Radio Garden / Άκου ραδιόφωνο από όλο τον κόσμο!

Περίληψη: Με το Radio Garden θα ταξιδέψεις... μουσικά, καθώς μπορείς να ακούσεις live χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον πλανήτη!

Πώς θα σου φαινόταν αν άνοιγες το Google Earth και, αντί για σημεία ενδιαφέροντος, έβλεπες μια υδρόγειο γεμάτη ραδιοφωνικούς σταθμούς; Αυτό ακριβώς κάνει το Radio Garden, το οποίο συγκεντρώνει σε ένα site ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο. Ανοίγοντας το radio.garden αντικρίζεις έναν πλανήτη γεμάτο πράσινες κουκίδες. Καθεμία από αυτές τις κουκίδες είναι και ένας διαφορετικός σταθμός!

Για να βρεις τον σταθμό που θες απλώς γυρνάς την υδρόγειο, σταματάς σε όποιο σημείο θες και κάνεις «κλικ» σε μία από τις πράσινες κουκίδες. Η σελίδα προσφέρει επίσης αναζήτηση, στην οποία μπορείς να ψάξεις χώρες, πόλεις ή ακόμα και το όνομα του σταθμού που θες. Μπορείς επίσης να αποθηκεύσεις στα αγαπημένα σου έναν σταθμό ενώ δίπλα σε κάθε ραδιόφωνο που παίζει προσφέρονται μερικές προτάσεις σταθμών από την ίδια περιοχή.

Το Radio Garden μπορεί να εγκατασταθεί ακόμα και στο smartphone σου, καθώς υπάρχει εφαρμογή τόσο για Android όσο και για iOS. Θα την βρεις σε Play Store και App Store αντίστοιχα. Ψάχνοντας στο Radio Garden βρήκαμε ραδιοφωνικούς σταθμούς σε κάθε γωνιά του πλανήτη - η μόνη ήπειρος χωρίς ραδιοφωνικό σταθμό στη σελίδα είναι η Ανταρκτική! Φυσικά, υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν μεγάλη κάλυψη, όπως η Κίνα και πολλές αφρικανικές χώρες, αλλά το Radio Garden δεν παύει να είναι ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό εργαλείο με χιλιάδες διαφορετικές επιλογές. 

Η σελίδα ξεκίνησε το 2016 από έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό στην Ολλανδία. Η πρόσβαση είναι εντελώς δωρεάν και το Radio Garden ανανεώθηκε σημαντικά τους περασμένους μήνες βελτιώνοντας την εμπειρία χρήσης σε κινητό και desktop.

Σήμερα προσφέρει περισσότερους από 25.000 σταθμούς κάθε είδους. Δοκίμασέ το κι εσύ και ταξίδεψε μουσικά από τη συσκευή σου!