στο άλλο σου μισό ή τραγουδήστε μαζί ένα ντουέτο!

Όπως βλέπεις, δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε κοινοτυπίες για να απολαύσεις μία πραγματικά υπέροχη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου!

Ζήσε τον έρωτά σου στα Public!

Love is in the air και ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις την αγάπη σου προς το έτερον ήμισυ είναι κάνοντας ένα πρωτότυπο δώρο. Στα καταστήματα Public και το public.gr θα βρεις αμέτρητες επιλογές σε δώρα για το άλλο σου μισό. Διάλεξε και πρόλαβε από τώρα τα Valentine's gifts σου, και κάνε τη φετινή γιορτή των ερωτευμένων πραγματικά αξέχαστη!